47

Анонимен

преди 8 години

Драги немци,българските лекари и медицински сестри,които ви обслужват,както всякакви други родни специалисти са изучени с пари на народа на България.Моля,платете ни разходите за образованието на завършилите в България вече ваши специалисти.

46

Истината е ....

преди 8 години

че преди 2000 години по тези земи са живяли народи нямащи общо с нас и е дошъл момент ,в който са били заменени от новодошли народи - славяни , прабългари , златната орда , османлии това е природен закон , нищо не е вечно

45

Анонимен

преди 8 години

А и руснаците са супер дементни и не запомниха,че Германия винаги ги прецаква.Ще спасяват Газпром с китайски пари.Ами по-добре да фалира Газпром.

44

Анонимен

преди 8 години

А защо немците не си пият шнапс'а и не оставят другите народи на спокойствие?Нека си строят райха само в своите предели.Немската нация е вредна за Европа.Всяка нация има самобитна история,тези не престанаха да натрапват своите разбирания на другите и всеки път с фатални последици за всички .

43

Fan

преди 8 години

Живеем в абсурдни времена!Източноевропеец, образован, владее немски на прилично ниво, има не просто трудови 'навици', стаж като санитар и т.н -> за него нямаше възможност да работи в Германия до скоро, а и в момента е пета резерва...идва човекоподно същество, без един ден трудов стаж, може да мучи и да скача и да има претенции и агресивна религиозност...и това същото го предпочитат за санитар?!

42

Анонимен

преди 8 години

Немците винаги са създавали апокалипсис в Европа.Явно им е генетично.

41

Анонимен

преди 8 години

50,ти сериозно ли?!Ако си бизнесмен дай на българите 3000 лева заплата за лекари,фермери,земеделци и т.н. и си нямаш на представа как ще дръпне тази държава!

40

Мечо грух

преди 8 години

Керванът си върви, троловете си плюят...

39

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 8 години

Като се знае ,че в Германия е неизбежно властта да мине в ръцете на национал социалисти ,вероятно се гледа на бежанците като на материал за донортсво а?

38

Анонимен

преди 8 години

Нямате си представа колко напред ще дръпне тази държава ако се напълним с бежанци и се съживят селата и градовете. Сега като няма хора, няма живот, няма бизнес, няма нищо.Затова - да идват.

37

бежанец с нагон

преди 8 години

Малей какви глупости !Българските медицински сестри които са учили за полувисш и вишУ едвам ги взимат в болници въпреки ,че някои от тях са с по 20 години опит ?Пингвините от Африка не знаят езици и даже и чистачки не стават защото са фундаментално прости и неграмотни!

36

Тялото

преди 8 години

Както се видя по-рано голяма част от мъжете са любители гинеколози.Да вземат швабите да ги интегрират като им дадат разрешителни. Така не само ще барат, но и пари ще искат след това. Имам чувството, че европа се ръководи от лунатици, които не са стъпвали извън добре уредена градска среда. В цел на културния обмен всички политици да поживеят малко в садиста арабия, авганистан, или ирак и после да решават кого да каним и кого не.

35

Анонимен

преди 8 години

С болка на сърцето признавам,че моят народ не е дорасъл да бъде република.Докарайте принцовете да ни управляват,поне момчетата са изучени и другите династрии ще ни помагат.

34

Анонимен

преди 8 години

При толкова много, адски много, нереално адски много свестни, съвестни и ЧОВЕЧНИ и ОБРАЗОВАНИ кандидати от източна Европа, швабите се спряха на мюсюлманите - неграмотни изнасилвачи на малки деца, бебета и убийци на жени с камъни! ЕВАЛАТА

33

Анонимен

преди 8 години

През въпросните 1300 години България е била на върха,когато книжовници са били царе и князе.Защо селяци,избрахте ББ за премиер?!Защото си приличате?Не осъзнавате ли ,кратуни прости,колко сте прости?!

32

Анонимен

преди 8 години

Свършени сте, български ***. Край с вас. 1300 жалки, полуробски години са ви предостатъчни, като за свинe като вас.

31

Анонимен

преди 8 години

Не е проблемът в плодовитостта, а в желанието. Казах,, че сме ялов народ не в буквален смисъл.А политиците ни не падат от небето. Такива са защото са българи - най-мръсният и прoкажен народ на света.Дано хубавата ни земя обезлюдее и да си намери нормални стопани, а не крадлива и долнa сгaн като нас.

30

Анонимен

преди 8 години

До 28:дано наистина да си ялов.Коефициентът на плодовитост на българската жена е по-висок от този на мултиетническата германка,но българската жена предпочита детето и да е германче,това е проблемът.Първопричината е,че българският политик и бизнесмен е вчерашен селски тарикат,бивш бедняк,***, алчен и най-лошото некадърен комплексар,който ще затрие една хилядолетна нация.

29

еделвайс

преди 8 години

Много сте наивни. Не знаете с каква цел идват, а им определяте бъдещето. Няма да ви се получи, бъдете сигурни.

28

Анонимен

преди 8 години

Трябва да им даваме момичета за жени и да разждат много деца, за да я има България.ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ БЕЖАНЦИ, БЪЛГАРИЯ ВИ ПРИЕМА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ!!!