36

Анонимен

преди 8 години

Че той е мислел , че е магданоз . Тия от ГЕРБ са по- големи престъпници и нанасят повече поразии и от тия биячи на Околовръстното .

35

PLL

преди 8 години

Няма проблем, щом е син на депутат ...

34

Да

преди 8 години

Както с Гълъбин Боевски, то там си беше...

33

мен

преди 8 години

BG позната тръпка....

32

Виктор

преди 8 години

Абе момчето е невинно, ако баща му беше електротехник от Тетевен, сега щеше да търка наровете, но нали тати е дупетат, може фсичко. Пък и не се знае дали не е работил за най-главния в държавата. Пък тия михлюзи да вземат да ги фанат. не ги е срам. Свобода, равенство, братство!!! Ама само за някои. Той и Кокаин Боевски нямаше нищо общо ама търка наровете в Бразилия.

31

Анонимен

преди 8 години

Татювото е ясно, че е невинно.По-интересният въпрос сега е дали полицаите, дето са го сгащили, са си подали вече рапортите или са ги засилили към границата да спят по палатките?

30

Анонимен

преди 8 години

А един мармот завива шоколад...

29

Анонимен

преди 8 години

Сега момчето трябва да ходи на психоаналитик, за да се възстанови от психическата травма, която са му причинили лошите органи. А иначе половин килограм суха маса е една голяма торба, но кой да обърне внимание като са я подхвърлили. Баща му беше много убедителен. Те имат фирма. Това е достатъчно да го оневини.

28

Анонимен

преди 8 години

Много ясно, че няма нищо общо нали тати е от ГЕРБ, но същевременно ученици заловени с цигара две са най-тежките престъпници и си отиват директно в затвора, а ако са били няколко заедно да дръпнат някой джоинт са си направо организирана престъпна група.

27

Анонимен

преди 8 години

Това е провокация искат да дестабилизират държавата защото при ГЕРБ е стабилна !

26

Анонимен

преди 8 години

Има си хас да има нещо общо нали е синче на управялващите/ограбващи народа!Преди имаше номенклатура, но не и в такива размери, като днес.

25

Анонимен

преди 8 години

Считайте случая за потулен.

24

Анонимен

преди 8 години

Невинен е! Как може да се усъмни някой, че депутатското 36 годишно детенце има общо с тази работа?

23

Kreti

преди 8 години

Внимание нов вид трева никне изненадващо в чантите на депутатските деца!

22

Ботев

преди 8 години

Депутатските наркоманчета май и те имат депутатски имунитет.

21

Анонимен

преди 8 години

Я, що прави тоа чувал с трева под *** на мойто прасе????

20

Анонимен

преди 8 години

до кмет от ГЕРБда бе да имаше една пииказка на времето "в казармата всички влизат различно умни и излизат еднакво ***" сега можем да кажем същото за който и да уневерситет

19

Нъки Томпсън

преди 8 години

Нещо не разбрах аз. Значили това че депутата от ГЕРБ е също така и говорител на полицията от Г.Делчев? Или просто прави преразказ с елементи на разсъждение на материала, който той самият е прочел в "медиите"? А пък дознателят така съвестно си свършил работата, че чак анализ е направил на двама души очевидно незвързани с престъплението. Ако може някой по-умеещ да напише сценарий за крими-драма на тази база, смятам че ще има по-голям успех от Робинята Изаура даже!Или пък аз съм просто ***...

18

Анонимен

преди 8 години

Е това е правосъдие. Хващат обикновено хлапе с 1 цигара марихуана - по всички медии "хванаха наркоман с дрога", "удариха дилър" и т.н. Депутатското чадо с половин кг. го заловили, а нищо общо нямало с нея...

17

Приказки за гербаджи

преди 8 години

На това може да повярва само гербер с едноклетъчен мозък :) Синчето е въртяло търговийка с тревица, а най-вероятно и с по-сериозна дрога, та пушек се е вдигал (буквално) :) ГЕРБ не е партия, а нещо средно между мафиотска структура и секта, пред нея БКП е като детска градина. До момента в който ГЕРБ и Тиквата не бъдат свалени от власт, България ще върви надолу.