82

tam e istinata brat

преди 8 години

До Анонименtam e istinata brat!! :)

81

Анонимен

преди 8 години

NARODA ISKA RUSIA,A NE USA I ZAPADNA EVROPA--OGRABIHA NI.

80

minuvach

преди 8 години

Това е послание до вас *** протестни мрежисти и реформатори!

79

Анонимен

преди 8 години

До брейбрей до къде стигнахме, руснаците отново да ни гонят от собствената ни държава. УжасТ:)

78

Анонимен

преди 8 години

Сърбай си йени ракъ-то и не си пъхай ***, да не получиш изненада за него.

77

Анонимен

преди 8 години

Гадна руска ***! Опитва се да изкара руснаците ангели, а българите предатели!

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 100Не ни дръж в неведение, разкажи ни какво правиш за 30 сребърника. А за 300?

75

Анонимен

преди 8 години

Какво ли не прави предател за 30 сребърника...Не ми се мисли ако бяха 300...

74

Анонимен

преди 8 години

До Г(л)адна стачкаа да бе би Володя да тръгне да ни пази? Аре да не ни пробуваш разни дикактори за борци срещу тероризма, а? Не е като да не знаем как боли от руския ботуш!

73

Анонимен

преди 8 години

Като малки със сестра ми си деляхме шоколада. Тя все викаше :Батко, не искам да го делим по братски, а искам по равно.

72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 93Ти от къде мислиш идва поговорката "Брат, брат ама сиренето си е с пари"? :)))))) От там и другите максими за братята, като "ще делим по братски" - тоест 100 за мен и 1 за теб :) Такова им е братството на руснаците!

71

До Атлас

преди 8 години

И как ще ги пипне мечето? Ще им наложи санкции ли:))))))

70

До 85

преди 8 години

И следователно съвсем справедливо си носи последствията породени от убежденията му(на г-н Путин) и няма право да се сърди на никого ,че тези последствия не са точно каквито е очаквал.

69

Атлас

преди 8 години

Нещо друго ми е много интересно сега......след като англия излезе от Евросъюза,кой ще ги спаси от Голямата мечка????Русия сега не ги пипа понеже обича Европа ама след броени месеци КОЙ ЩЕ ГИ СПАСИ.......хахахаха

68

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 83Който контролира територията ,контролира балканите,за Русия е важно да я има България,за другите е по-добре Турция да е до Дунав.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------В такъв случай преформулирай тезата си на "От великите сили единствено Русия има интерес да контролира България,на другите сме им в графа,все тая". Което си е самата истина :)

67

Тервел

преди 8 години

Общо взето прав е Леонид, особено за това, че българския народ като цяло е доста по-мъдър от отделните политици, помни историята си и знае националния интерес който е често предаван от политиците в "името на глобалните цели" и "общите приоритети".

66

До 86

преди 8 години

България е там където е. Какво ни бърка нас кой какво иска след като ние си контролираме каквото си контролираме. Толкова ли не можеш да кажешш, че ние сме най-лесния път Русия да контролира балканите и проливите, а не ,че е загриженаа за нас.НАТО поне открито казват ,че сме важен стратегически партньор докато Русия шикалкави с алабализми иначе за теб или за когото и да е иззобщо не е загрижена.

65

Анонимен

преди 8 години

Абе иска им се на някои България да е извън ЕС и НАТО , че да е лесна хапка за експанззионистичните им мераци за проливите, но няма как да стане с 200 метежника. Могат да се ухапят отзад от яд.

64

Анонимен

преди 8 години

До АуслендърЗащо не си АуслАндЕр, та си АуслендЪр, европеецо? Аман от недоучени! Туй за близането е много неприлично и грозно - само про.ста.к може да го напише или практикуващ занаята. И каква война си платил, мун.ьо?

63

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 83Който контролира територията ,контролира балканите,за Русия е важно да я има България,за другите е по-добре Турция да е до Дунав.