14

Анонимен

преди 8 години

До мироАтака срещу заплата от турското посолство ще подгонят християните. По-"опасни" за ислямистите са НФСБ и ВМРО.

13

миро

преди 8 години

Да попитам само. По-лошо има ли на къде да стане в България?Що не дадем властта на АТАКА поне да поставят на мястото арабели, бежанци, ислямисти и гадове.

12

чичо Гошо

преди 8 години

Нали всички разбирате,че без съгласието на властта това не може да стане.Правителството се управлява от посолството на САЩ,което е в услуга на Турция.Така,че да се спре това трябва да се премахнат причините.

11

до 9

преди 8 години

Колега, виждаш ли колко минуса са ти маркирали турско-ислямиските евроатлантически ***....сти?. Как искаш да се вслушват?. Но ако АТАКА започне да им раздава дрога те ще бъдат нейни верни последователи.

10

Истината

преди 8 години

е,че неща,които Волен Сидеров каза преди няколко години и беше заклеймен за тях,сега се признават даже и от редица европейски лидери!

9

555

преди 8 години

Ами нормално щом не дават разрешение за законна джамия ще има незаконни. Джамията в София отдавна е много малка за хилядите мюсюлмани в града. Същото е и в пловдив трите джамии в града петък не могат да поберат хилядите молещи се и хората се молят на двора на джамиите

8

илия

преди 8 години

Е , след целия този шум в парламента и медиите , те вече са се покрили и прикрили , това не става публично , ДАНС работи безшумно , защото тази дандания само работи за брадатите .

7

teo

преди 8 години

ОЩЕ ЕДНА ДЖАМИЯ И ТО НЕЗАКОННО, А КОЯ Е ЗАКОННА И КОИ СЛУЖБИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПЪЛЧАТ НА ДОГАН-МЕСТАН И ЕРДОГАН??? А ДАНО, АМА НАДАЛИ!?!?

6

Анонимен

преди 8 години

Жалко че хората на се вслушват в АТАКА. До тук се оказаха прави за всичко.

5

Анонимен

преди 8 години

До Спагетеното Чудовищещом е ислям не ми го хвали.Русия и Сащ велики сили ,който могат всички те до 1 да ви пратят при 70 дественици.

4

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКАТА ТАЗИ ПАСМИНА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ.НОВАТА ТУРСКА ПАРТИЯ Е НЕЗАКОННА И НЕКОНСТИТУЦИОННА И ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ЗАБРАНЕНА, А ЧЛЕНОВЕТЕ И ИЗГОНЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ.

3

Спагетеното Чудовище

преди 8 години

Не се лъжете по религии и течения като уахабизъм. Аз проповядвам единствено яхабибизъм.

2

Решение за 5 мин.

преди 8 години

Местан в затвора, ДПС на трупчета и яко контрол над брадатите. Иначе ще станем като в Белгия и Франция. Сега изпуснем ли ***, няма оправия после.

1

художника

преди 8 години

Ей Местане, ако те срещнане знам какво ще стане!!!