56

Анонимен

преди 8 години

Саудитска арабия е най-верния съюзник на САЩ в региона.Това е кралство и там цари най-голямата демокрация в ссвета-режат глави и ръце съвсем законно .Но САЩ не им пука за населението там ,защото управляващите им играят по свирката.Ако започнат да стават приятели с Русия ,веднага ще станат диктатори сатрапи и зверове ,които трябва да бъдат свалени.Естествено с една демократична цветна революция организирани и платена от САЩ

55

НТ

преди 8 години

Тази новина да се разбира така:"Селския касапин ще коли прасе в понеделник. Ако желаещите да ядат не го купят на цяло до петък, в събота го реже на парчета и го пуска на пазара. Рибицата и ушите остават за касапина."

54

Анонимен

преди 8 години

Най-голямото зло на земята са легално-действащи структори зад океана, които генерират само война , и то под претекст, че го правят за мир.Разчленяване на Сирия, разчлениха Украйна, не се знае кога ще се обърнат и към нас.

53

SS

преди 8 години

До Анонимен 57Що бе в Либия какво избраха ти новини гледаш ли.Тея хора там се бият квартал срещи квартал не могат да се разберат за нищо хич не си мисли че ако ги оставят и едните и другите ще се организират в обща държава в близките 300 - 400 години.

52

SS

преди 8 години

Знаеш ли какво е ставало в Руанда 1994г. докато ние се радвахме на Българи Юнаци и какво е направило ООН по въпроса та и до сега мълчат като ***.

51

SS

преди 8 години

До Анонимен 55Не говорим за Асат а за демокрация и права на човека или тези от Африка не са хора и нямат същите права, те са втора ръка и ша потърпят докато заемем стратегическите територии па после ще им обърнем внимание на който е оцелял.

50

Анонимен

преди 8 години

До SSPUTIN kakuv ,amerika kakuv e ,iran kakuv e ostavete naroda na siria da reshi zashto gi izbivate s samoleti, zashtoto iskat svoboda a ne upravlenie ot malcinstvo narecheno aleviti shiiti

49

SS

преди 8 години

Янките ги боли фара за демокрацията, Путин двойно повече, всичко е за пари и влияние, а ние като европейци се чудим за кой да се закачим така че хем на работата лекото , хем на хляба мекото.Борци за демокрация сега ще гледаме демокрацията в очите от близо хич не си мислете , че Европа ще се оправи с тези хора с други разбирания дето идват.Страх ме е да си помисля какво ни предстои и всичко е заради желанието на едни да изгонят други от една територия.ФАКТ

48

Анонимен

преди 8 години

До SSВ момента говорим за Асад. Като излезе тема за диктаторите в Африка, тогава ще коментираме за тях.

47

чейнчаджия

преди 8 години

Колко е курса долар - рубла днес ?

46

SS

преди 8 години

До DO SSАбе ти знаеш ли колко по лоши диктатори от Асат има в Африка и никой не тича да ги сваля и да ги трепе, що?Диктатор бил, имам колега дето е бил два пъти на гурбет в Сирия и разказва само хубави работи за там, всичко си е било нормално и държавата процъфтявала само дето Асат си е Асат и няма сменяне, *** за тези хора е нормално то и шейховете на СА не ги сменят.Отидоха Американците да вкарват демокрация, а вкараха само смърт и разруха и терор в съседните държави и Европа.

45

Анонимен

преди 8 години

И тоя пак се е загрижол като лисицата за кокошките!Вменява ни техните страхове!Ние сме тука 1300 години бе! колко империи сме надживели! А сега е техен ред!

44

Анонимен

преди 8 години

До Кенеди и Истината!!!Па ние това го знаем, нищо ново не каза.

43

DO SS

преди 8 години

До SSKakvo zakonno pravitelsto,tozi diktator ASAD e naznachen ot bashta si diktatora HAFEZ ASAD ,50 godini izbivat naselenieto na SIRIA ,samo v ALEPO bashta ASAD navremeto izbi 50 hilqdi ,a sin ASAD go zadmina s 500 hilqdi izbiti i 11 miliona bejanci,zakonen bil dayte go na naroda shte vidim kolko e zakonen

42

нали

преди 8 години

До SSЕвропа никой не я пита тя е окупирана от САЩ и прави това което те искат.

41

Анонимен

преди 8 години

a kade e oon ?koi ste vie da razchlenyavate Syriya

40

SS

преди 8 години

До Анонимен 45Избиват по покана на редовно избраното правителство на суверенната държава, която е в гражданска война.ООН не може да се обади всичко е законно.

39

Анонимен

преди 8 години

IRAN I RUSIA otkade nakade izbivat naselenieto na suverenna strana ,OON kakvo pravi zashto nqma sankcii za agresiya sreshtu suverenna darjava

38

Анонимен

преди 8 години

СМЬРТ ЗА АМЕРИКА

37

SS

преди 8 години

Това означава, че американците казват ако не стане наща ще подкрепим бунтовниците за една сериозна война, което пък означава още бежанци, терор, ислямизация в Европа.Какви ли са мненията от Европа по този въпрос и не трябва ли да се помисли в посока кой катализира конфликта и защо ще плащаме сметката .