66

Анонимен

преди 8 години

118 че какво им е нашите деца , може ли да има сравнение

65

ss

преди 8 години

Аман от "човещина"! Нашите деца - кучета ги яли, ама сирийските живи да ги ожалиш. Къде са им татковците, а? На екckyрзия в Европа, щото у дома трябва да ходят в армията.

64

до Коцето

преди 8 години

Коце ,първокласниците имат скъпи телефони и се снимат онези неща ........ Второкласниците сигурно вече правят порно .Каква Сирия бе човече,виж нашата страна .Това вие го постигнахте без война.

63

до маке

преди 8 години

А ти си доносник ,друго няма как да си .

62

ф 22

преди 8 години

Знаете ли какво е ЕС ?Победилия Троцки . Точно такъв социализъм е искал Троцки и го е получил .Леви капиталисти да завладеят един континент и да го превърнат в чифлик .

61

Анонимен

преди 8 години

не мислете за тези ***. 5 години война 5 милиона деца са се родили и кога успяха да се оплодят даже и нашите ...индийци ще им завидят

60

Русия и Жидовете

преди 8 години

Държавата Израел беше създадена за да приюти евреите жертви на холокоста в Европа. Това стана с интензивната помощ на Русия която за да оправдае своите злодеяния в Источна Европа пропагандираше 6 милиона жертви на холокоста. Всъщност всички ние сме чували тази пропаганда. Просто Русия предпочете да застане на Арабска страна, защото Суецкия канал е в Египет /Арабска територия/ за да владее проливите.

59

ц

преди 8 години

Интересно ми е за нези дето ще празнуват червенеещата си конституция през лятото с какво ще излязат пред обществеността .Може би че са спасили БГ от война и са запазили мира .Но и без война резултатите са по -печални и като на война .

58

СърПичук

преди 8 години

След намесата на Путин Ал Акбар в Сирия не остана нищо читаво благодарение на покварения режим на Московската марионетка Асад. Сега ще започнат да строят паметници на "Загиналите Руски Генерали за Свободата на Сирия" Да здраствует братушките - освободители на сирийския народ!

57

без война

преди 8 години

Няма здравеопзване ,образование,наука и култура .Що е то ? 25 г Конституция на РБ.

56

Коцето

преди 8 години

Вече и първокласниците знаят: САЩ + Турция = Ислямска държава + Ал Кайда

55

без война

преди 8 години

А в България останаха само комунисти ,децата им и доносниците на ДС и децата им .И малко реститути с децата си .

54

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко години още преди САЩ да започнат пожарите в Близкият изток,Путин предлага смяната на Асад.Тъй като недоволството в самата Сирия срещу него нараства и за да се избегне бъдещ конфликт руснаците предлагат легалното му оттегляне и поставяне на компромисна фигура одобрена от всички.Но това ще обърка плановете на Сорос и САЩ и те не се съгласяват.Нещо повече създават опозиция ИДИЛ и я подкрепят и въоръжават.Следват война бежанци,разпадане на ЕС милиони долари печалби от конфликта.

53

Анонимен

преди 8 години

Що да няма деца? Пълно е с деца има много повече отколкото в Бг.Странното е че жените ходят да се гърмят заради Асад а мъжете напинят да опрашват европейките докато прибират социална помощ.Ще има много деца не се безпокойте..

52

Анонимен

преди 8 години

Стига с тези долни статии!! Ред сълзи, ред сополи за сирийските деца...Никой не гледа на друг децата, дори в природата. Родителите им нямат хабер, вие се плюнчите за жълти стотинки да списвате пропаганда. Нашите деца, кой ги гледа безплатно? А нас, кой ни гледа и храни безплатно? Ами всеки си сърба, що си е надробил.

51

Анонимен

преди 8 години

Разбиха държавата алчни за власт и пари люде, а сега се опитват да създадат комплекси в хората. От какъв зор беше това демократизиране? Просто някои хора са намерили баланс и живеят някакъв *** техен си живот, и изведнъж идва някой и им налага някакви нови критерии. Това е като ограничаването на варенето на ракия в селските казанки. Ще се *** в някаква друга форма и нито ще бъде безопасно, нито ще има мир и спокойствие.

50

Кукувица

преди 8 години

Ще си направят нови деца. Аз там арабите не ги мисля. Може нищо да не могат, ама деца- могат!

49

ODESSA

преди 8 години

Америка, недоносче, против сащ е поднебесната империя.

48

Анонимен

преди 8 години

""Една страна с хилядолетни традиции,страна която е участвала в написването на световната ИСТОРИЯ,беше смачкана от всемогъщата Западна Демокрация""..............Западната демокрация няма нищо общо тука ... иска ти се да намериш оправдание за проваления си живот и го търсиш в демокрацията. Ако беше комунизъм, щеше да обвиняваш комунизма.Нормалните хора нямат време за оправдания ...

47

Анонимен

преди 8 години

Хайде червените другари вкупом - плюйте по Америка