64

Анонимен

преди 8 години

До ShoppИзкарваш ли $5000 месечно в Щатите?Повече от 5000 рубли с тия некадърни постове не може да изкара. Стигат му за половин баничка и чаша прокиснал квас на ден.

63

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСкриха го защото Путин наби канчето на цръното.

62

Ужс!

преди 8 години

"* Авторката е сътрудник във Вашингтонския институт (мозъчен тръст за близкоизточната политика на САЩ), където работи главно по теми, свързани с политиката на Русия в Близкия изток."Какво повече да коментираме по тази статия?

61

Анонимен

преди 8 години

" "Скоро ще се види излязъл ли е Асад от контрола на Москва"зависи от"Колко скоро ще се види излязли са терористите от ИДИЛ-ИД-Даеш-умерена опозиция" от контрола и заповедите на режима във вашингтон и неосманския радикално-ислямски режим на ердоган"(тиймбилдинга на сенатор Маккейн от конгреса на сащ с терориста Багдади и бъдещите терористи-ревплюционери-борци за демокрация от ИДИЛ-ИД-Даеш-умерена опозиция през 2013 в Европа и контрабандата на ИД-петрол от режима на ердоган)(инфо в нета)"

60

Анонимен

преди 8 години

В Лондон се опасяват че ако на Св.София се издигне кръстът ще се подпали Ислямският свят========Одисей, Британската империя е имала колонии и е държала в покорство толкова държави от арабския свят благодарение на далаверите си със Султана. Лондон никога не би застанал срещу Турция освен ако това не е против интересите на Англия.

59

ерол

преди 8 години

До До 82а ние двамата с боби, пием. кафе.

58

Анонимен

преди 8 години

Говориш като наакан полуруски тролей...Недей ме разплаква, молим ти се! =====Ще се опитам да те светна по въпроса - Живея зад океана и съм работил/живял в 4 (четири) щата на САЩ. С TN виза, ако владееш аглийски може да провериш на кого се дават тези визи.Колкото до нивото ти - то е жалко ниско повярвай ми. Само отиди във форума на в. Сега преди 2011 и ще видиш, че там никой не би ти обърнал внимание.Така, че наакан си ти - плосък, злобен и елементарен.

57

онз

преди 8 години

До Анонимен82 Бръже нобелова награда за мончето!!!111едноедно

56

Анонимен

преди 8 години

Крачун и Малчо - брак по сметка !

55

Здраве му кажи

преди 8 години

Кой на какво играе вече няма значение - при всички случаи мypзилките са мъpтъвци. Ще yмрат за Ротенберг, Чайка, Дерипаска, Абрамович и другите евреи от обкръжението на Путин - по-хубаво от ва - здраве.

54

За авторката

преди 8 години

"Авторката е сътрудник във Вашингтонския институт (мозъчен тръст за близкоизточната политика на САЩ)...."Това казва всичко!От много мозък по разни вашингтонски институти светът се превърна в ке *** и даже Европа вече смъ рди на мър ша, слагат се телове и войска по границите, а Близкият изток е постоянна касапница! Щото в Ирак, Либия и Афганистан, където руснаците не участват, всичко е цветя и рози!

53

Анонимен

преди 8 години

Ееее как не ви омръзна тази пропаганда вече? Какво друго да кажат американските лакей ? ''Да видим дали Асад е излязал от контрола на Москва'' . А всички ли държави трябва да са в контрола на америка за да са доволни тези ''журналисти''

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 67МНого добре казано !Бих добавил само ,че либералните ентусиасти са си обикновени ... изтривалки!

51

Анонимен

преди 8 години

До К"всички те говорят колко много подкрепят украинския народ в борбата му за независимост, независимост от кого?"Независимост от кървавия руски агресор естествено.

50

К

преди 8 години

Пак двойни стандарти, защо никоя от западните страни не се противопостави на киевската хунта, която уби над 10000 свои граждани, а всички те говорят колко много подкрепят украинския народ в борбата му за независимост, независимост от кого?

49

Анонимен

преди 8 години

"Както навремето в края на втората световна война която я запалиха еврейските банкери от Уолстрийт ,като видяха ,че руския мечок тръгва победоносно към Берлин"Нещо ти е много къса паметта русофилко. 3 години преди да тръгнат за Берлин твоите руснаци бяха най-верните бойни другари на Хитлер.

48

ЦК на либерастите

преди 8 години

Масква влияе на Сирия от 200 години ! Малко хора знаят ,че там се строят църкви още от 19-ти век с руски жълтици!Пък аккто е тръгнало от Украйна стипендиантите на Сорос взеха да се евакуират!Уахахахааа

47

Анонимен

преди 8 години

"Дали Путин и Асад играят доброто и лошото ченге?"Путин и Асад играят посредственото шоу "Ченгетата лузъри"

46

Анонимен

преди 8 години

Както навремето в края на втората световна война която я запалиха еврейските банкери от Уолстрийт ,като видяха ,че руския мечок тръгва победоносно към Берлин набързо краварите се присламчиха към победителя,-Русия ,така и сега пак същите еврейски гадове от Уолстрийт и ЦРУ запалиха Близкия изток и Сирия,но като видяха ,че пак руския мечок победи и войната в Сирия е към края си набързо краварите пак се закачиха за победителя.

45

Анонимен

преди 8 години

Всяко залитане извън цивилизационното ни ядро, води до национални катастрофи. Нямаме нищо общо със Запада, с Германия само загуби, това е единственото общо между нас и швабите. С другите западняци ептем, и това нямаме с тях.