13

Анонимен

преди 8 години

Цецо като е такъв патриот и милее за Европеиските пари на който се бави трансфера за България да се изнася за Сирия да се влючва по скоро в ИД за да руши Омразната Ифраструктура на Сирия За да засилва Бежанският Поток към България

12

chach

преди 8 години

na vseki 500 m edin avtomatchik.i torba patroni

11

как вървят?

преди 8 години

Цецо, зарежи оградата ами кажи, как вървят апартаментите в София?

10

в пандиза

преди 8 години

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

9

Анонимен

преди 8 години

NA ZVETANOV SAMO PARI MU SE VARTIAT V GLAVATA--NENASITEN E .

8

комисионер

преди 8 години

Кой го интересува оградата? Важното е кой ще гепи комисионните!

7

спонсор на МВР

преди 8 години

Защо не пуснете днешното видео на ВВС, как турски граничари бият с палки бежанци в лодка, близо до Лесбос?

6

бежанец с нагон

преди 8 години

Цветанов не е за тази работа!

5

Анонимен

преди 8 години

Ехее, цели 12 километра забиване на телени ограждения! С това темпо само още година - година и половина и сме готови :) Както казва коментар 1, унгарците за срам ни направиха.

4

Анонимен

преди 8 години

ЕВРОПА АКО ИСКА ДА Я ПАЗИМ ОТ БЕЖАНЦИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ ЗА ТОВА, ЗАЩОТО НЕ САМО ОГРАДА Е НЕОБХОДИМА, НО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ! И НЕКА ПОВТАРЯТ ПОСТОЯННО, ЧЕ РАЯТ НЕ СЕ НАМИРА В ЕВРОПА, НИТО КЪДЕТО И ДА Е ПО СВЕТАТОЙ Е НА ДРУГО МЯСТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗАСЛУЖИМ! БЕЖАНЦИТЕ ПРЕДИ ДА ТРЪГНАТ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РЕАЛНО ИНФОРМИРАНИ, А НЕ ЛЪГАНИ! И ДА НЕ СИ"ЗАБРАВЯТ"ДОКУМЕНТИТЕ ЗА САМОЛИЧНОСТФАЛШИВИТЕ ДА ЗАБРАВЯТ! И ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ЖЕРТВИ СА НЕ САМО ТЕ, НО И МЕСТНИТЕ, КОИТО ГИ ПРИЕМАТ! И ДА СЕ МОЛЯТ!

3

Румбо

преди 8 години

Ако не спрем "бежанците",сами ще станем бежанци.......И с тия прескъпи огради направо се оляха!При наличие на толкова безработни,да се хвърлят милиони за неща дето струват хиляди си е чисто престъпление!Мобилизация на безработните,една прилична заплата и оградата е готова за няколко месеца!Ама нали трябва пари да се усвояват....И минирането май няма да се размине.Засега няма да го позволят,но трябва да имаме готовност,при военно положение ограниченията ще отпаднат.

2

Анонимен

преди 8 години

Ето и първият който чака и копнее Емигрантите да ни Окупират

1

Момо

преди 8 години

Тази ограда сигурно струва на километър колкото километър магистрала.Унгарците си направиха оградата за няколко месеца и тяхната не пада сама.СРАМ!!!