46

Анонимен

преди 8 години

Никога не сме имали по-авторитетен президент. Да ни е жив и здрав, да ни забавлява с нови и нови вицове. И като стана въпрос за музей е крайно време това съкровище и национално богатство - плевнелиев да го изпратим в музей или в зоопарк. Ще изкараме добри пари и ще закърпим републиканския бюджет

45

Анонимен

преди 8 години

Съмнявам се населението на Русия да намалее, там има успешна държавна политика в подкрепа на семействата и раждането на деца, т.н. матерински капитал. Хората там могат да си позволят да раждат, за разлика от нас.

44

Анонимен

преди 8 години

Нне зная дали комунизма трябва да се прати в музея , но съм 100% уверен,че е време Плевнелиев да го пратим в музея. Този човек с комунезма оправдава собствената си глупост и неадекватност спрямо интересите и нуждите на България и българите.

43

Анонимен

преди 8 години

Я па тоя. Какви ги дрънка само... Беше комунист, а сега не е... Защото е гей.

42

Анонимен

преди 8 години

Нещо за жертвите на демокрацията няма ли да направите бре ***, я идете вижте клошарите кората по селата как живеят туй ли ви е демокрацията едно време никой на село и къща не заключваше. Символът на демокрациятa 1 % богати другите роби на труда и кой е по-големия комунист и тунеядец. Както и да е скоро ще усетите една по-друга демокрация тази на мнозинството.

41

Анонимен

преди 8 години

А символът на победилия капитализъм - кофата за *** с ровещите в нея върху покрива на бившия партиен дом в София ли ще качиме?

40

Анонимен

преди 8 години

Браво г-н Прецедент. Само уекинко ще те апострофирам. Най-добрите държави в света са социалистически - Швейцария, всички скандинавски държави, Австралия. И още нещо - там се раждат деца за разлика от западна Европа. Нека кажем лошите неща на комунизма, но не и да го отричаме - ниска престъпност, деца, хляб и работа за некадърните, безплатно образование и здравеопазване. Виж Роско - тоталитаризма е нещо друго. Скоро ще има уроци по история за Тиквенландия . Велик е нашия вожд!

39

Анонимен

преди 8 години

Марш в музея и ти Плевнелиев защото ти също си от комсомола

38

Румбо

преди 8 години

В устата на Плевела всичко това звучи смехотворно!Комсомолският секретар се загрижил за лустрацията....Неговите пари да не са паднали от небето?Само без фантасмагории в стил: "Имах една ябълка,излъсках я и я продадох!После купих две ябълки,излъсках ги и....т.н."

37

Анонимен

преди 8 години

Така е батка.. Но още не сме изпратили и много политици и държавни администратори на бесилото....

36

Анонимен

преди 8 години

И като се разцъфна една демокрация, та се размириса! Сега най-отгоре плуват едни екскременти - не само миризливи, ами и кресливи! Имат властта и точно на тях все нещо не им е както трябва. Засрамете се бе! И замълчете! Тя историята ще запечата и вашите кражби и предателство.

35

Анонимен

преди 8 години

Върти едни и същи приказки. Нищо ново и съществено.Провал!

34

Анонимен

преди 8 години

Самия Факт че ти си в президенството е живо доказателство господин консомолски секретар

33

Анонимен

преди 8 години

ОЩЕ МАЛКО И ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ИЗПРАТИМ В МУЗЕЯ НА НЕЗНАЙНИТЕ.

32

Анонимен

преди 8 години

Кога е имало комунизъм, че да го пращат в музея? Не строяхме ли развития социализъм, а комунизма беше цел в далечината? И какво го тормози Роската в епохата на победилия капитализъм? Нещо на дон Кихот ли се прави, или да?

31

Анонимен

преди 8 години

Само приказки,а нищо не се прави КОМУНИЗМА=ФАШИЗМА С РАЗЛИКАТА ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ИЗБИЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ НЕВИННИ ХОРА ОТ ФАШИСТИТЕ,САМО ЛЕНИН И СТАЛИН СА ИЗБИЛИ 22 000 000 РУСНАЦИ.В БЪЛГАРИЯ ОТ 45-47Г СА ИЗБИТИ 35000 ,ЦВЕТА НС НАЦИЯТА.

30

Лошо

преди 8 години

Лошо нещо е комунизма, че даде образование на такива като този! Макар че за някои дори и образование не беше необходимо за да се научат да крадат. Но едно ги свързва и двата вида - захранени са от строя, който хулят срещу заплащане. Храни куче да те лае! Като се обърне палачинката ще залаят по сегашните си кукловоди.

29

e

преди 8 години

Във всяка една система има и хубаво и лошо.Това,не трябва да прави смутове в обществото "по минало".Ще отпадне само злото,доброто ще се пречисти,и толкова.Кво повече.

28

Мишо

преди 8 години

Още не сме те изпратили на улицата, съжали българския народ.

27

Георги

преди 8 години

Гледах те как се гърбиш....В Брзилия .На всички си така. А на турците клякаш. Я се изправи смело нали си Българин ! Или не си?!!!