28

Алекси Баненски

преди 8 години

"Няма да гоня някой, който работи......... ЗА МЕЕЕЕН!

27

Анонимен

преди 8 години

Днес, пише се двОяко, а не двУяко.

26

Как ще ни стигнат...

преди 8 години

Едно време завиждахме на Щатите.А накрая какво се оказа: Техните президенти и кандидат-президенти един след друг се оказват <сложете звездички>, а уж изостаналата България си издигна лидер - истински патриот и уважаван в целия свят!

25

Анонимен

преди 8 години

да не налетите на майор векилски или на гм димитров

24

л

преди 8 години

навремето за бунт на кораба е имало само едно наказание бесило, '' обеси '' бунтарите ама не ти стиска маи че те веднага ще изкарат кирливите ти ризи

23

Анонимен

преди 8 години

Удивителна подкрепа на един министър със смущаващо от какво разсеян и влажен поглед от страна на международно признат организиран престъпник ,наркот.рафикант и по съвместителство виден политик...Кое ли ги "сбира"? Братята американци знаят!И скоро всичко и всички ще са по местата си!

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 44"Браво!Истински капитан!"---НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙ НА ТИКВАТА, МОМЧЕ! :)

21

Анонимен

преди 8 години

"Капитанът в Брюксел, на кораба - бунт"---Тиквата се САМОНАЗНАЧИ за "капитан". Нали си "генерал", бе! Плъх!А, иначе, като тръгне корабът да потъва, "капитанът" ще изпревари и плъхове около него -ПРЪВ ЩЕ НАПУСНЕ КОРАБА, като през февруари 2013-та.

20

Анонимен

преди 8 години

дсб и герб едни и същи л....а

19

...,

преди 8 години

Premiera da ostane dva mesec v Bruxelle...da gi upravliava s distancionno...:-):-):-)

18

Разума

преди 8 години

Няма как да има демокрация с лидерски партии /доколкото въобще лидерското образование е партия/ и пропорционална избирателна система. Герб "изискват" от Борисов е как така той ги е назначил всичките от Лъчо Мозъка до Цветанов.При съчетанието лидерски партии и пропорционална система ТЪРЖЕСТВУВА ОЛИГАРХИЯТА а ние н вас сме никой.

17

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Бойко, капитанът последен напуска кораба, а ти все в Брюксел седиш.Всъщност то вашето дори не е кораб. То е продънена турска гемийка натоварена с бежанци и третополови евротолерасти.Подай оставка !Освободи България от присъствието си !

16

3

преди 8 години

БАЦЕ, ДОКАТО СИ В БРЮКСЕЛ ПИТАЙ ТАМ ЗА ИНДИКАТОРИТЕ ЗА ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ НА ГАЛЕНИКА СИ НАД КОЙТО СИ РАЗПЕРИЛ ЦЯЛА ШАТРА ..В КОЯ ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА БОЛНИТЕ СЕ ТРЕТИРАТ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ И СИ МЯТАТ ПРЪСТИТЕ В ИНДИКАТОРИ..ПИТАЙ НЕ СЕ СРАМУВАЙ..ДА НЯМА ПОСЛЕ УЙТ.

15

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

Най-неадекватното и атибългарско правителство в цялата история на БЪЛГАРИЯ !!!

14

Анонимен

преди 8 години

Ами добре изгонете тези ваши нар.преставители които въобще не са се изказвали в парламента има такива нали и то в няколко от вашите мандати.Седят на скамейките като послушни ученици или на Вас такива Ви трябват

13

Анонимен

преди 8 години

Браво на Борисов! Много добре знае, че народът одобрява работата на Москов, който се стреми да промени нещата в здравеопазването към по-добро. Много от лекарите са недоволни от това, че им се отнема възможността да изкарват допълнително пари "под масата". Затова пречат и на съдебната реформа да се осъществи, защото означава да бъдат наказани с отнемане на привилегии, имущество и пари, придобити по нечестен път. БРАВО! Ако продължи така, хората ще го харесват още повече. Дано! Най-после!Поздрав!

12

активен

преди 8 години

Започна се. Това е втората абдикация на мутрата от властта. След 2013 год. Но този път за година и малко открадна много повече от първия път. Да му мислим тези, които ще му плащаме милиардите.

11

смЕх

преди 8 години

"Капитана в Брюксел ...",а кораба потъва нормално вода ще има за всички.

10

Анонимен

преди 8 години

Много е странна привързаността и подкрепата "докрай" към един странен, груб министър. Та този човек обрича болните хора на допълнителни унижения, на психически и физически тормоз, фикс-идеите му могат, и ще доведат много хора до задълбочаване на страданията им и дори до най-лошото. Каква реформа е да избереш фирма-консорциум за обявени 470 хлв., която после ще спечели десетки милиони от продажба на четящите устройства, защото САМО ТЯ ЩЕ ИМАЛА ПРАВО ДА ГИ ПРОДАВА?! А, г-н премиер, наясно ли сте?

9

М

преди 8 години

До новите божества в ГЕРБ: само да ви предупредя, че без Б.Б. сте кръгли нули!