21

Анонимен

преди 8 години

Целта ми е да нямам цел. Много съм си добре.

20

хuй

преди 8 години

АЗ СЪМ НЕЩАСТЕН...И МРАЗЯ "ЩАСТЛИВЦИТЕ" !!!

19

ф

преди 8 години

В България няма качествена журналистика.Преди беше обвързана с ДС,а днес с ЕС и пропагандира теории близки до психическите извращения там . Виновни излизат хората .Не онези които съсипват континента с икономически ,социални и културни решения.

18

supernova

преди 8 години

харесвам...обмислям...

17

Анонимен

преди 8 години

""Ти си нещастен. Нещастна. Нещастно""..............Нещастни са тези, които ЧАКАТ нещо или някой ... Нещастни са тези които копнеят за разни неща ...Не си губи времето - не чакай, нито копней. Поеми отговорност за живота си и изведнъж всичко ще се промени, защото ще зависиш само от себе си, а не от някой или нещо.

16

Калоян

преди 8 години

10 -- късно си разбрал че рано или късно любовта изчезва и нищо не остава. .. :) виж ако е свесен човек-а с интереси и тн .. винаги ще има нещо интересно. А пък ако има пари ... местиш ако след това .. :)

15

Анонимен

преди 8 години

Всичко е написано много точно. Като станете на 50 години, ще разберете че е вярно. Сега на 20 всичко което лети се яде.

14

апокалиптик клаш !!!

преди 8 години

Май някои хора все още не осъзнават, че вече живеят в четвъртия свят и все още фантазират за някакви "цели", без да осъзнават, че единствената цел и на бедни, и на богати, скоро ще бъде единствено физическото оцеляване...Факт !!!

13

г

преди 8 години

В езическата Римска империя така са се подигравали на християнските светци и светици .Изпращали такива умници да им дават акъл колко са изостанали ,че животът си минавал .Изобщо не й хрумва на Луиза ,че може би измамата е в самата нея.Че нея са я излъгали и тя самата вече лъже ........ Но това е поколението мулти култи .

12

Анонимен

преди 8 години

На някой май му хлопа релсата.

11

PAPI

преди 8 години

"Стрелка кръстовидна двустранна"- СКД - на снимката! Иначе статията е за запълване на сайта, колкото да има нещо.

10

До Патилан

преди 8 години

Не е задължително да е точно така в чужбина. Аз живея със семейството си в 2бед апартамент без други хора. За съжаление си прав за булшинството българи и мой познати.

9

Хмм

преди 8 години

Всички, които плюете всъщност не схващате идеята. Не един път съм го казвал. Голяма част от хората, които познавам са наистина нещастни, защото НЯМАТ ЦЕЛ. Всеки гледа на не повече от 1 месец разстояние. Отиваш на скапана работа, защото не си искал като млад и зелен да работиш за да напрупаш стаж, а не пари. Защото като барман взимаш 1500 лв + безплатното пиене, ама това ще е до някаква възраст (28-35), а после какво? Готино е да си на 20 и да взимаш 1500 и вашите да ти дават бонус. МИСЛИ НАПРЕД

8

гугъл

преди 8 години

Винаги съм казвал ,че ако нямаше подобна журналистика БГ можеше да е Швейцария на Балканите. Даже с хубави влакове . ЗАВОИТЕ ДОРИ НЯМАШЕ ДА НИ ДРАЗНЯТ .

7

Анонимен

преди 8 години

Единсвения влак , за който съжалявам е този, че на времето не се ожених по сметка! Сега щях да плувам в океан от пари.... Но, аз не - любов, та любов! Хахаха! Ама, така е - бях млад и глупав, а сега съм само глупав! И за т'ва цял живот бачкам и пак не се научих....

6

Анонимен

преди 8 години

Влакът бил минал тъжно, бързо и нелепо. През тези стрелки на снимката да мине най-много с 20km/h. Засилваш се и си го хващаш.

5

Димитър

преди 8 години

Много трагична статия. По-трагично обаче е какво има в главата на авторката. Това мотивация за хора в безисходица ли е??? Или присмех ? Или съвет?Има ли нужда от толкова злоба? Промяната започва когато всеки се стреми да промени към по-добро ПЪРВО себе си...

4

Патилан

преди 8 години

В чужбина е още по-зле. Ако само ходиш на работа и живееш в стая с петима ще спестиш. Ама то така и *** ще спестиш. И животът ти ще мина далеч от любими хора. Ще направи 1000 компромиса с всичко. което харесваш. Приятелите ти дундуркат 3/то бебе докато ти още не си намерил подходящия А когато решиш да се върнеш в БГ, ще разбереш, че никой не ти пази работата, освен ако не си работил по специалността. Та чужбината се оказва мираж, като приближиш остава само пясъка -и камили няма.От опит

3

Ко? Не!

преди 8 години

Загравието е като слоган на реклама за дезодоранти

2

Koko

преди 8 години

Много силно и много истинско!