187

Кирил

преди 8 години

До бай ИванАко е за самозащита аз съм съгласен, едномесечно или двумесечно бойно обучение и да раздават калашниците и снайперите на всеки неосъждан българин вкъщи. Сигурността и защитата е гарантирана. Ама МВРто се на***ква само като чуе думата калашник или оръжие в ръцете на хората, искаха да забраняват дори боксове и ножове. Съвсем друго е да искат да използват хората за да умират за чужди каузи в чужди войни. Като искат сигурност масово оръжия за народа като в сащ.

186

ВОЛЕН ПАША

преди 8 години

АЗ СЕ ЗАПИСВАМ В ГРЪЦКАТА АРМИЯ.ИЛИ В ТУРСКАТА. == ТАКА И НЕ ВЛЯЗАХ В КАЗАРМАТА ЕНО ВЕМЕ. СЕГА ЩЕ ВЛЯЗ ОБАЧЕ.

185

Кирил

преди 8 години

До МнениеБлагодари на сатанинските *** управляващи в сащ които никога не се колебаят да предизвикат поредната касапница в някоя точка по света. Сега са решили да го правят в България, но те не познават добре българския народ, нашия народ много е патил, много е преживял и много мъдрост е натрупал, не можете да го манипулирате и да го жертвате за чужди интереси. Нашите предатели може да си мислят, че ще ни вкарват във война и народа ще умира, но се заблуждават - ще останат сами.

184

Мнение

преди 8 години

Да сме благодарни на братска Русия за тази екстра!!!

183

...

преди 8 години

Другото интересно нещо е,че някак си когато са ти втълпявали,че НРБ е една от най-добре развитите страни(икономически и военно),полагаща грижи за народа е било един вид като чест да служиш на тази страна.Сега когато отвсякъде се говори на кое от последните места е България по заплата,жизнен стандарт,щастие,образование и т.н се чудя кой ще иска да служи на тази страна?Проблема е психологически :) капиш?

182

Кирил

преди 8 години

Тези които имат какво да губят да отиват и да стават фронтоваци - корумпирани политици крадци, корумпирна администрация, "бизнеса" който плаща мизерни заплати на работещите които едвам им стигат да оцеляват и всички останали крадци, измамници, далавераджии които обичат да крадат от народните пари за своя облага. Да вървят и да бранят своето нечестиво придобито имане. Също и феминистките с правата им, гей0вете с парадите им и всичките им подобни. Те имат какво да губят. Честния и беден народ - не

181

Кирил

преди 8 години

Видях, че някой е писал че оттук ще минават милиони емигранти и те ще искат за себе си държавата. Първо и да минават оттук, те не искат да остават защото държавата е управлявана по такъв начин, че извършва бавен и постепенен геноцид върху хората които живеят тук. Никой от тях няма никакво намерение да остава тук. Второ ако искат да ги спрат да не идват да се отнасят лошо с тях и да ги бият а не да им строят пансиони и да ги изхранват с парите на работещите българи.

180

Анонимен

преди 8 години

Обаче,ако от военен отчет бъдат освободени,обратните,наркозависимите,алкохолиците,младежите с криминални досиета и десетина висящи дела,хората с психични отклонения, със здравословни проблеми,децата на олигарсите и т.н. то няма да остане никой.

179

до-288

преди 8 години

Ти си срам за дядо си!Той се е върнал не от лични интереси ,като твоите, а от патриотични!

178

Кирил

преди 8 години

До 284Държавата определено не сме ние хората, защото ако държавата бяхме ние хората тя нямаше да е в такъв и вид и състояние а щеше да е коренно различна. Сега тя се управлява на юдео-масонски принцип а не е държава която се ръководи от интересите на българите иначе щеше да има закон за защита на нацията както беше в Царство България. В момента тази държава наречена България се управлява от марионетни правителства които не отказват нищо на запада, това не е държава която защитава българите.

177

Ошашавка

преди 8 години

ами добре - нека да приемат такъв закон. Късам си паспорта на момента и повече няма да се върна в Бг. Аз моите си две години съм ги отслужил, а сега на територията на така наречената държава не ми е останало нищо и никой, когото да защитавам. Навремето прадядо ми се върнал сам от гурбет от Америка да учавства в първата балканска 1912г. доброволец, като дочул за войната, но сега родината ми е тотална разпродадена и дадена под чуждо управление. Чии интереси ще ходя да защитавам, м?

176

Анонимен

преди 8 години

Тук е форум за българи и по български теми!Руските писарушки да се разкарат в Сибир!

175

Кирил

преди 8 години

До нещастните хорица пропагандиращи войната и казарматаДраги хорица, войните се водят за да може едни много богати *** които ако разглеждаме нравствения им облик не трябва да се броят между човечеството да постигат целите си чрез "театъра на военните действия", приказките за патриотизъм и така нататък са чисто и просто пропагандни средства за "плебса" както те наричат обикновения човек. За пример народа на Украйна се бие и умира за да може да се защитят интересите на "компания Ротшилд".

174

Анонимен

преди 8 години

Американците са *** снобари и противни наглеци но руснаците просто нямат равни по нагла простотия и злобна отмъстителност! Техния империализъм е в пъти над които и да е!

173

Анонимен

преди 8 години

ВЗИМАЙТЕ КАЛАШНИЦИТЕ И СИ ВЗЕМЕТЕ РОДИНАТА ОТ МУТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ. САМО ТАКА ДЕЦАТА НИ НЯМА ДА БЯГАТ В ЧУЖБИНА И ДА СЛУГУВАТ НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ!

172

Анонимен

преди 8 години

Да бе,тя държавата според някои е някакво абстрактно понятие което е длъжно и да ни бърше задниците!Държавата това сме ние и тя е такава каквито сме ние!За това не ми дрънкай глупости!

171

Кирил

преди 8 години

До 274Не хората са направени за държавата а държавата за хората а такава държава като сегашната не заслужава никой да пролива кръвта си за нея. Аз не мисля, че ние българите имаме държава която да е наша още от Царство България, това което имаме след това са марионетни правителства работещи за чужди интереси първо комунистическия режим който работеше за ссср, сега псевдо-демокрацията който работи за американците.

170

Анонимен

преди 8 години

Преди години когато Елцин правеше промените в Русия, излезе един виц: връхлита тежковъоръжен с картечница в парламента им и вика "Бори Елцин къде е?" всички ужасени сочат Елицн, а нападателя се провиква "Боря, лягай!!!" и запова на ред да стреля!Добър виц, но все си мисля че в нашия праламент направо трябва да се почне да се стреля, че и една-две гранати , профилактично, да се хвърлят!Един свестен не е останал нито там нито в цялата богопомазана върхушка!

169

...

преди 8 години

Не знам защо някой си мисли,че казармата възпитава..Моите познати,които бяха *** преди нея си останаха същите и до ден днешен.Всичките нехранимайковци,които не работят,пият по цял ден,бият жените си,карат пияни,псуват като селяни и са над 30 са преминали казарма - според вас помогнала ли им е ?В моя град е пълно с хора над 30,които нищо не правят по цял ден.Масово нарушенията на пътя се извършват от лица над 30 години преминали "възпитаващата" казарма.Помислете пак!

168

Анонимен

преди 8 години

Армията ни има за цел да пази териториалната цялост на родината ни от всякакви заплахи!Не зависимо от кои са и какви са! Дори и от руснаци!Казали и са го разбрали още след освобождението ни!