14

Анонимен

преди 8 години

Такива изказвания са от типа "празни приказки".Звучи много хубаво; всеки клати глава одобрително и си казва: "Така е, така е. Много е права!"Но какво от това? Какъв е смисъла от подобни изказвания? Какво е следствието от тях?

13

the end

преди 8 години

Ако вярва в думите които изрича, нека си подаде оставката и застане против мафията която убива страната ни. Обаче няма да го направи, защото тя е част от тази криминална върхушка.

12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименShto be na tebe li shte ti povqrva Rusiq , kakvo e pravila li dosega , moje da e bila natiskana da mul4i ..

11

Анонимен

преди 8 години

Може да я плювате обаче наистина даването на небето ни на Турция да го пази беше огромна грешка. Гавра с паметта на Ботев и Левски и всички останали родолюбци.Но когато ни управляват *** и продажници е така за съжаление.

10

Анонимен

преди 8 години

и с какво ще пазиш небето ни,госпожо? ще го замеряш с прашки за врабчета? къде ни е армията,образованието,здравеопазването........а децата ни къде са - в САЩ,АНГЛИЯ,ГЕРМАНИЯ,АВСТРАЛИЯ И НОВА ЗЕНЛАНДИЯ,....? с поглед навътре- къде са ни плажовете,горите,селцата,разбитите пътища,канализацията,....има ли лекари,зъболекари,аптеки,детски градини в малките селища,ясли в софия....? КЪДЕ БЕШЕ И ЗАЩО МЪЛЧА ДО СЕГА ,ГОСПОЖО? и какво направи ти до тук? гледала ли си филма " Москва не вярва на сълзи "

9

Анонимен

преди 8 години

Права е жената и това се отнася най-много за Плевела, Тиквата и Пъпеша, които станаха милиардери за сметка на прогресивно обедняващите българи.

8

Анонимен

преди 8 години

ЯСНОВИДЦИ ТВЪРДЯТ ЧЕ ЖЕНА ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ

7

Анонимен

преди 8 години

А нещо да кажеш за паричките в КТБ?

6

Анонимен

преди 8 години

QSNOVIDCI TVURDQT 4E JENA SHTE OPRAVI BULGARIQ , DA SE DOVERIM LI ? GOSPOJATA DA NE NI PODVEDE ?

5

Анонимен

преди 8 години

ТАЗИ ЖЕНА ИМА ПО ГОЛЕМИ ТОПКИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ В ПАРЛАМЕНТА ... Маргарита Попова ПРЕЗИДЕНТ , ВОЛЕН СИДЕРОВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ !!!

4

Да!

преди 8 години

Много хубаво говори,но защо мълча до сега, а не се опълчи на псевдополитиците!???

3

Боби

преди 8 години

Аз бих казал,съдиите.Те политиците да си гледат джоба(това е човешката същност),но съдиите да ги пращат в затвора и ще се откажат да извършват престъпления.Ти си бивш съдия,заради такива като тебе и твоите колеги юристи България е в това положение!

2

е да де

преди 8 години

Да правилни слова ,но къде беше до сега или чак към края на мандата си го забеляза или има друга по-прозаична причина (следваща кандидатура).

1

упорит профан

преди 8 години

Ми то хубаво, ама с президент виден туркофонин и американолюб как ще тръгне реформа към родолюбие и патриотизъм?