27

капо

преди 8 години

До 26дей тутти капи . ако не си разбрал така функционира мафията...а в България мафията си има държава . не е здравословно да се интересуваш.

26

какви комунета бе

преди 8 години

Троловете на ГЕРБ представят за успех противопоставянето на БСП.Истината е,че червените баби отдавна измряха и партията им е на изчезване.Сега противопоставянето е ГЕРБ срещу народа,срещу нормалните,искащите правова държава!АЙДЕ ТРИЙТЕ ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТЧЕТА!!

25

До 24

преди 8 години

Какви неустойки, договорите не са били подписани.Първи че ти, после се изказвай

24

До 22

преди 8 години

Само един решава, защото останалите не се интересуват

23

Анонимен

преди 8 години

a farovete

22

Анонимен

преди 8 години

Много *** има за метене, една метла ще е малко.

21

ако

преди 8 години

искаше боко да бори корупцията да не беше бламирал законите на кунева и правосъдният министър !!! значи само един човек в държавата ще решава кои поръчки и кога ще се спират . ако е така всички администраторчета които трябва да следят за законността по тези въпроси да бъдат уволнени,местата закрити и боко да решева...по-евтино ще ни е

20

Анонимен

преди 8 години

През Ла Манша вече не пропускат гербери. Много им се подигравали в Лондон. За някакви огледала ги питали все и те много се срамували.

19

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да пишете другари червени каскети , Борисов има историческа заслуга , че навря БСП в миша дупка от , която няма излизане . Само за това заслужава още един мандат .

18

Microphon

преди 8 години

Borisov pokazva merak da si izmie rezila ot Londonskata konfuzia pri kontakta s rabotlivite i umni angliiski bulgari i marzelivata i arogantna bg darjavna administracia na gratis ostrovna ekskurzia s obstonarodni bg pari ...:-):-):-):-)

17

Дим дим дим

преди 8 години

Тикво месай се на метлата и дим,дим ди те няма

16

Давай

преди 8 години

Бойко кога ще изметеш най-крадливия кмет на Пловдив

15

Анонимен

преди 8 години

Интересно, след като не съм срещнал нито един човек, който да е гласувал за ГЕРБ, как така печелят всички избори.За нормалните хора вариантите са само два :1. Тези, които гласуват за ГЕРБ ги е срам да си признаят (интересно защо ли)2. Цветанов и Борисов тотално фалшфицират изборите.

14

Анонимен

преди 8 години

Браво, Бойко,ти си върши работата, а пък гузните негонени бягат.Ако пищят, значи има защо.

13

Анонимен

преди 8 години

ПИАРЪТ НА ДРУГАРЯТ НЕ ИЗЛЕЗНА СПОЛУЧЛИВ. ЦЯЛ СВЯТ НИ СЕ СМЕЕ. ПО МНОГО ЗАПАДНИ ТЕЛЕВИЗИИ ВОДЕЩИТЕ КОГАТО ИЗЛЪЧВАХА РЕПОРТАЖА С МЕТЛАТА ЕДВА СЕ СДЪРЖАХА ДА НЕ СЕ ИЗКИКОТЯТ В ЕФИР. ЕТО ТАКИВА КАТО ТОЗИ ДРУГАР РОМИТЕ И ОТДЕЛНИ БЪЛГАРИ КОИТО ХОДЯТ ПО ЗАПАДНА ЕВРОПА НИ ИЗЛАГАТ. ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ И ТЯХ СИ ВАДЯТ ИЗВОДА ЗА ВСИЧКИ НАС. ИМАТ НИ ЗА АБОРИГЕНИ КОИТО ВЧЕРА СА СЛЕЗЛИ ОТ ДЪРВЕТАТА В ДЖУНГЛАТА НА АФРИКА.

12

Анонимен

преди 8 години

Помня първото пичелене на Герб , едни чичковци мъкнаха чували с бюлетини неизвестно къде

11

Анонимен

преди 8 години

Спомнете си случката от първия мандат на Мутрата, когато го пиптаха за откраднатите 50 млн от метрото с ортаците му Котараците - той каза, че бил ударил шамар на Стенли, гаджето на доведената му дъщеря, с която заедно гепват еврофондовете и лелките се напикаха от умиление.А темата с обществената поръчка за 50 млн потъна някъде между шамарите.

10

Анонимен

преди 8 години

Спомнете си изборите и как винаги ГЕРБ ги печели. Това е искал народа за това е гласувал . Това , че на няколко червени трола не им харесва си е тяхна работа . На следващите избори пак ГЕРБ ще бие и то с много .

9

Анонимен

преди 8 години

Последната ПАНОРАМА беше доста интересна - след 50-минутното словоблудство на Охранителя, изпълнено с лъжи, фалш и локуми, показах ИСТИНСКАТА БЪЛГАРИЯ - десетина отрудени и смачкани женици в някакво родопско село, които се чудят как да оцелеят и да се спасят с мизерните си надбавки към пенсиите, които Благодетелят на нацията им е отпуснал.

8

ЦК на либерастите

преди 8 години

На Баце пиарката е тотално неефективна,накрая пак ще се опитва да се спасява като бие хората заради някоя чужда корпорация!Трябва да се ревизира всичко свършено от ГЕРБ за последните 10г.!!!