33

до Балканджия

преди 8 години

Споко, Народния Съд скоро ще ги накаже. Народът се събужда.

32

Балканджия

преди 8 години

Чобанов, Йордан Цонев, Делян Пеевски - все ЕНИЧАРИ, продали род и родина.Срамувам се за тези продажници.

31

българин

преди 8 години

Да си го ползват на юг от границата. Тук е България и има САМО един официален език. Да го научат че иначе ....

30

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

До Turkish Powerглупако неграмотен, отоман се пише на английски с две "т". толкова се ***, че само чужди езици не сте проговорили.

29

Българин

преди 8 години

"Използването на майчин език от ДПС свещено право"Абре то според мюсюлманите и Свещенната им война да убиват неверници им е свещенно право, така че нямаме нужда от свещенните им права тук в България. Да ходят да си ги изповядват в Турция.

28

закон

преди 8 години

" нарушава се правото на избирателите да получават информация на език, разбираем за тях"Ако тези избиратели зная само турски език,веднага да бъдат лишени от българско гражданство. Всеки гражданин на България трябва да знае официалния език на държавата ни,а той е български!!!!

27

неанонимен

преди 8 години

като сте такива българи всички във форума,а кажете ми кой е официалният език в България,в ефира ни се лее само английска реч,било то песни реклами и какво ли не още,тъй че като няма да е български има ли значение какъв ще е,аман от този бедняшки патриотизъм...?

26

Надя

преди 8 години

"правото на избирателите да получават информация на език, разбираем за тях" след като живее някой в България, ще говори на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и не мога да разбера как може да е неразбираем език, след като си роден, учил си и си живял само в България.Повече глупости на тази тема не ми се слушат, който не му харесва да отиде в родината на майка си.Аз ако отида да работя в чужбина ще ми се наложи да начуча езика на държавата, в която живея.

25

българин

преди 8 години

Долен продажник

24

Национал

преди 8 години

Този Чобанов на какъв майчин език иска да говори - на еничарски?

23

Анонимен

преди 8 години

Да попитам,*** как си

22

1221

преди 8 години

ЧЕ КОЙ Е ЗАБРАНИЛ НА БЪЛГАРИТЕ МОХАМЕДАНИ ДА ГОВОРЯТ НА МАЙЧИНСКИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

21

Даниел

преди 8 години

Като претендират да са българска партия, ще агитират на български. Ако не - куфара и в Москва. Ай сиктир, всеки почнал да си разиграва коня как си иска.

20

Анонимен

преди 8 години

Къде се постригваш братттт? В Турция???

19

Анонимен

преди 8 години

До 7 Мила накипри се с широките ***, забради косата и право в Анадола.......Чакат те групово да учите турски езици в турската баня , пък ние както е казал поета ...''каквото сабя покаже'' !!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Лелее пич ми ти си за цирка :) ми по " умен" от теб не бях чувал до сега :)

17

Пастир

преди 8 години

Чобан,земните ти дни ти са преброени!

16

Анонимен

преди 8 години

Вчера партийка ,днес -джамия , утре им дайте да си говорят на турски....ТО ТАКА СЕ ПОРОБВА НАРОД БЕЗ ВОЙНА !!! И ПОСЛЕ ЩЕ ПИТАМЕ ДЕ Е БЪЛГАРИЯ ?И г-н Чобанов колко парици ти дадоха така да говориш ?

15

Чубака

преди 8 години

Абе ей *** я да се разкараш!!!! Твоя език какъв е? Аз мисля, че е доста грапав ;) близалчо такъв марш при ***!!! Вън от България. Тук се говори и пише на български. Аман от такива. Трябва със закон да ви забранят! Или като в Северна Корея лагерче ;) за " пионери" да ходите!

14

първо

преди 8 години

всеки иам право да говори какъвто език иска ...но не и на обществени прояви,институции , избори !! няма начин как да е българска партия дпс щом избирателите и не разбират българският език. чобана може да каже , че дпс е регистрирана по българските закони но не е българска. интересно на каъв език ще извършва чобана предизборната си агитация...на турски ли или важното е да си получава сухото.