15

Къртицата

преди 8 години

Любо Къртицата ги кърти :) :)

14

Мирослав

преди 8 години

Каква полиция бе брат? Аз ако съм, сопата и яко бой! Ще му счупя и ръцете и краката! Пръстчетата ще му натроша да не може да бара финно никога повече! Ако чакам на полицията... Ще ги видя след 2 дни на някой друг на колата...

13

Анонимен

преди 8 години

В България крадците трябва да кадът много за да има достатъчно и за полиция и правосъдие.

12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКрадците си имат министерство и министри , които пък си имат държава и бу.дала народ.

11

отново шокиран

преди 8 години

С усъдителни присъди пък шетат ...жалко че пича е баскетболист а не самбист...неговата присъда щеше да ги откаже за няколко години...

10

Анонимен

преди 8 години

как така уж с влезли в сила присъди пък крадат коли ? пускат ги за малко от затвора да си свършат работата ли ?

9

МАЛШАНС

преди 8 години

А иначе най-често вероятно комбина по сметка.Стари познати и приятели...

8

Анонимен

преди 8 години

Sponsorcheta na sadebnata sistema I policia!

7

Анонимен

преди 8 години

"Престъпниците се оказали стари познати на полицията- е как няма да са познати като се черпят вечер и делят плячката?!

6

Анонимен

преди 8 години

Това даже няма какво да се обсъжда... Значи рискът да крадеш коли е минимален, най-много да те глобят 1500 лв., което е нищо в сравнение с евентуалната печалба на кола. И този баскетболист не се знае с какъв акъл е тръгнал да го гони тоя, като не знае какъв е и дали не е въоръжен случайно. Баси държавата.

5

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОБАЖДА НА ПОЛИЦИЯТА А ТРЯБВАШЕ ДА ГО ПРИКЛЮЧИ НА МЯСТО. ЗАЩОТО АЙДУЦИТЕ ЗНАЯТ ЧЕ В ПОЛИЦИЯТА ЩЕ СИ ПЛАТЯТ СТОТИНКИТЕ И ЩЕ ГИ ПУСНАТ. А КОГАТО РАЗБЕРАТ ЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО СЕ РАЗДАВА ОТ ПОТЪРПЕВШИТЕ НА МЯСТО КРАЖБИТЕ ЩЕ СПРЪТ ОТ РАЗ.

4

ğpo

преди 8 години

Сега го глобете с 10 лв. и пак го пуснете понеже този път не е успял. Или в сравнение с по богатите престъпници пуснете го под гаранция от 5 лв. Това е БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ и сектор Престъпления, свързани с ПМС и Полиция.

3

Момо

преди 8 години

"Тогава крадецът бил осъден да плати глоба от 1 500 лв."Защо изобщо да си тровиш живота с полиция и съдилища?Хващаш го. Вземаш всички лични вещи и ги изгаряш старателно. Трепеш го и после го закопаваш някъде.Чисто и ефективно!

2

Анонимен

преди 8 години

"Престъпниците се оказали стари познати на полицията - преди година и половина били хванати с два крадени автомобила."Еми, да - ние ги хващаме, вие ги пускате...

1

Анонимен

преди 8 години

Хванати преди година и половина имали присъди влезли в сила и сега пак на свобода и пак крадат. Е какви са били тия присъди някакви символични ли колкото да не е без . По света ефективно лежиш години при второ провинение не ти мърдат 10-15 години. А тук и с 10 провинения да си все ти се разминава я с глобичка я с условно я с 2-3 месеца в панделата.