120

Анонимен

преди 8 години

А защо да прави? Едно е да обещаеш, друго е да изпълниш. Дипломация брато. Печели от нашето нещастие. После сърбинът подпалва Първата световна война.

119

Иво

преди 8 години

Типичен проруски *** с мужишка физиономия!Да го екстрадират в Украйна за да види кон боб яде ле!

118

Анонимен

преди 8 години

До Царев Боярски Ми продала ни е оружието тъпчо Балкански

117

Анонимен

преди 8 години

До Царев Боярски Много си *** Сашее. *** то е типично за ***. Австро-унгария е зад нас. Нали те ни продават оръжието. *** то требе да се чете историята, а не да се ближе портрета на великото джудже.А Фердо мравката си е австриски пеперудколюбител и достоен дедо на дедовото ако ме разбираш. За власт пари и почести и майка си би продал.

116

Анонимен

преди 8 години

Расиа винаги е подкрепяла сръпското племе на балканите, това не го ли знаят русогилистиците?

115

Анонимен

преди 8 години

До Царев Боярски Вазов е Патриарх на българската литература, не русофилистик!

114

русофилистик

преди 8 години

Путин първа радост е за мене. ... ми е до колене

113

Анонимен

преди 8 години

До Царев Боярски Гаварит масква: Путин уничтожи 2000 иляди врагове еднолично с една ръка.

112

Джона

преди 8 години

Този Г. Близнаков трябва да бъде съден за побоя на околовръстното шосе. Колкото до екстрадиране, никоя уважаваща себе си държава не екстрадира собствените си граждани. Украинците могат и трябва да ду хат дедо вия в този случай.

111

Анонимен

преди 8 години

Редови "метежник" от сектор "Юруш" на кремълска хранилка !

110

Българин

преди 8 години

Такива "хора " като този на снимката трябва да се съдят за тероризъм.....руски тероризъм.и за предателство в полза на руския враг

109

Анонимен

преди 8 години

За пари всичко ще прави, след некоя друга година тоя може и хамериканско знаме да развява

108

Анонимен

преди 8 години

Западът прекара Украйна към Африка. Освен Ирак, Либия, Сирия, оказва се, че Западът доведе до разруха още една държава, само че този път европейска Украйна. Тази констатация изскача, като се тегли чертата на прозападния преврат в Киев, чиято 2-годишнина бе отбелязана миналата седмица. Отбелязана обаче с траурни изводи и мрачни предчувствия (дори в западните медии), а не с фанфари и майдановско въодушевление.

107

Анонимен

преди 8 години

Украйна се държи като евтина проституттка, която никой не ще да погледне, а тя се натиска ли натиска. Но, нито Вашингтон, нито Брюксел има намерение да седнатдо леглото на болната Украйна и да я храня с лъжичката, както правеше Русия. Първата работа на новата еврокомисия беше да хлопне вратите и да затвори съюза за прием на нови държави минимум до 2020г. На изпроводяк Барозу заяви че "такава страна като Украйна няма място в ЕС"

106

Анонимен

преди 8 години

Том Себастиан от Дойче Веле попита Порошенко как смята да върне Крим след като няма нужните ресурси. В неловко положение изпадна пан Порошенко когато му припомниха думите на външния министър Щайнмайер който заяви категорично "Виждам партньорство с Украйна в рамките на НАТО. Не членство". Журналистът го попита дали вече е осъзнал, че Украйна никога няма да бъде член нито на НАТО, нито на ЕС, не заради друго, а защото Русия и Запада са се договорили и са се съгласили, че това е недопустимо.

105

Анонимен

преди 8 години

След като Москва им се изсмя на молбата да им опростят част от дълга, Украйна роди "гениалната" схема откъде да вземат пари като обявиха тържествено, че Монголия е отговорна, че през 13-ти век монголците избивали украинци. Поискаха компенсация и то голяма. Монголския премиер беше лаконичен: "През 13-ти век светът не е чувал за такова нещо като Украйна", заяви той и даде да се разбере, че няма да даде и стотинка на хиените в Киев.

104

Анонимен

преди 8 години

Измислена държава. Скоро няма да съществува на картата. Парче по парче ще си замине.

103

замислям се

преди 8 години

Дали няма да е възможно да кажем на украинците даваме ви го ама само в комплект с другите дето са били на околовръстното иначе не... може като бонус даже и онзи компир ли е там какъв дето бил ляв крак на баретата и тн...

102

Румбо

преди 8 години

Тоя пишман "опълченец" ме връща 30 години назад!На празненство по случай уволнението се бяхме събрали всички от заставата+ няколко души от други войски.Естествено,всеки трябваше да изтъкне колко е била тежка и отговорна именно неговата служба.Честта да защити граничарската се падна на ...ГОТВАЧА!И той така я защити,че се чудехме дали сме били заедно тия 2 години!Историята му беше някакъв безкраен екшън,който силно впечатли незапознатите.Истината-той даваше наряд само след наказание за пиянство

101

мъка

преди 8 години

До КирчоА ти гледам , че нямаш търпение на САЩ,а ?