29

Odysseus

преди 8 години

31 Съжалалявам , че не останаха данните , но от тях се виждаше ясно какъв е стокообменаът

28

Анонимен

преди 8 години

путин заповяда Русия да се маха от Сирия.И тя се маха и ще се махне. Сирийският "епизод" приключи за днешните руснаци също както афганистанския за предишното поколение: безславно. Доброто е - с по-малко жертви от двете страни.Това което Брежнев, Черненко и Горбачов направиха в Афганистан за 10 г., Вова го постигна в Сирия за 6 месеца. Русия си призна поражението в Афганистан след 10 год. война, мотивирана от имперски нагон за демонстрация на величие на международната сцена. На Путин му стигнаха силите за нещо подобно само за 6 мес.

27

Odysseus

преди 8 години

31 Сред вносителите Русия се нарежда на 1 място за Турция заради енергийните доставки не заради нещо друго

26

Помак

преди 8 години

Турците са толкова ***,че немам думи.а българските са зле колкото и ромите,ха.Който не вярва си е негов проблем.

25

психотерапевт

преди 8 години

И защо са толкова разтревожени, ако смея да попитам авторката?.............................Получили са хората тревожностно растройство и се тревожат ей тъй, за няма нищо. Се са разтревожени притеснени. Долу горе, откак разположиха С-400 нататък.

24

Анонимен

преди 8 години

Брех, брех, брех, няма ги руските самолети и вече няма кой да пази турската база в Инджирлик. Ако бях русофил щях да се изпусна в гащите от кеф, но понеже не съм си задавам въпроса "Как е успяла да се запази тази база без руска закрила вече 60 години и не мога да си обясня?!?"==================По-добре мини през личния лекар, покажи му този си "коментар" и го помоли да ти даде направления за специалист.

23

До Местан

преди 8 години

Къде го видя този настъпващ турски баши...бузук, бре???Откакто руските бомбери почнаха да летят с прикритие от истребители Су 30 и Су-35, откакто бяха разположени С-400 и морските С-300 турските фърчила не смееха да се доближат до сирийската граница!Де беше бабаит Султана ти кога руските ВВС мачкаха туркоманите до самата турска граница, а?Тц,тц,тц .... тръгнал си да плашиш куче със салам!?Абе, аркадаш що не прочетеш Турските пророчества, откъде шЪ дойде краят на Тюркието ви?.

22

Анонимен

преди 8 години

Враг 1 на България е Турция не защото ние искаме това, азащото Турция има агресивна политика към всички свои съседи.Рано или късно Турция ще нападне и окупира България защотоние унищожихме армията си, а на САЩ им пука за българите подобнона разсипаните от тях държави като Ирак, Либия, Афганистан и Сирия.Турция ще ни окупира, а султана ще обяви българите за терористи и ще започне систематично унищожаване на българите по кода "антитерористична операция" или нещо подобно.

21

Анонимен

преди 8 години

Ами досега кадъните учили в хареми сваляха руските щайги, сега е време да ги отменят. Все пак ИД и грам не пострада от руската офанзива, време е някой наистина да свърши работа.

20

Местан

преди 8 години

След като русите бегаха, пред настъпващия Аскер, какво друго да правят?

19

Lavender

преди 8 години

До ТурчинПич имаш бира от мен - направи ми остатъка от деня весел :-)

18

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Тренировките са започнали за усвояване бойни умения за смяна на памперси на тъмно и пране на чорапогащи от приятелски подразделения!!!

17

ф

преди 8 години

На 19-ти Януари иракският пилот на МиГ-29 Джамийл Сайхуд сваля британски Панавиа Торнадо с ракета въздух-въздух Р-60МК, за което британското правителство признава чак през 2003 година. Това е една от трите въздушни победи на МиГ-29 в цялата му история (още един еритрейски сваля МиГ-21, а един съветски афганистански Су-22).

16

Odysseus

преди 8 години

11 Всичките не подкрепят ДАЕШ или ИД защото Ислямска държава се обяви за ХАЛИФАТ тоест тя представлява директна опасност за Кралските фамилии в Залива и Саудитска арабия застращавайки властта им. Нима те ще се съгласят да подарят власттта на Халифа Абу Бакр , как ще стане това . За европейците и американците няма въобще какво да споменавам за тях тези са си терористи парекселанс.

15

Анонимен

преди 8 години

kakvo bil kazal jutin na nikoi ne mu puka osven na rubladjiite ushaniq e edna kragla nula pred NATO NATO se sastoi ot nai razviti strani samo da se ispikaqt i ushaniq e ***

14

ф

преди 8 години

Ф-15 е самолет на 34 години и е на въоръжение в американските, израелските, саудитските и японските ВВС. В служба на първите три държави Ф-15 сваля точно 100 самолета и няма нито една загуба във въздушен бой.63% от всички победи на Ф-15 са при службата му в Израелските ВВС. Израелските победи са само и единствено срещу сирийските ВВС, като са отбелязани 15 по време на единичните сблъсъци от 1979 до 1981, 42 през Ливанската Война през 1982 и по две през съответно 1985, 1989 и 2001.

13

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Наближава деня на гората и Путин да засади една ТОПОЛА в Инджирлик ей така за спомен на следващите поколения!!!!!!!!!!!!!!!

12

На снимката

преди 8 години

Самолет на луфтвафе. Ха-ха-ха

11

толерантен

преди 8 години

Бе, като не моат да летят си поддържат бойния дух с кодове.

10

Галин

преди 8 години

САЩ, Великобритания, Германия, Катар и Саудитска Арабия - кажете ми 1 който да не подкрепя ИД, дори и пасивно, хайде чакам?