24

Анонимен

преди 8 години

Хей, ларж-пейзани, дето не се скъпите за 1 ст., не всички заведения са като вашите селски столови, дето шкембе-чорбата, кебабпчетата и грис-халвата се тръсват едновременно на масата. В нормалните заведения, различните ястия се поднасят по различно време и съобразени със желанието на съответния клиент. Ама явно, собственика на този коптор е ваш съселянин и затова така разпалено го подкрепяте!

23

Анонимен

преди 8 години

Стотинката не е проблем. Гледайки сметката на снимката 40 лв е нормално да бъдат оставени. Само заради стотинката обаче бих дал точно 38.31 и няма да вляза повече в това заведение. Да си намерят друга система, за да си напомнят!

22

Анонимен

преди 8 години

Стига бе, кана айрян за 4.00лв, най-вероятно еднолитрова, направена с една кофичка нискобюджетно кисело мляко за 0.80лв и догоре с вода. Оскубан е с 3.20лв само на този ред от касовата бележка. Обаче не вижда гредите, а треските, хак му е!

21

info.

преди 8 години

За 1ст. Проблем?Абе хора щом сега сте почнали да броите жълтите стотинки,това означава че цял живот ще ги броите.

20

Анонимен

преди 8 години

В Сърбия капричоза малка е от 150-200 дин. (60 дин- 1 лев). У ЕС сме майка му стара увеличете ни заплатите ,а не само цените !!

19

Анонимен

преди 8 години

Поне лефче тряаше да му земат

18

Анонимен

преди 8 години

Пууу, хората му сложили 1 стотинчица отгоре, за да не му се спихне маскарпонето и тоя пак недоволен. Случаят е SOS -> Selqninut si Ostava Selqnin.

17

Ivredik

преди 8 години

*** сте - това се прави за да се запише, че си иска десерта по-късно. И за готвача, и за сервитьорката. За една стотинка цял скандал направихте, после пицарите били селяни. Ай със здраве!

16

Селтака

преди 8 години

Не ги защитавам, не ги познавам, но по такъв начин може да се предаде на кухнята да забавят поръчката, ако в кухнята са с минимален брой мозъчни клетки. Понеже не може да се маркира нищо на цена 0 и хората са принудени да маркират 1 стотинка. Никой няма да обеднее за 1 стотинка. Въпроса е там че ако някой си поръча нещо за "По късно", могат да му намалят поръчката с 1 стотинка и да стане 3.89 + 0.01 стотинка и става точно 3.90, колкото е по меню десерта.

15

Кирил Софийски

преди 8 години

Какво му е абсурдното ?!?! Сервирането в точно определен час, също би трябвало да се таксува допълнително !Всяка услеуга различна или допълнително от стандартната би трябвало да има цена и да се заплаща ! А и какъв е този геи дето за една стотинка при сметка от38.31 прави въпрос !?!?!

14

Анонимен

преди 8 години

Тази такса трябва да е пропорционална на времето за забавяне на поръчката от поръчването до сервирането. Примерно по стотинка на минута, ако си поръчаш десерта в 20:00, за да дойде в 21:30 плащаш 90 стотинки отгоре, каква е тая една стотинка твърдо.

13

Анонимен

преди 8 години

Чеснов Сос - 0,90 ст.35%от соса е майонеза. 15% кис.мляко и 50% чешмяна ВОДА.

12

Анонимен

преди 8 години

това е направено да се подсети сервитьора и в кухнята как се действа по поръчката, докато се въвежда на касовия апарат. Никой не може да запомня на безброй хора прищевките. Друг е въпросът, че това може да се направи с цена "нула" в касовия апарат...

11

Анонимен

преди 8 години

И за такива има лек. Накрая плащаш точно 38.31, като се обосноваваш, защо сумата е точна и толкова. Законово всичко е наред и от 2-те страни.

10

Kalitko

преди 8 години

SELO selo GRAD NE VIDELO::

9

Hristov

преди 8 години

Имаше виц такъв. Клиент си гледа в сметката и пита сервитьора ? - Келнер какво е това АКМ - 10 лв.- Това е такса Ако МИНЕ, ама не мина.

8

Анонимен

преди 8 години

Тц, тц, тц... обраха ни жълтите стотинки тия бе. Като отидеш 10 пъти на това заведение и си цели 10 стотинки назад... очаквам общонационални стачки съпроводени със затваряне на границите. Боко да се намеси...

7

До печения №6

преди 8 години

Само не разбрах защо "КАНА АЙРИАН" е проблем, а "ФРУТИ ДИ МАРЕ М" не?

6

Анонимен

преди 8 години

Погледнете няколко реда по-нагоре: "Кана айриан". Тия са печени

5

Анонимен

преди 8 години

Капитализъм искахте, капитализъм получавате, всяка стока, услуга и т.н. се заплаща. И добре са направили от кръчмата, така се оправя капризния клиент, особено ако знаеш, че всеки път досега е плащал до стотинка. Ще има да се надлъгват още дълго.