80

Марко

преди 8 години

До до 60Халюцинирате - впечатлението за калпавите шофьори в БГ се създава от около 5%, които карат наистина хулигански и предизвикват 90 % от суматохите и инцидентите. Останалите карат напълно нормално, но тъй като полицията демонстративно не изпълнява задълженията си, страничните наблюдатели са убедени, че всички се държат така!

79

Bulgarian

преди 8 години

До #84 hahaahА не мислиш ли,че ще е и разумно ако п*сритваме и такива като теб?!! Като не знаеш точно подробности за случилото се и когато никой не засяга теб,скрий се там и не се обаждай!

78

до 92

преди 8 години

"Добре де, аз като съм 140 кила, този щеше ли да слезе да ме бие?!"Естествено, такива като теб са ми любими, особено пък ако се мислят и за бивши голУеми спортисти, много готин таркал ви правя, защото носите малко повече на бой. За брадичката няма значение колко кила си - лев, десен и и те пращам да спиш

77

братото

преди 8 години

тва е кирето от тройца бе той е добро момче -рекетьорче.

76

Welcome

преди 8 години

Добре дошли в Мутриленд!

75

До питаш

преди 8 години

Такива като тебе са най-лесни за бой! Тоя щеше да те спука докато си мръднеш бута

74

ha ha

преди 8 години

аз все си мисля, че трябва камрите по колите да са задължителни, тогава по лесно се вижда кой е виновен, сега пак трябва да се гадае.

73

Питам

преди 8 години

Добре де, аз като съм 140 кила, този щеше ли да слезе да ме бие?!

72

Анонимен

преди 8 години

каде видяхте да е назобан....пълен *** е ...шкембелия с малки малки рачички

71

1977

преди 8 години

Искам да попитам, когато ме блъсне селянин, "гражданската отговорност" важи ли?

70

Сандо

преди 8 години

еми за бой си плаче

69

Анонимен

преди 8 години

Аз също засякох едни якички момчета на магистралата.Така ги засякох ,че ги накарах дори да спрат зад мен.Не ме набиха.Не ме напсуваха.Видяха,че беше без да искам и нищо.Не може хем да си виновен,хем да си наполовината по килограми на противника и да излизаш от колата и да го предизвикваш.А приятелката ти в същото време от уплаха :) с телефона снима ли снима...По пътищата се кара много лошо,това е факт.Няма ден без катастрофа ....Никаква култура на шофиране,а избиване на комплекси .

68

мазо

преди 8 години

Бой и това е! Ако не биеш поне да те набият!

67

ист

преди 8 години

Този *** да отиде при Кубрат Пулев да пробва да го бие.Криминално проявен, а не е в затвора.

66

Анонимен

преди 8 години

Спорно е коя от двете коли е по-скъпа?! Тази хонда държи добра цена ,а този 15 годишен таралясник е радост само за някой анимационен гангстер от Долно чипърчане изживяващ се като герой от руски филм тип "бимер"

65

hahaah

преди 8 години

До BulgarianА не се ли замисляш, че е постъпил разумно

64

Глупаци

преди 8 години

Застраховки нямате ли, че се биете? И като го набиеш оправи ли ти се колата? Ей *** народ ей

63

Интересно...

преди 8 години

...Защо всички криминално проявени в България карат скъпи (ако не на цена, то поне за поддръжка) автомобили, а повечето нормално живеещи и работещи хора карат 20 годишни кочини....Бочко, теб питам!

62

asd

преди 8 години

То на човек му стига само да го погледне тоя ***......и да загуби говор и картина ! Комплексиран тип със амбиции за " мутра" . Ужас!

61

Анонимен

преди 8 години

Колкото и камери да слагате,колкото и хрантуци да слагате-полицаите......нещо пак недоволствали....няма ли закони....никаква не я вършите...