23

Анонимен

преди 8 години

Простотия пълна...

22

истината

преди 8 години

така ред не се въдворява и вие го знаете , скоро ще бъдете в положение смърт но никой няма да може да помогне нито на вас нито на децата ви , бог да ви е на помощ защото ние ще ви трепем

21

Unesese

преди 8 години

I kat im spira toka ili kat imat profilaktika na pc vseki petak?:-):-)

20

За Витков!

преди 8 години

Щом ще следят да премахнат скапаните стикери които облагодетелстват едни определени дрУгаРЕЕ!!! Освен това да се разпише в закон точно конкретно какво ще следят камерите за да не се злоупотребява с тези камери! Да се премахне простотията задължителна гражданска целогодишно независимо ползваш или не колата или поне да се урегулира възможност да ползваш МПС-то половин или четвърт година (визирам сезонните МПС-та)!

19

...

преди 8 години

Зимата номера като е в сняг, какво ще снимат?

18

ОО

преди 8 години

ТОТАЛНО СНИМАНЕ НАВСЯКЪДЕ ДАЖЕ И ТАМ....

17

маче

преди 8 години

Камерите ще снимат, влезеш ли в болница ще те регистрират.....утре всички за слагане на чип в МВР...

16

Анонимен

преди 8 години

Ами в закона пише че всяко МПС, което има регистрация и е в движение трябва да има валидна застраховка ГО.Следователно са необходими два списъка един с всички регистрирани автомобили и един с тези които имат застраховка. На тези които не присъстват в двата списъка се пише глоба. Остава да се уточни само интервала на който ще се прави това.И всичко това без камери палки и фуражки - само с акъл

15

Gerbisto-reformator

преди 8 години

Браво, добре е да има контрол ба нарушителите. Тарикатите да си плащат както се полага.

14

Анонимен

преди 8 години

Само вдигат таксите и все повече хора няма да могат да плащат

13

Анонимен

преди 8 години

KAT IMAT PRAVO I DA SNIMAT KAKVO SE PRAVI V KASHTI--TAKA BALGARIA E SVOBODNA OT NAPADKITE NA ES.

12

АТАКИСТ

преди 8 години

* които снимат Шофьора само.. ми е мисълта!

11

АТАКИСТ

преди 8 години

Впрочем има няколко камери във Варна които снимат водача на шофьора дали е с клолан или не. Едната е на Автогара Варна посока центъра преди спирката. В София не знам дали има такива камери.

10

Анонимен

преди 8 години

То не е нормално и да караш пиян, да газиш деца, да караш с 200 в населено място, да се правиш на състезател с 20годишен клозет нов италиански внос и да се смажеш между ламарините като *** а после да те жалят че си бил много свестно момче. То ако всички бяхме нормално журналята щяха трева да хрупат.

9

Анонимен

преди 8 години

Така е ще ви снимат мишоци ако бяхте тигри нямаше да ви снимат

8

Анонимен

преди 8 години

е не е нормално да си без застраховка

7

Анонимен

преди 8 години

Супер тамън неща.стниците които не си плащат ще ги черпят. Айде стига с тия глупости. Купуваме си 4к телевизори и 3д камери защо да не ноже да се следят тея неща на пътя. Винетка гражданска преглед и което светне в червено честито. Аз съм за тези камери. Айде бе аз ли съм най големия балък че плащам. А и не искам някой по.сер.ко без гражданска да ме нацели и после ходи го търси и съди.

6

дам

преди 8 години

голямото и силно застрахователно лоби работи на пълни обороти. Камери на МВР ще ловят тези, които не са се отчели пред застрахователите. Да ни е честито. Очаквайте скоро и тол такси..

5

Анонимен

преди 8 години

По-евтино от застраховка и винетка е да се купят фалшиви регистрационни номера както и фалшиви шофьорски книжки.

4

АТАКИСТ

преди 8 години

Возя се аз в един бус и влизам в София и шофьорът ми вика: Сложи си колана, камери има.Поглеждам го интересно и му викам: Наистина ли камерите в София вече следят и гражданите без колани които не са водачи а само се возят? Наистина ли си в този биг брадър, колега? не се излагай, бе!Въпрос на вртеме е и да ни сложат чипове, но малко по-спокойно го раздавай. Ако някоя камера ме снима че съм без колан докато се возя, акта ще дойде на фирмата на коятпо е регистриран автомобила. Споко, братко!