82

патриот

преди 8 години

Ако на Местан му се позволи да си направи турска партия с турско име в република България , Борисов и ГЕРБ са за политическото бунище.

81

Позор!

преди 8 години

Регистрирането на нова ТУРСКА партия в България ,доказва,че при политиците и магистратите ЛИПСВА всякакво национално самосъзнание и нарушава БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ! А участието в тези партии на неколцина българи-предатели ,не ги прави нормални , а националистически!

80

до Борис 1

преди 8 години

По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски.....Абе я помисли,че за 500 години турско робство,българите бяха неграмотни на четмо и писмо(с изключение на манастирите),но не забравиха езика си,та да обърнат на турски или гръцки,но при Борис 1се отказали от българския и изведнъж ей така обърнали на славянски,при наличието и на класическия гръцко-византийски език.

79

до Борис I

преди 8 години

Борис 1-ви Михаил е взел името си Михаил именно от Византийците след като е предал България и избивал българи от собственния си народ. И това няма нищо общо с азбуката ни. Както виждаш азбуката ни е славянска, а не византийска или латинска. Не е задължително славяните да са Християни. Тангра е единственния български бог.

78

Бил

преди 8 години

До Борис IГлупости, още Канас Ювиги Крум Страшни, прави така, че всички в империята да се чувстват еднакво важни, издава много закони. Един от тях е всички да се обличат с аварски дрехи , като най-практични във война и в мир (като днешните дънки, но кожени) по късно Борис осъзнава, че трябва и една вяра и четмо.

77

Анонимен

преди 8 години

Тодор Живковия Проект Възродителен Процес активира силно турското население в България и така се стигна до тези Партии , сега да внучката на Живков носи пряка отговорност за делата на Дядо си

76

Борис I

преди 8 години

По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски. По това време хората не са могли да пишат. Ние говорим за азбука, но тогава сигурно 1000 души са могли да пишат. И ако искаш да научиш нещо, ти се налага да говориш на славянски.

75

наложен насила

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката.

74

Анонимен

преди 8 години

Тук не може да има теории. Става въпрос за факти. Всички факти в нашата история показват, че ние сме тюрки. Всичко останало са някакви хипотези. Няма факти в подкрепа на другите теории.

73

Анонимен

преди 8 години

Тодор Живковия КОМУНИЗЪМ е виновен ако нямаше СМЯНА НА ИМЕНАТА нямаше сега да има никъкви Партии

72

Анонимен

преди 8 години

Слушах го по Босфор тв как с труд си подбира думите и печели време, като "а...аака". И понеже е политически дрон, ще му гледаме сейра и на този.

71

ФАКТ

преди 8 години

ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И МЕСТАН УПРАВЛЯВАХА ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО

70

Анонимен

преди 8 години

"И какво излиза от местановите лаф-моабети,докато беше в ДПС местан си траеше за доган и пеевски,след като го изгониха от ДПС заради откровено неоосманските му и протурски изцепки в НС,сега както на всички вече ясно,че е дост и местан са неоосманските политически протежета на ердоган в България,както терористите от "идил-даеш" са протежета на неоосманската политика на ердоган в Сирия и Ирак,изведнъж местан осъзна,колко вредна била ДПС и олигархията за България и политическата му кариера?"

69

до 82

преди 8 години

Не са на хабчета а на твърда д.га .

68

+

преди 8 години

Всеки турски шпионин - с партия! Това е висша форма на толерантност! Благодарим ви, господа управляващи!

67

до 79

преди 8 години

Днес като ни призовава президента дом за всеки бежанец и Паси по двама Африканци в домът на всеки европеец не е ли демагогия.

66

Анонимен

преди 8 години

До ИстиМда... И вече 30 години БКП управлява и населението намалява?Що не си пиете хапчета редовно, бе хора???

65

"дост на ердога

преди 8 години

"Така както режима на ердоган подкрепя,въоръжава и изпраща терористи от "идил-ид-даеш-умерена опозиция" в Сирия и Ирак да вършат геноцид над християните,кюрдите и свободните иракчани и сирийци,Така на същия принцип както подкрепя терористите от "идил-ид-даеш-умерена опозиция" в Сирия и Ирак,режимът на ердоган създава,подкрепя и налага някакво политическо образувание дост чрез неоосманското си протеже местан в България.Толкова за патриотизма,нато и ес ориентацията на дост и местан."

64

Исти

преди 8 години

Тъкмо БКП ни докара демографския срив,като унищожи гръбнака на раждаемостта- Българското село. Тя беше анти-Българска партия,прикриваща се зад демагогски лозунги: по-добре че си отиде за да спасим поне малкото,което ни е оставила.

63

Кап Йот

преди 8 години

Кой нормален човек ще се съгласи ти да си шеф на неговата партия,Местане? Само някой изтрещял ***,който е по-посредствен от тебе!