17

Босвора

преди 8 години

Превземане на босвора от Руснаци и Американци това е работещото решение.

16

Анонимен

преди 8 години

До Ян БибиянТези европейски ценности почнаха да ми идват в повеченормално - те са за европейците, а не за ушaнките.

15

Наблюдател

преди 8 години

Според мен,на всички мигранти трябва да им бъде заявено в прав текст,че те няма да останат за постоянно в Европа.Те трябва да знаят,че са тук временно и да не се надяват на нищо повече.Европа,Русия и САЩ трябва най-накрая да се разберат и да спрат тази война в Сирия.ИД може да бъде ликвидирана с един мощен,тотален удар.После всички бежанци обратно в Сирия,да работят за възстановяването на държавата си.Като искат да живеят в хубава държава,трябва да си я построят.

14

Наблюдател

преди 8 години

Меркел ако не бъде маханата ЕС ще се разпадне

13

Анонимен

преди 8 години

До 159 а крадливите българи като пуснаха да не би да фалира а?

12

159

преди 8 години

Шмеркел се уплаши от поканените и вече пристигнали милион и половина ***.Ами какво ще направи, когато станат 75-80 млн. след юни 2016, ако пуснат *** и шалварите безвизово?

11

Stone

преди 8 години

Алоооо журналята. Няма дума "канцлерка" не се научихте. Канцлер е думата и за двата рода. Марш обратно в училище.

10

Стефанов

преди 8 години

До Фют-21 - Питам как трябва да оценяваме ситуация, която чувствително засяга собствените ни ценности, сигурност, идентичност и традиции? Или всичко трябва да въде под знаменателя на солидарността?

9

Ян Бибиян

преди 8 години

Тези европейски ценности почнаха да ми идват в повече

8

Ангела ханъм

преди 8 години

Вече имам чувството, че баба Ангела е конвертирала и е станала ислямистка. Нали така, Ангела ханъм?

7

112

преди 8 години

Нали знаете как свърши Кадафи!!!

6

спонсор на МВР

преди 8 години

По-добре е Европа да приеме 2 милиона сирийски и иракски бежанци, от колкото да пропусне през границата 80 милиона безвизови турци. Ако визите за турците паднат, диктаторът Ердоган ще осъществи възвръщането на отоманския ислямски халифат. България ще престане да съществува и ще се стане част от турската империя. И Русия отново ще трябва да дойде и да ни освободи от турско робство!

5

да!

преди 8 години

Не трябва да се надяваме на Турция;1.Кордон от кораби на Нато по морката граница на Средиземно море и ЯСНО заявяване, че мигранти от страни с войни се приемат САМО с лични докумнети! Ако нямат такива- се връшат обратно- както са дошли- пеш, с лодка2.МИгранти, идващи защото са БЕДНИ- не!3.Турция да се предупреди да не ПРОИЗВЕЖДА турски паспорти(ако настане БЕЗВИЗОВ режим) и да НАВОДНИ Европа с "Турски граждани" терористи. Ясно и директно!4.Защо се действува по закон от 1951 на ООН?? МОже ли!?

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Прав си, върховна глупост, но за Европа. А за САЩ, средство за отслабване на същата тази Европа, която те после пак трябва да "спасяват". Измислят, а където няма създават проблеми, заплахи, противници, за да се правят после на световен жандарм. Да си дрънкат оръжия като създават конфликти и стимулират военната си промишленост.

3

Анонимен

преди 8 години

"Именно Кадафи, някогашният силен човек в Либия, беше този, който преди да бъде свален от власт с помощта на САЩ и Европа имаше споразумение с Италия да държи мигрантите далеч от бреговете й"Сега разбирате ли каква върховна глупост сътвориха янките с Либия, Саддам правеше същото, преди САЩ да го обеси и да срине Ирак, а сега Вашингтон е вдигнал мерника и на Сирия, за да удави Европа с цунами от мигранти от целия Близък изток.

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Само наш Боко може да се...споразумява с Турция,защото има родова...обремененост и е предварително наведен.За Меркел не знаех и това ме...учудва.

1

Анонимен

преди 8 години

Добре, че все още има нормално мислещи в ЕП.