99

Веселинов

преди 8 години

Този път бибитко ни взе съвсем за мезе: Първо адресът на писмото е с ИЗРЯЗАНИ ОТ ВЕСТНИЦИ букви??? Второ-вътре има куршум от пистолет (доколкото виждам на снимката), който веднага се лови от металдетектор. Абе амуджи писмата там се проверяват дори за прах (например за антракс), а какво остава за куршум? Това беше такъв ПР, а главният герой се прави на безстрашен. Добре се опитват да отвлекат вниманието от по-важните неща - интервюто на Василев от Белград пред Диков по BiT. В неделя е трета част

98

Ал.

преди 8 години

До Анонимен Да, разбира се, "гладуващият" народ ...иначе, купува на децата си БМВ-та, , а "бедните" пенсионери пускат от терасите си и оставят пред входовете хилядарки! И, като погледне отстрани човек, колко се надпреварват по улиците, колко се карат и бият за паркоместа,дали е за вярване оня вой за пари, дето са ни ги окрали? Политици-крадци, депутати-измамници и готованци - да, ама те са си НАШИ, ПРОИЗВОДНИ на манталитета ни!Е, как ви изглежда "картинката"???

97

Стоян

преди 8 години

Сигурно някой които не си е пил скоро хапчетата му е изпратил това писмо.Тези дето убива не пращат писма.На Алексей Петров да не би да му бяха пратили.Едно време старшината казваше(първо стреляш после викаш)за да си жив и здрав.

96

Неда

преди 8 години

ББ си прати писмо, сега остава да си тегли куршума.

95

анонимен

преди 8 години

Сутринта спец по нац. сигурност обясняваше,че писмата като влязат в МС още на 1 етаж в една стаичка се проверяват със спец апаратура какво има в тях и след това отиват до следващите инстанции.И как тогава това писмо с патрон вътре ще се озове на бюрото на Борисов-мислете хора,недейте като папагали да повтаряте това което ви внушават продажните журналисти -те са *** на Борисов.

94

Крадеца вика дръжте.

преди 8 години

Защо писмото беше адресирано от Банкя за Борисов :) Тоя Бойко голяма *** излезе :)

93

Анонимен

преди 8 години

Окрадоха парите, сега е ред на номерата. Народа ще плаща, старците ще гладуват а глупавите каки с метлите, ще им потреперва между кълките при мисълта за Бойко.

92

Анонимен

преди 8 години

Хей народе осъзнай се ! До днес нито един заплашен не е убит. Явно убийците или плашат или убиват.

91

gogo

преди 8 години

До АнонименНали знаеш, важно е "кой брои бюлетините" :)

90

Анонимен

преди 8 години

Слушам, гледам, чета и е видно, че Вожда са го взели на подбив и малките деца. Познавам доста хора които никога повече няма да си дадат гласа за него. От 300 коментара, три са в полза на същия. Е как м*м* му печели избори?Това е риторичен въпрос.

89

Анонимен

преди 8 години

Бойко добре имитира Доган и Пеевски но неможе да си надскочи Рьста?!.

88

Анонимен

преди 8 години

Бойко вече се казва Каубойко.Патроните не го плашат.

87

Анонимен

преди 8 години

Вече никой не вярва на Бойко Борисов, дори и неговите доскоро верни избиратели са се отвърнали от него. Остават му само чистачките с метлите на летището!

86

За какви ни вземат ?

преди 8 години

Ченгеджийски изпълнения и обидно подценяване на интелигентността на целокупния български народ ! То бива, бива театрален популизъм, но всичко трябва да има някаква мярка ! Явно ни вземат за *** ! Даже и да имало някакви заплахи за живота на Борисов и Пеевки, защо трябва официално го оповестяват ? Мирише от всякъде на кризисен PR !

85

Анонимен

преди 8 години

Парите откраднаха,сега започва войната.Нормално е.

84

не ме вълнува

преди 8 години

Когато мойте лични проблеми,неволи и притеснения станат проблеми и притеснения за Правителството и Премиерът на Републиката Тогава и аз бих се почувствал Притеснен за лицето Бойко БорисовНай важното в тоя момент за мен и многобройните мой събратя е как да вържем месеца и мизерните доходиБОЙКО БОРИСОВ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ СРЕДОТОЧИ ТОЧНО ВЪРХУ ТОЗИ АСПЕКТ В СВОЕТО УПРАВЛЕНИЕА НЕ В ИЗНУДВАНЕ И КРЕДИТИ

83

Анонимен

преди 8 години

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ ОТ ДНЕС В БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ СИ СВАЛИ ЦЕНАТА НА ДИЗЕЛА ПОД ЕДИН ЛЕВ,ТАКА ,ЧЕ ДОКАТО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЯ МУТРА ББ ДЕТО УЖЖ НЯКОЙ МУ ИЗПРАТИЛ ПАТРОН СЕ ПИТАМ ДАЛИ НЯМА МАФИЯТА ДА ГРЪМНЕ МАРЕШКИ ,КОЙТО ТОТАЛНО ИМ ОБЪРКВА ИГРИТЕ КАКТО С ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА ,ТАКА И С ЦЕНАТА НА ЛЕКАРСТВАТА В АПТЕКИТЕ СИ.

82

онз

преди 8 години

До Анонимен105ше пукнеш некой капиляр, толко си пенясала че работата отива на инсулт. кака, мирясай малко..

81

Анонимен

преди 8 години

афтинжос по-ефтинжос, най-ефтинжос - пиара на гербата марионетка на краваро-камиларската коалиция е те и децата вече се смеят на тоя супергерой- алчен ***

80

Анонимен

преди 8 години

Някой от неговият личен състав ще е или по-добре (клан)Иначе до сега да бяха пипнали Изпращача на БоеприпасиМоже би е забравил да пусне последната оръжейна пратка за Ал Нусра към северна Сирия ЗАЩО ИЗОБЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЛИЧНИЯТ БИЗНЕС НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ ВИСШИТЕ ЕТАЛОНИ НА ВЛАСТА БИЗНЕСЪТ СИ Е ТЕХЕН ПИСМАТА СЪЩО!!!