9

Анонимен

преди 8 години

Турция е разбрала от медиите за споразумението между САЩ и Русия. Пълна дипломатическа изолация за режима в Ангора!

8

Анонимен

преди 8 години

Какъв мир какви 5 лева бе хора. Американците искат да има война, за да може да стоят в близкия изток до безкрайност. Ако там навсякъде има мир, те няма да имат причина да бъдат там и ще трябва да си ходят. Няма да им се продава оръжието и няма да могат да се оправдават, че влагат милиарди в армията, която се бори с тероризма. Това е.

7

Анонимен

преди 8 години

Става дума за примирие между Дамаск и опозиционни групи, които трябва да се регистрират в съответните руски и американски пунктове, за да заявят участие. Условията на примирието засягат всички регистрирали се враждуващи групи, с изключение на терористични групировки като Идил и сирийския клон на Ал Кайда Джебхат ан Нусра. Нерегисриралите се ще бъдат смятани за терористични групировки и ще бъдат зачиствани, колкото и да му е криво на Пиндостан.

6

дано

преди 8 години

За мира и човешкия живот не може да има план Б,това примирие може да спаси много човешки живота.Лошото е че има сили който саботират мира.

5

Анонимен

преди 8 години

Егдоган трябва да му целува не ръка ами не знам какво на Путин. Отряза го от няколко обекта в Русия, но го компенсира със цяла Сирия като му разчисти строителна площадка.

4

Анонимен

преди 8 години

Шегаджия

3

до 1

преди 8 години

Леле колко си невежа

2

Анонимен

преди 8 години

Сега е момента да регистрираш строителна фирма в Турция.

1

Анонимен

преди 8 години

Мир в близкия изток ще е краят на Руската федерация, въпреки всичките тези войни петрола ПАК Е ПОД 30 $ а колко би бил петрола при мир ? НаСеСеСеРът се насссра при 10 долара за барел и то при по стари технологии, днес технологията е по нова и по евтина, а и чрез войната в сирия русия не позволява еврейски и катарския газ до ЕС от най голямото находища природен газ в света Южен Парс между Катар и Иран което обяснява руско сирийско иранската братска дружба