58

Валентин

преди 8 години

На война само ако УПРАВЛЯВАЩИТЕ отидат на фронта и кажат "СЛЕД МЕН" и атакуват първи, а не да си седят на дебелите *** на топло зад бюрата си.

57

Анонимен

преди 8 години

От мъжки пол много но с мъжки характери няма..Затова пък жените ни са борбени те ако се наложи ще защитават България. Тук се пише че ще заминават ще емигрират там живота бил супер и така нататък...че в Европа е по висок стандарта всички го знаят ами защо не тръгвате майната и на таз Родина то и с вас и без вас все тая..тръгвайте, ..нее то тези които го искаха го направиха тук останаха плямпачите но ЕДНО Е ДА ИСКАШ ДРУГО Е ДА МОЖЕШ ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО Е ДА ГО НАПРАВИШ..мъжки времена..вече ги няма

56

Джон

преди 8 години

До 78Не става въпрос за страхливост а за това, че ти не виждаш реалността. Както ислямистките орди които те тревожат така и юдео-масонския облик на съвременните западни държави е заплаха за хората. Вторите дори са много по-опасни защото деградират самите фундаменти на обществото. Тези държави са мултикултурни, т0лерастки, без нравствени ценности и основи които да държат обществото цяло. Ти искаш да се сражаваш за такива държави които бавно и отвътре убиват европейските народи.

55

Анонимен

преди 8 години

И *** една порода хора наричат ги Пацифисти виждам тук почти всички сте такива ,та тези пацифисти в Белгия отказаха да се бият срещу армията на Хитлер с цел да не умират и те да не убиват,с една дума искали са да живеят Става така че те не умряха в битка но после много от тях бяха избити от тези които пуснаха с мир и то защото не им се умираше..Никоя държава няма да призове под знамената си страхливи и безхарактерни хора затова спора е излишен,

54

Джон

преди 8 години

До 71Аз самия съм вярваш в Бога и Господа Исуса Христа християнин. Ти обаче представяш една невярна картина на днешните събития като казваш, че това е война на християните срещу ислямски орди. Днешния западен свят - сащ и Европа, не може да се твърди, че е християнски по скоро той е юдио-масонски. Той няма отличителните черти на християнството - живот според Божиите закони, сливане на Църква и Държава, християнски светоглед и т.н. Вместо това имаме юдео-масонски доктрини и морална деградация.

53

Анонимен

преди 8 години

Да всичко е по план-разграждане на националните държава, морал, ценностна система, традиции всичко което те прави горд човек и с достойнство-такива са опасни,те се обединяват и дават отпор на мошеници,завоеватели и всякаква ***.Ето че в Европа това се случва-уж сме свободни а живеем в несигорност-икономическа всякаква.И в един момент идват милиони иноверци,пришълци не за малко а за постоянно и много ще идват да заселят Европа ..а ВИЕ ще бягате с куфарчето си...КЪДЕЕ ние вече сме във война

52

Джон

преди 8 години

До 72Кое е зло правителство? То такова каквото причинява мъки, страдания, бедност, нищета на собствения си народ. Историята показва, дори и в древността, че когато дойде чужда военна сила такова правителство лесно пада защото няма подкрепата на народа и обикновено нашественика е посрещнат като освободител, за пример българите по време на руско-турската война, украинците когато вермахта ги освобождава от комунистите преди да започне да ги третира зле и т.н.

51

Джон

преди 8 години

До 68Хората не получават достойно заплащане, масово бизнеса ги третира като роби на труда на които да плаща колкото се може по-малко за да могат те да забогатяват максимално бързо и да карат скъпи коли и да демонстрират комплексите си за малоценност. Нивото на нравствени ценности е страшно ниско - в култ са плеймейтки, чалга, простащина, хората не мислят за семейство а за к0рварщина и как да спечелят пари по нечестен начин. Самите фундаменти на обществото са деградирали и това е по план.

50

Джон

преди 8 години

До 68Дай Боже, по милост и според мъдростта и благостта Божия по някое време да емигрирам от тази държава. Направо ми настръхва косата като помисля, че може да се пенсионирам тук, не знам дали и държавата ще просъществува в този си вид още 25-30 години защото фундамента и който са хората е подкопан, българите които работят и изкарват пари стремглаво намаляват, пенсионерите и *** се увеличават а кой ще ги храни? Цялата държава тъне в корупция и несправедливост.

49

Анонимен

преди 8 години

Много ви стана мил живота бе изведнъж се бръчкахте от страх че ще служите в армията па и ще трябва да стреляте сигурно.а и вас ще стрелят А като карате колите си с безумна скорост и то без причина и *** тогава не ви е страх,държавата не е мутренска политиците не ви пречат а като убивате невинни заради простотията ви..тогава тази същата държава скапана е милостива и снизходителна към вас-ама млади били ама нямали опит глупави..ЧЕСТ И ДОСтОТЙНСТВО НЯМАТЕ мекотели сте и такива ще си останете

48

Анонимен

преди 8 години

До ДжонИ кое според теб е зло правителство Джон? Дори Хитлер е бил много популярен и обичан в Германия заради възхода и факта, че я измъкна от блатото на униженията и репарациите. Истинските войни ще са войни на цивилизации и идеологии, където християните ще трябва да спрат нашествието на ислямизирани орди... Хората е бият за идеология и д защитят ценностите си и начина си на живот. Затова СССР печели войната, защото хората не са имали избор като знаят, че Германия ги смята за животни...

47

Анонимен

преди 8 години

Предлагам на журналистите да направят едно изследване- на някои от нашите национални празници когато се струпват много млади хора веещи трикольора ревящи с цяло гърло за България и така нататък ..да ги попитат ВИЕ БИХТЕ ЛИ ЗАСТАНАЛИ ПОД ЗНАМЕНАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ВОЮВАТЕ ЗА НЕЙНАТА ЗАЩИТА И ЦЯЛОСТ и после да се сравнят отговорите с тези анонимните от форумите..

46

a

преди 8 години

Рубладжиите в БГ ни внушаваха, че лицата Доган / агент Сава от дс / и мамин Делянчо Пеефски били най - големите патриоти и били защитавали националните ни интереси ... Вече си представям как въпросните лица обличат военните униформи и отиват да бранят родината ни ... Представям си и как кукловодът им Митьо Гестапото от 6 - ти отдел на дс също брани родината ни от врага ...Все пак лицата Митьо Гестапото, Сава и мамин Делянчо Пеефски са главните сикаджии в държават ... Мадам Б. ще бъде мед. сестра

45

Топчо

преди 8 години

и кого да ходим да защитаваме при война-Олигарсите ли?Мутрите ли? Невинните като девици политици ?Продажните ни съдии ли? Милионите *** по селата ни ли? Мамините синчета дето освен да чатят и да карат скъпи коли ,като друго не могат,тях ли? Аз не виждам смисъл да ходя да се бия за такава държава която ни е мащеха 20 години вече.

44

Анонимен

преди 8 години

ДО 61 ДАНО ,ДАНО ДА ИЗЖИВЕЕШ ЖИВОТА СИ КАТО МИГРАНТ...ТИ И ПОТОМЦИТЕ ТИ...след като така го искаш сигурно ще ти хареса ,няма лошо всеки е щастлив по своему, но Родината е това което ти отричаш-Държавата я мразим заради мутрите и политиците а Родината обичаме щото са нашите планини зелени,сега това било глупости ..някакви си храсти сигурно никога не си бил работник в чужда държава и нямаш житейски опит но пък си готов да си събереш багажа ..ами направи го какво чакаш там те чакат с хляб и мед

43

Анонимен

преди 8 години

България не е заплашена от война, ако си налага парцалите. Иначе ще пати и то много.

42

турчин

преди 8 години

срещу кого ще се бием?

41

1

преди 8 години

това трябва да стане задължително защото трябва да се брани заграбеното от нашите братя олигарси на всяка цена! да не говорим, че техните синове *** никога няма да се бият за държавата си, сега ако оставят вратичка и на пушечното месо да се изплъзне от предстояща бъдеща касапница, на тези с джиповете може да им се наложи и фесове да носят:)) така, че колеги братя ако принадлежите към средната или нисша класа моля погрижете се вашите чада да бъдат промити с най-висшата форма на национализъм:))

40

Shark

преди 8 години

До Джон. За съжаление е точно така. И именно тези мошеници, които сега се опитват да ни вменят някакъв дълг ще бъдат първите, които ще избягат и няма да о отидат да се бият, също така е техните дрисливи деца. И не само това, а и ще натрупат още състояние от далавери, защото по време на война едни загиват, други забогатяват. Дай боже да няма война, Бог да пази България!

39

Джон

преди 8 години

До 57Нищо не разбираш. Хората са важни а не дърветата, планините, храстите, пейзажите и природата, те ще са си тук. Умните хора като обективно разглеждат ситуацията разбират, че това не е тяхната война, те както и семействата и роднините им ще си съберат малкото което имат и ще отидат да живеят на по-добро място. Хубава природа има навсякъде. Дори пустинята е хубава по свой начин. Алчните крадци и мошеници нека те воюват за да пазят откраднатото, народа няма какво да губи или печели.