4

см.от.ан.яци

преди 8 години

Нямат пари да пазят границата, нямат пари за наука, нямат пари за образование, нямат пари за здравеопазване. А имат пари за казина, ***, туризъм и т.н. Пари има да се грабят банки и за куп ДРУГИ БЕЗПОЛЕЗНИ дейности. Една чалга певица получава повече в пъти от един артист. Да ви не знам какво в това ПОСРЕДСТЕНО УПРАВЛЕНИЕ подчинено на дребни сметки, алчност и внушаване на страх към инакомислещите. А те вече станаха много.

3

Анонимен

преди 8 години

бе, ти ако чакаш в уневерситета да станеш програмист по-добре, както е казал човеко Премиер! като те съсипат две години с мат.анализ, геометрии, тригон....и, статистики и подобни, връстницитети дето катат спец.курсове и подобни, вече работят даже немалко и в чужбина! а пък тия дето са учили в чужбина след третата година са на босата за програмисти, мрежари и т.н.

2

Анонимен

преди 8 години

Учиш за програмист а в БГ те искат за телефонист. Да търсят най вече телефонисти за кол центрове. Вижте обявите - да знае немски, френски, италиански, английски и поне 10 езика за програмиране :) и задължително циско академия и за к'во в провинцията до 800 кинта, а в софия средно 1500. Бегайте млади програмисти дале4 от БГ! Не им се връзвайте на глупостите.

1

:)

преди 8 години

Накратко: Бедна България подготвя евтини програмърчета за Западна Европа, като за целта дава 600k. В същото време Тиквата казва, че като няма работа и условия за програмистите в БГ-то, програмистите да стават овчари. И... програмистите се махат от страната. Не съм видял досега програмист да послушал гения Тиквун и да е станал овчар. Няма и да видя.