114

Анонимен

преди 8 години

на кaлъфа от Дортмунд ще му кажа, че най-добре се смее този, който се смее последенсмешно ви е сега за метлата, а после ние ще се смеем като жените ви в Германия почнат да раждат опушени талибанчета с неустановен произход

113

Анонимен

преди 8 години

Браво Бойко, мачкай комунизите! Щом пищят, значи България е на прав път.

112

Анонимен

преди 8 години

Ще измете магнолиите.

111

Анонимен

преди 8 години

С какво излага България,Борисов? Че спира сделки, с които се смучат неоправдано милиони от бюджета ли или че обръща внимание на една бедна чистачка?

110

анонимна.

преди 8 години

Предлагам да започне от министерството и от парламента.Ние сме търпелив народ и ще дочакаме това.

109

Анонимен

преди 8 години

ЧЕТА НА НЯКОИ ДРУГАРИ ПИСАНИЯТА И СЕ ЧУДЯ! ВЪЗХИЩАВАТЕ ЛИ МУ СЕ? ЩОТО АЗ НЕМОГА ДА СЕ ВЪЗХИТЯ ОТ ЕДИН КОЙТО ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА. НО ВИЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТОЗИ С МЕТЛАТА ЗАТОВА НЯМА КАК ДА НЕ МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАТЕ НА ПРОСТОТИИТЕ. КАКТО СЕ ИЗРАЗЯВА СЪЩИЯТ ТОЗИ С МЕТЛАТА. АЗ СЪМ ПРОС И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ. ЗАТОВА ГЛАСУВАТЕ ЗА МЕН! И ЕДНО НЕГОВО СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО ВЪЗКЛИЦАНИЕ. ПОМНИТЕ ЛИ ГО? А ТО Е! А ОТГОВАРЯЙ "ДА ТЕ ***" Е ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАТЕ! АЗ НЕ СЪМ НА ВАШЕТО И НЕГОВОТО НИВО!

108

Анонимен

преди 8 години

Ехх, а на магистралката министърка какво ще и подарят?

107

Анонимен

преди 8 години

Абе младеж от Дортмунд.Цяла България Ви се смеем на немските ***.Меркел се снима със брадати, те изнасиват и колята те я търпят.Германците станахте за смях.И ти си един *** сред тях.Един обикновен манггал щеше да защити жените си, а германците са педдалиии

106

Анонимен

преди 8 години

На тюфлека с метлатас метлата по главата

105

Анонимен

преди 8 години

Вие по-добре махнете от поста д-р Менгеле, който от министерския си трон тероризира уязвимите хора - болните, старците, слабите, а те са милиони у нас. Този ... изпитва ненормално чувство, мисли го за сила, че ще принуждава хората да се чувстват престъпници и да слагат палец, за да върнат част от парите си, взети им от държавата за здраве. Ние ""НЕ РАЗРЕШАВАМЕ НА ДЪРЖАВАТА" да плаща с нашите пари за предателски действия и скрити неща, за ГАВРА С ЧЕСТНИТЕ ХОРА в беда! НЕ СЕ ИНАТЕТЕ! Злокобно е!

104

Анонимен

преди 8 години

Аз съм горд, че Бойко Борисов му е министър -председател,и ме е срам от снобите, които коментират тук,срам ги било видиш ли от метлата, бре, бре...

103

Бай_Онзи

преди 8 години

Is it a bird is it a plane,no it's super Bokko :) Fly Bokko Fly :)))

102

До 145 Дортмунд

преди 8 години

Теб от метлата ли те е срам?Ти какво работиш в Дортмунд? Явно те е срам от обикновените хора.Ами ако случайно станеш премиер ти ще се пукнеш от надуване, бе.

101

Анонимен

преди 8 години

Нали ни направи реклама пред цял свят, а иначе и той може да е турска тоалетна.Един друг не знам как се казваше каза че сме лош материал.До 146ти.

100

Анонимен

преди 8 години

Пиша ви от Дортмунд . Преди малко гледах новините по RTL водещият на новините едва не падна от смях когато излъчиха репортажа на другаря ви министър председател с метлата. Никога вие които живеете Бг няма да бъдете гледани с добро око и авторитет. Винаги ще ви третират като 3-то качество *** и ще си мислят че всички сте такива като този с метлата. Казвам ви го съвсем откровенно. Когато пристигнах в Германия преди 20 години не съм си и представял че ще имате такъв "умен" метач за министър!

99

еделвайс

преди 8 години

Тази госпожа има лека ръка - ще последват още подаръци. От капепетата по българо- гръцката граница. Но всяко нещо с времето си..... И според заслугите.

98

Анонимен

преди 8 години

На тея им варна метлатана мен оти не ми варнеш магистралата Хемустова е расизъм срещу по-едрите хораПевевски Де ПаСЕ

97

Идеалист

преди 8 години

На герберите и пиарите им като тях п...ти!

96

Анонимен

преди 8 години

Когато този прислужник направи още пакостинови дълговеще бъде измете от народас метлата по главатаи ще избяга в демократичния свят

95

Анонимен

преди 8 години

Nema takava darjava.