80

Ариец

преди 8 години

Индийците са били още по-долно племе, но по времето на Ашока, Арийци, част от които сме и ние Българите, са владели Индия над 1000 години. Поради това, тяхното племе е било облагородено. Тези които са плъзнали по света преди тази облагородителна мисия са известни като джипсита или тази дума дато я записват със звездички.

79

езиковед

преди 8 години

На безписмения език на този етнос "ром" означава абсолютно същото, каквото на английски език "мен" - мъж,човек. Ние, наричаме ли англичаните "менове" ?! На техния език всички сме роми, евентуално, понеже те държат така да бъдат наричани само те. Защо според тях другите не сме роми и какво е отношението им към различните от тях си отговорете сами.

78

българка

преди 8 години

Хе хе, да си ги ползват със здраве. Даваме им всичките си роми, хич не ни се свидят, даже може да съберем малко пари за билетите до Индия, стига да са еднопосочни.

77

Анонимен

преди 8 години

Да заминават, обаче да им вземат документите, че иначе като нищо ще се домъкнат обратно, защото там не плащат огромни помощи и ако не работиш, буквално умираш от глад.

76

Анонимен

преди 8 години

INDONESIA RAYA, арийската прародина е точно тук. Индия и по-точно южна Индия е прародина на дравидите.

75

Анонимен

преди 8 години

Ех мечти ! Ние ако ги вземат сме готови да им пращаме социалните равняващи се на няколко милиарда на година там

74

Анонимен

преди 8 години

Индийският външен министър явно изобщно не познава собствените си събратя! Да дойде за една седмица тука и няма да иска да чуе за тях.

73

Анонимен

преди 8 години

Лошото е, че и в Индия не ги искат. Те може и да ги признават за част от тях, но не са казали, че ги искат. А и помислете си, защо ли са ги изгонили от там преди няколко стотин години? Сигурно защото дори на индийците им е писнало от мързела и кражбите на тези!

72

Анонимен

преди 8 години

На времето, покрай възродителния процес, Бай Тошо е водил преговори с Индира Ганди да натоварим нашите роми на кораби и да им ги пратим, ама тя не ги искала.Нищо, де , и сега не е късно...

71

Алекс

преди 8 години

Това е много добре.Ако значи,че поемат ангажимент да ги интегрират в родината им,просто супер.20 милиона са едва 2% от милиард и отгоре,които живеят в Индия.Не би трябвало да е проблем.

70

дано

преди 8 години

Ние ще ин съберем пари за пътни,но няма да отидат. В България е мизерия,но те не плащат нищо-да не изброявам. А и тук е по-близко до Германия и къмпинга в Булонския лес...

69

Анонимен

преди 8 години

Взимайте си ги те са си индианци

68

до 117

преди 8 години

А дано, ама надали!

67

младен

преди 8 години

Това че ги признават значи ли че ще си ги приберат?

66

Винету

преди 8 години

Ако правителството предложи безплатен билет на всеки желаещ да се върне в прародината си, много хора, ще отидат. Но въпроса опира до кинти. А като стане въпрос за кинти, правителството става като катеричка. Взе едно да вземеш лешник от катеричка.

65

Анонимен

преди 8 години

Еха! Само дето нашите м...ни няма да оцелеят там. Защото при тази бедност и свръх население всеки работи здраво за да оцелее, а нашите са свикнали да висят на социала. Така най-много след месец ще се върнат обратно.

64

7

преди 8 години

Айде и да си ги приберете обратно

63

Анонимен

преди 8 години

Да вземете и завряния зет от Крушова градина в Драгалевци!

62

инициативен

преди 8 години

Нова инициатива във Фейсбук - "Помогни на ром, купи му еднопосочен билет до Индия" . Сигурен съм, че всички българи ще се включат.

61

Анонимен

преди 8 години

Направо да си заминават в Индия, откъдето са дошли!