12

до 13

преди 8 години

Извинете, на коя поредна "доза" сте ?.

11

Анонимен

преди 8 години

Otivai si v okrajna bolniza nikakav prastov otpe4atak ti si ot upikite ludi4ak idi si

10

Анонимен

преди 8 години

червения *** се хваща за всяка сламка да плюе управлението на Държавата . Оставка ще видите на куково лято . Москов е най добрия министър на здравеопазването до сега . Яд ви е , че изгони директорите на болници от БСП . Това е другари за вас повече няма власт нито уважение . Народа ви мрази за 60 годишното робство на БКП-БСП .

9

Реалист

преди 8 години

Ха-ха Кокорчо отдавна е на бело и е в паралелна реалност......

8

Патриотист

преди 8 години

Народа зове: демонократа Москов да се изнася. Содомитите и сатанистите в Содомските щати.

7

Гербаджист

преди 8 години

Не само опозицията, но позицията зове: Москов да се изнася.

6

Саботаж до дупка

преди 8 години

Болшевишката Саботажна Партия (БСП), която превърна здравната система в поредна схема за източване на държавата и я вкара в абсолютен батак, сега атакува с "правни" аргументи пред откадрувания от нея КС всеки опит за нейното оздравяване !

5

Анонимен

преди 8 години

Да се изнася защото не е като всички други с политически криминални досиета

4

Велимира

преди 8 години

Нека така наречената опозиция напусне парламента в знак на протест срещу безумията на този човек. Ако наистина милее за българските дечица и изобщо за всички българи. А не само да пише стратегии срещу демографската криза и да разтяга локуми по студиата.

3

Партиец

преди 8 години

Коя опозиция иска оставката на Москов? Тоя пияндурник Миков и фесовете ,те ли са опозиция ?? Много смех, другаре" !! Бегайте да си играете на прескочи кобила ,другаре опозиционери! Почнахме да ви *** паричните изворчета!

2

този

преди 8 години

Валери Симеонов - компетентен и като лекар, и като военен, и като журналист. Специалист по всичко и по нищо. Самонарекъл се патриот, жалък ***!

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя перко не разбра ли, че всички вече го бламират. Да си ходи, ама захапал е кокала кучето и не пуска. Още някоя далаверка да облажи, още някое милионче да открадне, още няколко наши хора да назначи. Не става така, Москов. Време е да си ходиш по живо по здраво, че както е тръгнало...