172

Turkish Power

преди 8 години

Do neshtastnite bulhari...ne rabotete za 210?...kogato mojete za 1200?! Eto minimalnite zaplati v EU...Fr..1150 net! Germaniya..960? Ispaniya..780!! Avstriya..1570? Rabotete za sebe si...ne za nekadurnitcite!

171

as

преди 8 години

Само хора, които са тъппи или могат да работят за заплата под 500 евро месечно чисто. Може да имаш образование, но това не значи, че си умен.

170

Turkish Power

преди 8 години

..Na Zapad e dobriya jivot..dobroto vino..dobrite zaplati! ..Elate na Zapad....ne budete robi!

169

Turkish Power

преди 8 години

210?....Elate na zapad...vsichki minimalni sa nad 1100?! Rabotish 4 mesetca...minavash na cherno! Tochish buroto po truda s 1700?+ 2200 na cherno! Hranata e evtina....Welcome to the UE!

168

анализатор

преди 8 години

Забелязва се, че всяка държава, имала досег с Русия е на дъното на класациите в ЕС, И Румъния и България са били руски колонии. Случаност? Не мисля. Това ни донесе 46 годишно комунистическо/руско/болшевишко робство. Вижте Западните държави, които не са имали нищо общо с Русия, че са на светлинни години от нас, и като стандарт на живот и като всичко.

167

Анонимен

преди 8 години

Абе хора, в Мароко минималната пенсия е 200 евро, за какво да говорим повече?!?Едно време те бяха третия свят, а ние белия, след толкова много демокрация и евроатлантически ценности стигнахме диваците от Африка.Айде, двата пръста нагоре и скачайте, че кой не скача, е червен.

166

Анонимен

преди 8 години

"Ако г-н Костов прочете тези редове го призовавам да излезе и да обясни на хората какво искашпе,какво успя и какво и защо не успя да направи."То се вижда и просто око, няма нужда да ни си обяснява.

165

Анонимен

преди 8 години

До До 203Аз отговарям, 210.Престъпник, мутра, наркотрафикант, убиец, лъжец, крадец, подъл страхливец, дупедавец, *** и мерзавец.Това достатъчно ли е?Мога и още.

164

Анонимен

преди 8 години

Защото вече 15 години е любимата дъфкаАбе костоваците нали уж имахте претенции да сте умни, богати, успели, образовани, що тогава пишете толкова неграмотно?А Костов не е зле да излезе и да обясни за един Нефтохим например, защо го продаде за по-малко от 100 млн. долара, а сърбите техния Нефтохим го продадоха пак на руснаците от Лукойл , но за 1 млрд. и 300 млн. долара.Няма да е зле да обясни например за фармацевтичната и химическата индустрия, за корабостроенето, за БГА Балкан, абе изобщо, много им да обяснява, ама май не ще.Той нали даже Чехлю се изпусна, че активи за 300 млрд. лева

163

Анонимен

преди 8 години

Гърците протестират,а при нас всичко е наред...Работиш и си беден,до там ни докараха!

162

До 203

преди 8 години

Кажи нещо за Б.Борисов.Ще ми бъде интересно да прочета твоето премъдро умозаключение.

161

Анонимен

преди 8 години

Ти другарю чувал ли си как поцял ден от сутрин до вечер в студ и пек хората са копали с мотиките за 90 стотинки надница на ден.а ти, мосю, чувал ли си от баби и дядовци, щото като те гледам как пишеш, надали си прочел нещо, как се е живеело по селата преди ТКЗС -тата- богато и охолно, дали?А днес, защо пак по селата хората се връщат от комбайните на магаретата?

160

Анонимен

преди 8 години

Ако г-н Костов прочете тези редове го призовавам да излезе и да обясни на хората какво искашпе,какво успя и какво и защо не успя да направи.Защото вече 15 години е любимата дъфка на свои и чужди,а през това време се изредиха десетки пишман политици,които се упражняваха на гърба на българския народ,сринаха държавата,натрупаха дългове,отчаяха и обезвериха хората и всичко,което чуваме са само празни обещания без напредък.Някой търси ли им сметка на тях за безобразията?Напротив-избирате си ги пак.

159

Ааа

преди 8 години

Най-виновен е Хан Аспарух ,че ви е направил държава, а вие нищо не заслужавате!

158

Анонимен

преди 8 години

Хе, хе , хе, чета и се смея пак комунистите и руснаците от преди 70 години са ви виновни, Сталин и Димитров, а за 25 години преход никой няма вина, а Костов е велик политик и държавник, нали? Абе , да попитам, добре ли плащат от НПО-ата, или просто имате ментални увреждания?

157

Анонимен

преди 8 години

Ще ви кажа нещо и за Иван Костов и с това приключвам . Имало е много умни хора по света , но насоката им е била престъпна. Например Хитлер , Наполеон , Сталин и т.н. Така , че това е положението .

156

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВъобще нищо не беше нормално в соца .Е, сега е от нормално, по-нормално.Стигнахме не само дъното на Европа, ами и вървим целеустремено към дъното на Африка.

155

Дон Корлеоне

преди 8 години

До Анонимен 191 - Е и мафията ви и тя - социалистическа

154

Анонимен

преди 8 години

Ако не беше въвел валутниуя борд сега 1 $Хиперинфлацията беше нарочно предизвикана,едно, за да се ограбят спестяванията, второ , за да попаднем в лапите на МВФ, та те да ни диктуват как да приватизираме и ликвидираме ,уж неефективните производства и сектори, как да си ликвидираме сами държавата. При сърбите действаха с бомби, щото те са корав народ.Е, естествено, тогавашните елити забогатяха много, за разлика от масата население и самата държава.А Костов може да е умен мъж, но е алчен *** и предател.

153

Анонимен

преди 8 години

Ей,195,ти да не си от тия,дето Костов ги отсвири заради корупция?.Май не бяхте малко-има няма половин правителство.Е как да не го мразите сега.Лошо е когато бръкнеш в меда и някой те удари през пръстите.А иначе човека има поведение и достойнство.Не се хвали и не се оплаква,не ви хули и не се оправдава.Но как с вашите слабо изразени мозъчни гънки може да го оцените.Няма шанс.