23

Шефът

преди 8 години

До 47Парите аз ги докарвах от проект от чужбина а не бяха от БАН и тези 11 дет вземаха заплати ми ги натресоха от ръководството на бан и шефа на института все техни си хора на службичка да са ... Интелигентен или не моите проекти са на ниво и винаги имам добро финансиране .Пиша от таблет и си променя някои думи затва правя грешки :-) А ти си същият/същата като тези 11 хрантутника че и злоба не ти липсва ама с тва отношение вие губите и сте в мизерията а аз имам много кинти, обикалям света

22

Анонимен

преди 8 години

Всичко руско е фалшиво, от бившия русофоб и 'журналист' във вестник демокрация през 1991 волен сидеров който пишеше антируски статии във вестник демокрация озаглавени да освободиме Альоша от наряд до тенисистите на русия, лъжа и измама

21

Шефът

преди 8 години

Смотани злобари, къде е Маша и Гришо кеде сте вие завистлифи уръфляци дето само на зло се радвате амааа нема и се рязмине и България ще продължава да зятъва поряди злобата ви ! Гнусно долно племе сте добре,че смахнях от там! Навремето бях в БАН и бяха ся зявисти клюки и интригимзад гърба ми, а 11 човека от секцията получаваха запляти зяради моята работа и като напуснах нямаше как да се отчитат увплниха ги всичките! То техници то химици то секретарки все гадни мазници дет с рушвети се уреждяха!

20

Анонимен

преди 8 години

Тениса е изгустиран спорт.Допинг и уредени мачове.Балъкчилък за наивници (фенУвИ).

19

proroka Oleg

преди 8 години

няма същество на тази планета или във вселената, което може да ме убеди, ЧЕ ТЕСТОСТЕРОННОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ''БРАТЯТА УЙЛЯМС'' са чисти. тия са хакани с анаболи като Тексаска крава. тия не мязат на хора бе. Камерон е правил Терминатора по тях. Тия не искам а ги срещам вечер в Айтоската градска градина ....Тия са направо готови за Айтоската зоологическа градина. Това си е чиста работа на военните.

18

Анонимен

преди 8 години

Аз искам да гърмя с кожената пушка по нея!

17

Абе келеш

преди 8 години

До Анонименпрочети по обстойно това лекарство е сложено в списъка на забранените от януари, 2016 малко преди тенис турнира това е *** игра политическа

16

Това казах и аз

преди 8 години

До Анонименда спрат да вкарват политика в спорта

15

Анонимен

преди 8 години

Москва не вярва на сълзи...

14

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

В какъв жалък и несправедлив свят живеем само !Не можаха да простят на Маша, че е рускиня и че съвсем наскоро заяви гордо, че като такава ще продължи да се състезава за Русия в националния състав на Русия.Имаше някакви въпросителни около едно неучастие на Маша в руския състав, след които Маша беше категорична, че винаги се е състезавала и ще продължава да го прави за Руската федерация.И хоп ... допинг. :)В същото време видимо тестостеронната Серина Уилямс е чиста, така ли ?Да бе, да !

13

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

А, онова черното животно с мъжките хормони, което се състезава при жените КОГА ?

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22То па един красавец, тоя Гришо...

11

Марче, почини си

преди 8 години

okidefer.jimdo/2015/12/08/милдронат/-четете и мислете!Гледах Уилямс(не болида от F1) скоро. По едно време стана сиво на цвят(от черно,Гро това ли е е...л?), абе прилоша му. Спре се мача и му дадоха марципанче(шоколад). Глътна,глътна и преглътна и се усвести. Ама то от марципан (и Гришо пали), но за реклама не става-освен гуми за трактори.Маша е друго - Поршето гори (Пол Уокър), но на Гришо подари.В интерес на истината - всеки трябва да знае кога да спре, за да не се казва Бербо.

10

lol

преди 8 години

Каква рускиня - тя е по-американка от Обама. Сума ти имоти има по света, семейството и живее в щатите...Русия. Тя там си ходи по-рядко от колкото Гришо е в Хасково.

9

Гришо

преди 8 години

Ами Маша разбира че може да я спре ITF до живот да играе и се опитва да замаже с оправдания. Личи че е бясна и не може да повярва какво се случва. И каза "много грозен килим" не просто грозен...

8

анонимен

преди 8 години

Не не може да не е знаела. Руснаците никога не са виновни. Мислила е, че ще мине метър, но уви. Понякога така става.

7

Анонимен

преди 8 години

Ако реша да се откажа, няма да свикам пресконференция в хотел в Лос Анджелис, на такъв грозен килим"...От антиамериканизъм руснаците вече изпадат в делириум !

6

Анонимен

преди 8 години

Маша от мъка по Гришо, кой знае още какви апове е вземала!

5

Анонимен

преди 8 години

Всичките рашки с допинги изгърмяха откакто решиха, че са велика империя :)

4

ОПРАСКВАНЕ БРЪЖЕ

преди 8 години

допингчето е ГО Е ПИПНАЛА след секс с ГРИШО оня и е дал протеиново млекце зоб