64

КАРУЦАРИ

преди 8 години

КОЙ МУ Е ДАЛ НА ТОЯ КНИЖКА И ЗНАЕ ЛИ ТОЙ ЧЕ ДА ВОЗИШ ПРЕСТЪПНИК Е СЪУЧАСТИЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

63

Анонимен

преди 8 години

хелоооо ПРОТЕСТИРАЩИЯТ УДАРЕН. ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ ЖИВУРКАШ В ДЪРЖАВАТА НА БАЙ ТОШО? АКО ТАКА СИ МИСЛИШ ВЗЕМИ СИ УДАРИ ЕДИН ШАМАР И СЕ СЪБУДИ! НЕ ЖИВЕЕШ В ДЪРЖАВАТА НА БАЙ ТОШО А ЖИВУРКАШ НА ТЕРИТОРИЯТА НА МУТРИТЕ! МНОГО СИ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО ВЪПРЕКИ ЧЕ ВИКАХТЕ ЧЕ ВРМЕТО Е ВАШЕ АМА СЕ ОКАЗА ЧЕ Е НА МУТРИТЕ! А СЕГА СИ ПЛАТИ АКТА ЗАТОВА ЧЕ СИ УДАРИЛ МУТРЕНСКИЯТ АВТОМОБИЛ И ПИИ ЕДНА СТУДЕНА ВОДИЦА. А НА ИЗБОРИТЕ ПАК ГЛАСУВАЙ ЗА МУТРИТЕ И ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ!! ДА НЕ ЗАБРАВИШ! ЕЙ!!

62

Шофьор

преди 8 години

Определено не харесвам НСО, виждал съм многократно да нарушават ЗДП, но в случая пешеходеца (няма значение дали е Петкан, Драган или друг) е в сериозно нарушение. В центъра на кръстовището има регулировчик, който в момента на инцидента е разрешава завои на дясно и на ляво. Това че пешеходецът сигурно не е посещавал часовете по "Безопасност на движение" и неразчитането на сигналите подадени от регулировчика обясняват, защо се е стигнало до подобн вид ПТП. Благодаря за вниманието!

61

боби

преди 8 години

Те НСО че са наглеци пишман шофьори на всички е ясно, но в случая и пешеходеца не е прав, там по никакъв начин няма означения че има пешеходна пътека, така че как си измисли, че има не знам. Аз лично точно там никога не бих пресичал, по-скоро ще отида 20 метра вляво и ще си пресека където има пътека.

60

Анонимен

преди 8 години

Като гледам регулировчика подава сигнал на НСО да мине, а не на бай *** да пресича на въображаемата си зебра

59

Анонимен

преди 8 години

Драги саратници, това е тъжната истина в БГ и ще минат много години преди нещо да се промени. Заради подобни и много други изцепки реших да емигрирам. И не, не е гурбет, имах кола, жилище и хубава работа в СФ.

58

Анонимен

преди 8 години

Дрън-дрън!Имало е регулировчик и неговите команди са валидни в случая!Този явно ги е пренебрегнал.

57

водач

преди 8 години

До ЖоПо принцип си прав, но аз често минавам по този маршрут и наблюденията са ми други. Катаджийте/реголировчици са необучени връзкарчета назначени на службичка за да взимат рушвети. Застанал той със палка отпред на нивото на скута му. Другата ръка на кръста. Поклаща се като в *** порно-филм. Да премина ли да плача ли да се смея ли ?

56

бакшиш

преди 8 години

С кеф давам предимство на пешеходци на зебра. Обаче ми иде да слезна и да пребия говедата, които ми се мандат по улиците /обикновенно зяпнали фона си/. На 20м. има подлез или пешеходна пътека, но темерутчето преценило, че не му се заобикаля.С кеф давам предимство на патрулки, линейки и пожарни /с пуснат буркан/, но ми се обръщат червата като видя кортеж на НСО. Кого и какво бързат да спасяват, че да им давам предимство ?

55

!

преди 8 години

Русев, на 80 години съм, нямам кола, постоянно съм пешеходка : щеше да повървиш повече, но ще пресечеш отсреща- има светофар и след това пак по пешеходна пътека ще достигнеш твоята посока.ЗА къде бързаш??? И то в София, с такъв трафик.Възрастните да не се пречкаме и след това да "плачем', че други са виновни!Да отчитаме реално КАКВИ са възможностите ни.

54

Markov

преди 8 години

Той сигурно си е помислил че се е разхождал на плажа Корал,или някъде по Витоша или Пирин.*** такъв.А пък колата ако не беше на НСО,може би изобщо нямаше да се отрази никъде инцидента

53

Анонимен

преди 8 години

Сигнала на регулировчика е, че пропуска движещите се по Цар Освободител.Каро ги знам регулирочиците как се връткат и усукват и какви странни сигнали подават, няма да се учудя ако пред съда заяви че е пуснал колата на НСО да мине.

52

до 59

преди 8 години

Еми тогава, да му лепват глоба за неправилно пресичане на пешеходеца, както е и станало. И на тъпите мутри и на тях да им лепнат глоба за неправилна маневра.

51

Жо

преди 8 години

КОГАТО НА КРЪСТОВИЩЕТО има регулировчик, неговите сигнали отменят всички други сигнали, знаци и маркировки.Това означава, че не важат сигналите на светофара /ако работи/, не важат пътните знаци, не важат предимствата по начертани или неначертани пешеходни пътеки.Трябва да се спазват Чл. 10, ал. 3 букви а,б от ЗДвП.

50

Камен

преди 8 години

На клипа ясно се вижда, че автомобила на НСО завива наляво в нарушение на закона. Сигнала на регулировчика е, че пропуска движещите се по Цар Освободител. Автомобилите със специален режим на движение имат право да минават на червено, но не и на забранителен сигнал на регулировчик. В същото време пешеходеца също пресича неправилно. Дали има или няма пешеходна пътека на мястото е без значение, той също пресича в нарушение на сигнала на регулировчика, който е най-важен в случая.

49

Анонимен

преди 8 години

Добре де, има снимков материал. Дори има снимка под статията. Къде е блъснат? Бил убеден че пресичал правилно? Бил ли е на пешеходна. Да или не? Нагледал съм се на достатъчно пешеходци, които тичат на Цариградско и изобщо навсякъде по улиците из цялата страна. Нагледал съм се и на достатъчно *** зад волана. Има си ясни правила.

48

Жо

преди 8 години

ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТАЧл. 10, алинея 3, букви а, б.Четете и се ограмотявайте, млади шофьори.Едно време имаше много регулировчици и всички знаеха как да изпълняват сигналите им.Днес регулировчиците са рядкост и младите водачи не знаят сигналите, подавани от регулировчика. В София, единствения постоянен пост е пред Народното събрание.

47

Истината

преди 8 години

Истината е, че човека е прав - КАТ, както и много хора, вкл. и шофьори не знаят какво е пешеходна пътека и че той наистина е блъснат на пешеходна пътека.Който има въпроси да прочете определението за пешеходна пътека в Закона за движение по пътищата - има го накрая на закона.

46

джигит

преди 8 години

От години страшно ме дразнят кортежите на НСО. За къде толкова бързат и кого толкова пазят ? Возят някакъв ВИП-крадец, щото го чакат на маса или на легло.Предлагам масов бойкот на самозабравилите се темерути. Като видим "кортеж" - с 8 кмм.ч. по средата на пътното платно ! Ама всички, масово да им покажем, че тези демонстрации на недосегаемост са неприемливи.

45

Анонимен

преди 8 години

Абе каквото и да си говорим който и от вас да го беше бутнал щеше да отнесе той глобата за каране с несъобразена скорост. А тук пишат фиш на човека за неправилно пресичане??След като сержант Иванов блъсна двама пешеходци извади кочана за глобите и започна.-рецидивист 1 скочи на предното стъкло с цел кражба, а рецидивист 2 от уплаха изхвърча в дерето.