26

Анонимен

преди 8 години

САЩ ще духат супата и Русия ще им я сервира вряла!

25

Анонимен

преди 8 години

30, това са пълни глупости! Икономиката на ЕС е по голяма дори от тази на САЩ! Не може най-голямата икономика в света да казва, че нямала пари за въоражаване и да харчат под 2% от БВП за отбрана, а Русия да харчи 20% от БВП!

24

Анонимен

преди 8 години

До До 27Международното право.

23

Анонимен

преди 8 години

До 25, няма никакви международни закони, които да позволяват обявяване на независимост на автономни области! Статутът на автономните области се регулира в конституцията на дадена държава, а конституцията на Украйна не позволяваше отцепване!

22

Анализатор

преди 8 години

ЕС трябва да почне да се въоражава, а не да чака на САЩ да го пази! Ако утре Русия окупира прибалтийските републики, ще стане като с Крим. Ще почнат едни санкци и т.н., но никой няма да смее да нападне Русия за да не предизвиква ядрен конфликт!Източна Европа трябва да е до толкова въоражена, че да няма и минимален шанс да се повтори сценария от Крим!

21

Анонимен

преди 8 години

22, по същата логика Кърджали винаги е бил турски! Ако утре в Кърджали направят референдум и турската армия влезе в България, ние също би трябвало да го приемем за нормално!

20

Анонимен

преди 8 години

Т-14"Армата"-цена 3 милиона и 700 хиляди долара,"Абрамс"-към 2012-цена 8 милиона 580 хиляди долара бройката!!!!Хайде да превъоръжаваме съюзниците и партньорите!!!Който има глава да смята какво доене ще пада!!С нашите пари тарикатите отвъд океана играчи ще правим!!!Защо??Защо,ако няма такива ...ъци да купуват,какво ще прави Америка с нейният ВПК??Ще седят оръжията на склад и бавно умиране!!За това са необходими бази и партньори!!Да оправят далаверата!!Пък заплахата-бошлаф работа!!!

19

Хохохохо

преди 8 години

колкото ида увеличават бюджета си САЩ и джуджетата -лаещи пуделчета в ЕС са отдавна бита карта и никой няма намерение да ги превзема.Недай си боже при един конфликт Русия ще обезглави НАТО в източната и граница още в първите 15-20 минути и никой няма да разбере.

18

Анонимен

преди 8 години

А бе? Русия като анексирала Крим незаконно, защо не я осъдят в международния съд и да показват после присъдата при всеки възможен повод, а? За престъпника Ходорковски задействаха международния съд и осъдиха Русия да му плати 15 милиарда въпреки, въпреки че решението е абсурд и никога няма да ги получи, а тук става дума за цял полуостров за който краварите *** като разпрани свинчета! Има международни закони, алинеи, има съд в Хага - осъдете Русия, айде, какво чакате вече 2 години минаха!

17

еее

преди 8 години

Ей ги е проруските биячи от бАТАКА https://youtube/watch?v=CaeBXFLY5iM

16

Пешо

преди 8 години

До IvoБатка мисля,че си луд,лекувай се!

15

Анонимен

преди 8 години

Напълно безсмислено повишение на бюджета на краварчетата. Русия няма да напада никой. Но при нужда може да се защити и никакви бюджети не могат да спрат ответния удар. Русия е богата и е като силно укрепен бастион. Най-слабата политика е да обсаждаш укрепени градове.

14

Анонимен

преди 8 години

който е бил в Кеим знае че Крим винаги е бил Руски ....там Украйнски не се е говорело никога ...винаги е било пълно с руснаци ..повечето военни или от военни семейства ....останали в Крим Референдума там го доказа ! Русия просто осугури спокойствие и мир повреме на референдума ...да не говорим че Руската Армия в Крим беше там с разрешението на Украйна !Няма никакви нарушения !

13

зле

преди 8 години

Европа се превърна в унизената слугиня на САЩ - Меркел,Могерини,Туск,ЕК-ужас!

12

хехе

преди 8 години

Военните разходи на Русия са нарасналис 26% ....но са поне 12 пъти по малко от тези на САЩРусия около 50 милярда долара военни разходи ....САЩ над 630 милярда !'какаво повече да говорим !

11

Ivo

преди 8 години

До географската карта, ако е така защо окупираха Крим? Утре руснаците в прибалтийските републики или България също могат да кажат, че правата са им засегнати и искат намесата на руската армия. Ако руснаците са толкова миролюбиви, защо руски самолет бомбардират Сирия?

10

Анонимен

преди 8 години

На САЩ не им пука за други държави!!Необходими са пазари на военно-промишленият комплекс!!Измисляш си военни заплахи,намираш държави ...ъци,подкупваш с НПО-та политиците им, и действаш!!Вкарваш им въоръжение,нямат пари,даваш им заеми да си го закупят и завърташ колелото!!Това,че един изтребител американски е на цена 3 пъти по-висока от руския аналог на кой му пука-важното е да се доят държавиците!!Не е важна заплахата,важен е алъш-вериша!!За това обиколиха Русия с бази и съюзници!!

9

географската карта

преди 8 години

Русия не е империя. Достатъчно е да погледнете географската карта на Русия и ще се убедите, че тя има достатъчно територия.

8

Бачо Киро

преди 8 години

Това е бруталното налагането на глобалната диктатура на Новия Световен Ред и всеки против ще бъде смазан

7

пръц

преди 8 години

хаха че нали Русия още преди години остави тези държави да се присъединят към ЕС и нато,защо да ги напада..аз си мислех американците да инвестират пари за по добър живот а те оръжия щели да инвестират..дайте на народа оръжия да ядат