9

до 9

преди 8 години

До АнонименБягат от ИД.

8

мм

преди 8 години

"По нейните думи, ако има изключително голям натиск по границите, няма държава, която би се справила сама''- ***, Унгария как се справя сама, а? За какво настаняване говориш *** ***, не искаме бежанци и толкова! Смърт за тях и за тебе, предателка долна!

7

Анонимен

преди 8 години

СТРАНДЖА-САКАР ЩЕ Е.НОВАТА ИВИЦА ГАЗА А КЪРДЖАЛИ И ОКОЛИЯТА НОВИЯТ БЕЙРУТ,НА МУТИ МЕРКЕЛ САМО ДА НЕ И ИЗЛЯЗАТ КРИВИ СМЕТКИТЕ АКО ВОЛОДЯ ПРАТИ МАЛКО И НАСАМ НЯКОЛКО ЗРК-ГРАД И ДВЕ РОТИ.

6

Анонимен

преди 8 години

"България иска да може да връща мигранти в Турция"Така е. Всички мигранти на бунището. Дали в съседната боклучарница Турция или в бунище тук в България все ми е тая. Само да не стоят сред хората.

5

е е ее там на запад

преди 8 години

"... разклоняване пътя на мигрантите" е има един начин товарят ги на кораби ,а по-заможните на самолети и право в краварника да си ги интегрират тези които доведоха нещата до тук ,а не ние да дyхаме супата.

4

невольо невольо

преди 8 години

Сега ще ги гоните или ще ги настанявате Нищо нестава ясно от статиятаХем мислите да ги Екстрадирате хем мислите да ги настанявате Чесно казано и вие незнаете какво да правитеЩе се молите Ясно

3

Анонимен

преди 8 години

Ковчег джобове няма :) Идват времена за жътва

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

А, не може ли въобще да не ги допускаме в България ????

1

Анонимен

преди 8 години

Какви хора ще настаняваш, *** , *** Бъчварова?!?! Май сте се съгласили потока да се отклони към нас??????????????