122

така е

преди 8 години

Ами затова той се е усмихнал,защото не му пука.Само баварските фирми имащи заводи в Русия са 1600!В България няма нито една,защото ние сме супер,а пък Путин бил лош.Само ,че 74 % от руснаците смятат да гласуват пак за него и в Русия ще инвестират още фирми,а у нас никой!Целият ни северозапад е заприличал на пустиня.Няма работа,няма хора-направо природен резерват,а вие за Русия сте се разписали.Тая статия от американското посолство ли ви я платиха?

121

хаха

преди 8 години

То такова нещо няма ва. западна европа. Имате предвид африканска европа.Е така ще им размахам...

120

Анонимен

преди 8 години

Това пък ОТКЪДЕ ГО ИЗМИСЛИХТЕ??????? ОТКЪДЕ НАКЪДЕ НЯКОЙ БИЛ ПОСТАВЯЛ УСЛОВИЯ НА ПУТИН!!!! НИКЪДЕ НЕ ГО ПИШЕ! Я ПО-ДОБРЕ СИ ОПРАВЕТЕ АНГЛИЙСКИЯ (немския, френския, италианския) ако разбира се НАРОЧНО НЕ ЛЪЖЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!

119

Анонимен

преди 8 години

Хахаха..как се променят нещата. До вчера решаваше само Русия , обаче от днес в опорните точки се включиха и САЩ. От утре-само САЩ. В Сирия винаги е ставало каквото кажат щатите. Казаха няма да стреляте по опозицията-не се стреля по опозицията. Казаха преговори, има преговори. Казаха без Асад, утре ще е без Асад. Путин слуша като пуделче.

118

Румбо

преди 8 години

"Западна Европа размаха пръст на Путин за Сирия!"Или както се е казвало по римско време:"Аве, Путин,обречените те поздравяват!" (Хи-хи)А бе тия още си мислят че нещо зависи от тях....За Сирия могат да решават само САЩ и Русия,другите са статисти!

117

бг

преди 8 години

Путин ако е истински демократ трябва да създаде 20 руски Гуантанамо-та в Западна масоно-нацистка Европа.

116

Анонимен

преди 8 години

Ха ха. Правилното заглавие в останалите медии е: Европа моли Путин да въздейства на сирийските власти.

115

бг

преди 8 години

Правителствата на Франция,Англия,Германия и Италия трябва да са без ешкиназина Оланд,Камерон,Меркел и Ренци.

114

бг

преди 8 години

"Без Асад" означава в Сирия да са на власт джихадистките животни,Джон МакКейн,Виктория Нюланд,еврейския международен терорист Хилъри Клинтън,Ердоган и Сауд Араб.

113

позор

преди 8 години

Кликaтa, която упрaвлявa ЕС сa обикновени терористи!Нaто и ЕС зaщитaвaт и подкрепят глaворезите от ИД!!Всички евро-aтлaнтици в Бългaрия трябвa дa бъдaт нaтикaни по лaгери и зaндaни.

112

Патриот

преди 8 години

И докато западните третополови размахват пръсчета поради липсата на друго,Турция продължава да праща терористи в Сирия и да обстрелва кюрдите с артилерия!

111

Патриот

преди 8 години

А западна европа като какви се изживяват да казват кой ще управлява и не Сирия???!!!!!!

110

Анонимен

преди 8 години

На Путин не се размахва пръст, ами.... и после се вкарва...

109

Atakista

преди 8 години

"Главното, на което европейските лидери наблегнаха пред Путин, бе удовлетворението им, че крехкото примирие засега се спазва"Наредили се като прислуга и се обясняват.

108

един от народа

преди 8 години

Владимир Владимирович моля Ви дайте сигнала да ги почваме тоя ЕС не се трае вече.

107

Иван

преди 8 години

Путин се е изплашил "много" със сигурност и е взел всичко което са изразили и казали много присърце!

106

Анонимен

преди 8 години

Хаха..на джуджето отдавна не му остана какво да мести

105

Бойко Борисов

преди 8 години

Путин също им размахал най дългият си пръст и го преместел от десният си крачол в левия. Опонентите му са доволни.

104

Анонимен

преди 8 години

Хахаха...все повече Путин кляка в Сирия. Сега са му набивали чемберите в конферентна връзка. А трябваше само да вдигне телефона на Ердоган и да не се крие по тоалетните.

103

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 161, Тези данни са без отчитане на ППС, както виждам и втората по население в света Индия я няма никаква!До 162, Хайде сега, след като твърдиш, че Русия, без нефта и оръжието, няма никаква икономика, кажи какво разбираш ти под икономика?