134

Аман

преди 8 години

Нищо, ние сме на кирия все пак, нали взехме нов заем :)

133

Анонимен

преди 8 години

Помощта трябваше да бъде в натура и с наши специалисти, например лекари. Щеше да се подпомогне нашата икономика, а така ще ги администрира, парите, Ердоган.

132

Анонимен

преди 8 години

Виждала съм как български деца ходят с гуменки през зимата. Трудно ми е да ги жаля мигрантите, като познавам хора, които не могат да си позволят да идат на зъболекар. Има български дечица, които никога през живота си не са обличали нова дреха. Не ми е жал за мигрантите. Не мога да жаля религиозни фанатици.

131

Ястреб Османлията

преди 8 години

Разбира се, плащам си добре на бедни момчета затова. Иначе никой не би се навил да търбуши безформения ми и тлъст турски дирник.

130

Хм...

преди 8 години

Даваме ?6 млн. на Турция. За храна и просвета на бежанците--------------------Абсолютна БЕЗОТГОВОРНОСТ към собстнения на/род - българският - от страна на прайдохата ББ и безгръбначното им обкръжение ! Страх ги е от Ердоган и си мислят, че могат да го купят, а тез които не уважават родителите и рода са достойни за ПРЕЗРЕНИЕ по догмите на исляма! пп. изглежда ББ се ненавижда - страхлив и неуважаващ себе си и рода си! Купува си презрение от страна на Ердоган и Даво! :)))

129

44

преди 8 години

С тези пари можеше да се построи тухлена ограда по границата с Турция и Гърция. Ама нали ни управлява една голяма пyтkà от Банкя, която мисли само как да се награби. Чудо трябва да стане за да оцелеем като народ. Ама явно това е Божието желание. Ако Господ искаше да оцелеем, нямаще да ни прати тиква за премиер, а мъж като Орбан.

128

колко деца?

преди 8 години

Даваме ?6 млн. на Турция. За стабилизиране на диктаторския режим на Ердоган! Колко кюрдски деца може да убие Ердоган с тези 6 милиона евро?

127

Анонимен

преди 8 години

Ние Роми Нямаме ли си че да храним чуждитеНа баце също му припаткват Цилиндрите

126

Анонимен

преди 8 години

Ами евроатлантически ценности и европейска толерантност...............

125

Анонимен

преди 8 години

Сега пак сме бедни само, че нямаме армия, нямаме полиция, нямаме образование, нямаме здравеопазване, нямаме нищо. По-голи сме отколкото бяхме тогава... но изпрати 11,5 млн. лв. помощ на Турция в полза на бежанците.

124

Анонимен

преди 8 години

bolen zdrav nosi

123

Анонимен

преди 8 години

Дано горите в ада другари герберасти, подритвани там от българските пенсионери.

122

тиквун

преди 8 години

До ЧекистТой призовава никой да не спекулира, че България дава тези пари на Турция. "Те отиват за тези три основни неща хранене, здраве, образование", категоричен е премиерът.

121

Чекист

преди 8 години

Какво са 6 млн. евро, когато имате евроатлантически ценности и европейска толерантност ли беше или нещо подобно. Бъдете широко скроени европейци.И не спекулирайте... :)) Вие сте част от голямото европейско семейство. :)

120

Анонимен

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа... 125Ами заминавай за "свободна и просперираща" Украйна! Никой не те спира, отиди и виж отблизо как живеят там!

119

Анонимен

преди 8 години

До У ЦЕЛ СВЕТ Е ТАКА!ти си украински неонацист ами *** там!

118

Анонимен

преди 8 години

Бойко няма много място за маневриране. В ЕС сме. Като кажат "дай" - даваме. Май забравихме много бързо всичките евро фондове? Не може само да се взима...

117

Дончо

преди 8 години

С тези пари ще се отглеждат нови ТЕРОРИСТИ !Да ни е честито! Имаме си много човечни ръководители?????

116

Оп оп пат

преди 8 години

А на бьлгарските пенсионери по 40 лв.за велик ден.да си ги плаща меркел тя си ги покани.боико стога се хвсща за палците на таз европа.

115

Петър

преди 8 години

Браво Бойко, все така. Тегли заеми и ги давай на Турция, за да могат да ни носят още бежанци.