20

Anon

преди 8 години

"Всичко си плащаме". Не... "На всички си плащате" е правилната фраза...

19

Охранителят!

преди 8 години

Какви почасови 210лв бе! Те са за час или за месец плащани ха ха ха! Подбирай си охраната ! И какви са тия пишлегарски екцесий които ти съттвориха охранителите ,бизнесмене??!? Смях голям!

18

Анонимен

преди 8 години

Абе кво е това Торино бе? От къде има пари, от къде има бизнес?

17

жеко

преди 8 години

от статията разбирам,че човека е репресиран и страданията му са незаслужени тъй като всичко му е редовно той си плаща всичко,и не може да разбере след като си плаща всичко защо пак идват някакви дето му се обясняват и му дават отчети че от горе ги натискали и едва ли не се извиняват,по всичко личи че момчето с избитите зъби и жена му са виновниците на всичките беди на този супер честен и едва ли не свят човек ториното и неговите хора са само жертви на обстоятелствата а мъжа и жената са агресори

16

Анонимен

преди 8 години

Граждански договори че те не се обявяват в НОИ и можеш по всяко време да си съставиш такъв със задна дата. Какви фирми какви бизнеси та това са чисти престъпници .

15

Аман

преди 8 години

Тоя кво беше казал ? "Първо се правят на мъже, после реват" - нали така ? Ай ся кой се правеше на мъж, и сега кой реве, хак да му е !

14

представи си!

преди 8 години

"И те самите (проверяващите б.ред.) не знаеха какво става", смята Рашев. По думите му проверяващите са коментирали пред него, че "ги натискат, казано им е отгоре" Ториното и служителите му да бъдат проверявани."Явно някой дава инструкции да бъде тормозен, да е спиран Ивайло Борисов, допълва друг..."С удивление научаваме, че тъй наречените "проверяващи" се оправдавали пред обектите на задържане! Проявявали са съпричастност значи! Боже! Боже!

13

Анонимен

преди 8 години

НЕНАКАЗАНИ ПОБОЙНИЦИ И УБИЙЦИ ЗАСРАМЕТЕ СЕ И СЕ РАЗКАЙТЕ ПРЕД БОГ , ЗАЩОТО НЯМА ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПРЕСТЪПНОСТ ! СЛЕДВА НАКАЗАНИЕ ОТ ВСЕВИШНИЯ И ВЛИЗАНЕ В АДА МЯСТОТО НА ВЕЧНАТА СМЪРТ, т.е.УМИРАНЕ КАТО УСЕЩАНЕ ! ОТНАСЯ СЕ ДО ВСИЧКИ КАТО ТЯХ , КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ , БОЯ СЕ , ПОЛОВИНАТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО /грубо преценено , а и кой знае точно , но побойниците са навсякъде , горе -долу , както и обирджии , наркодилъри , контрабандни търговци , фалшификатори на документи ...има още.../! АМИН!

12

без

преди 8 години

Душичка златна.Дайте ми власт бългри, ще реша всичките ви проблеми! Ще построя трудови лагери, ще издигна индустрия, и ще гарантирам правата на честните хора.

11

zvezdelina

преди 8 години

Ей, тази държава не случи нито, на престъпници, нито на политици!

10

Анонимен

преди 8 години

Схемата е следната. Такива си плащат редовно на милицията. Но когато се издънят им пращат черни нинджи с автомати и всякакви корумпирани некадърни кияци, МАП,***, ПАП и кой ли още не. Прави се една показна акция,за пред раята пред талавизора и всички са доволни. После този осъжда държавата за незаконните й действия и си връща парите многократно. Понеже корумпетата не носят персонална отговорност, пак плащат тези пред талавизора,които често ги бият и по пътищата.

9

sdf

преди 8 години

Бизнесмен?!?!?!?

8

Анонимен

преди 8 години

NE E LI DOSHLO VREME ZA NOVO OTRIAZVANE NA ,,OPASHKATA".IMA MNOGO NACINI TOZI DA BADE VKARAN V ZATVOTA PONE ZA 20 G.

7

dsasd

преди 8 години

Нормално ли е да ти идва на проверка нап, без да те предупредят 3 месеца предварително

6

БЪЛГАРИН

преди 8 години

Що бе - тия неговите бодигардове , имаха ли заповед да бият хората на улицата ?

5

Stealth

преди 8 години

Само като му видя физиономията на 'бизнесмена', му давам едно 10 години

4

Анонимен

преди 8 години

Мале тия мутрички като почнат да се правят на насилвани девици са много жалки смешни.Найстина си мислят, че някой ги мисли за жертви.

3

:)

преди 8 години

Най-накрая да ми хареса нещо, което тиквената коалиция върши. Естествено, ако не е тотална парлама.По цял свят, когато някой престъпник се самозабрави, държавата го почва по устав - доходи, с какво се занимава, къде ходи, с кой се среща... и така, докато не го смаже като муха.

2

Анонимен

преди 8 години

Нормално е, ще страдаш още бандит!

1

Анонимен

преди 8 години

И отново много шум за нищо ... хубава работа, ама Тиквена ... и Бъчвеста ...