14

Анонимен

преди 8 години

Платил съм 150 евро капаро за почивка в Гърция, но ще ги прежаля и подкрепям нашите превозвачи. Тази блокада е срещу България. Не знам до кога трябва управляващите да търпят подобно нещо. Нито Ципрас, нито ЕС се пробват да помогнат. Да им изпратим един ултиматиум. Ако не вземат мерки до два дни пращаме спец части да им разтикат фермерите и да отпушат границата. Защо не блокират Турция? Защото там няма да им цепят басма. Там свалиха руски самолет, а на гръцките селяни ще им надуят шушоните.

13

браво, бе

преди 8 години

не си прав - ако беше вярно,това което казваш щяха да блокират и пристанищата си,които са им другата връзка ЕСа това,че държавниците им не им стъпили на врата - е,ти как мислиш,че Ципрас,който стои зад тия лукави протести в същото време ще им стъпва на вратаа, и още нещо - ние не сме длъжни на Гърция с нищо !!

12

НЕ ТРИЙ

преди 8 години

Затваряй границата ! Да видим шопите де ша идат на моренце , предатели ааахахахаха---------------------Писах, че шопите си имат летище! И да не се трие!Шопите могат и през Македония да влезнат в гръцко, ама морето няма да си прецакат. А не шопите нека гледат и да водят статистика!

11

гербист-столичан

преди 8 години

До браво, бе, 12,Не си прав. Гърция не действа срещу нас, просто само нашата граница с Гърция е вътре в ЕС, останалите ѝ граници на Гърция са външни за ЕС. Затова трябва да затворят границата си към нас, защото проблема е в ЕС, и са напълно прави Гърцитя. Друг е въпроса, че държавниците им трябваше да стъпят на врата на фермерите, както казват нашите, и да ги натиснат да не блокират.

10

маке

преди 8 години

ами бугарска работа ке ви кажем

9

браво, бе

преди 8 години

До гербист-столичана, не - стига вече с примерите !!щом Гърция УМИШЛЕНО удря нашата икономика(само нашата - нито на Македония,нито на Турция)УМИШЛЕНО ще ударим и ние нейната - да провалим летния сезон на гърците за туризъм и износ е предостатъчно !!!

8

гербист-столичан

преди 8 години

До Анонимен, 9Не на контраблокадата. Нека да покажем че при нас има ред и дисциплина, че държавността ни е силна и стабилитетна. Нека да дадем пример на Гърция и те да се поучат от нас как се спазва ред и дисциплина. Не трябва да допускаме блокади при нас.

7

Анонимен

преди 8 години

Контраблокада и нищо друго! Докато пияните гърци се ометат заедно с тракторите си!

6

Анонимен

преди 8 години

Затваряй границата ! Да видим шопите де ша идат на моренце , предатели ааахахахаха

5

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Нашите шофьори не трябва да блокират движението. Ако някой си позволява подобно своеволите, имаме си полиция, която трябва да се намеси и да санкционира нарушителите. Нали това казваха нашите държавници, че при нас има ред, а при Гръция няма ред и държава. Нека да покажем че при нас има ред и не се допускат своеволия и блокирания.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4и какво са виновни гръцките фермери, че са взимали повече субсидии от нашите? Нашите да се обърнат към правителството да ги защитава в Брюксел и да докарва повече субсидии, а не да завиждат на гръцките фермери.

3

Анонимен

преди 8 години

Нашите тираджии са 200 човека. Цяла Гърция стачкува- някой да се е отцепил?

2

Анонимен

преди 8 години

до 3 така ли се защитават интереси: с изнудване и с това да пречиш на останалите да си изкарват честно хляба?! жалък си, очевидно по цял ден висиш по кафетата и ревеш, че пари нямаш. гръцките фермери взимат в пъти повече помощи и субсидии от нашите и не са имали данъци

1

Анонимен

преди 8 години

Нашите транспортни фирми да си гледат работата! Повечето българи ще си отдъхват в Гърция за 3 март. Бойкот на българската робска психика. Хората си защитават интересите и не искат да работят на транспортни фирми за 600-800 лв заплата и да карат тирове седмици наред без почивен ден. Щото ся загубите ще ги избивате на гърба на обикновените шофьори.