30

www

преди 8 години

Како всяка публична организация и тази на летище София предлага огромни пари и привилегии на работещите, които не отговарят на техните умения, работа и т.н. Ако имаме концесионер на една или повече от тези дейности, ще имаме две възможности - корупционна практика или оптимизация на персонала, с цел намаляване на разходите. От последното се боят чистачките и лъскат имиджа на Борисов.Едно време някои реваха заради приватизацията, но и до днес приватизираните фирми са финансовият гръбнак на РБ!!!

29

Анонимен

преди 8 години

.... докато Бойко Борисов спира обществени поръчки и се снима с хигиенистките на летището - и това става ярка новина в централните емисии, тече паралелно бетониране на номенклатурния щит на съдебната власт заедно с връщането на Цветан Цветанов на сцената, което ще я опази от промени - и това не се превръща в медиен и обществен фокус.....

28

Анонимен

преди 8 години

Отговаряли били и за сигурността!?Ай стига бе...:))))

27

Тимо

преди 8 години

Бил съм на поне 50 летища в различни краища на света. По-*** дупка от това в София не съм срещал, дори и в ЧАД!!

26

хахах

преди 8 години

Зимали 1700 лв заплата... ЧУДО ГОЛЯМО!!! знам за място където за същото нещо взимат и повече (пак е в БГ) изкарват си парите работят. бачкайте и Вие :)

25

sante_dog

преди 8 години

Че взимат големи заплати то е ясно. Ама поне да си вършеха работата съвестно. А то най-мръсните тоалетни на летище които съм виждал. Иначе са прави - не е като да чистиш мола- там ако не е почистено и те махат, а тука смрад братче и никой не може да ги махне...

24

до 26

преди 8 години

Ама *** и даскаличките със сигурност и те са гласували за Боко Тиквата. Така че да си траят. Като чета форумите се чудя кой го избира въбоще. Всички плачете, а на всички избори - смазваща победа за Борисов. Нещо не се връзват нещата.

23

Хах

преди 8 години

Майка ми е медицинска сестра с 30 годишен стаж и получава 500 лв заплата. Даскалите и те са с по-толкова. Не ,че чистенето не е труд , ама хората с инвестирали в образование не е нормално да взимат по-малко !

22

Жалка история

преди 8 години

Летище София е едно от най-мръсните в Европа. Тези веднага трябва да бъдат уволнени. Ама нали са с братя по интелект с бай Тиква, а и става добър ПР... ще ги държим и летището ще е ***.

21

Анонимен

преди 8 години

Трите грации ,особено тази с руския акцент може да ги назначат за съветници на премиера по хигиената,за да е всичко наред.

20

Анонимен

преди 8 години

според мен , ако е вярно изнесеното за заплатите на тези чистачки, то фирмата собственик е напълно права да пусне търг и да си намери специализирана фирма за почистване, вероятно за много-по-малка сума от изхарчената за заплати на тези връзкарки. Нека заедно с метлата-подарък за Борисов, тази лелка да изнесе справка колко държавни пари се харчи общо за частички в летището, за да си направят сметка хората, които ползват смърдящите тоалетни там за какво става дума

19

Мда

преди 8 години

Поне новия прякор е в сила - Боко парцала... и пряко и преносно :)

18

Анонимен

преди 8 години

Защо най-накрая не се разкрият всички заплати във всички държавни учреждения, фирми, институции и т.н.? Стига с тези тайни и спекулации. Нека да видим как чистачки взимат 1500 лв., как роднини на политици работят за по 5000 лв. на разни удобни места, докато на учителите и лекарите винаги казват, че няма пари. Изобщо тайната върху заплатите и банковата тайна трябва да се премахне, особено в корумпирана държава като България.

17

factotum

преди 8 години

Проблема не е колко зима тази жена, а че заплатите в България са ниски! А че ББ си прави пошъл ПР няма спор!

16

Анонимен

преди 8 години

Който е сключил договора персонално,да плаща неустойките.Ако трябва и в затвора да отиде,ако договора не е изгоден за държавата.Само така ще се научат.

15

Анонимен

преди 8 години

Даже в по-големите фирми няма ръчно управление, а Боко се е засилил да взема решения вместо всички!

14

Анонимен

преди 8 години

От ПР-каскада, става ПР-катастрофа При вече подписан договор, няма да могат да разтрогнат търга без неустойки за фирмите изпълнители. Каките прибързаха да подаряват метлата.

13

Анонимен

преди 8 години

Чистачките ще гласуват за Бойко - това е най-важното, а истината, целесъобразността и законността са неща далеч от Бойко

12

Добри

преди 8 години

Дали това са най-интересните събития, с които трябва да се занимават медиите.

11

до 12

преди 8 години

Абсолютно потвърждавам това, което сте написал - само ще добавя, че към заплатата от 1 400 лева, така наречените "чистачки" получават и ваучери за храна в размер на 380 лв за месец.Всеки би желал да е чистачка с 1 780 лева заплата си мисля.