83

Анонимен

преди 8 години

аз ще ти кажа едно. Не се натройвай срещу такива като Марешки, че ти ядат хляба, а измисли някакво предимство, което да имаш пред тях. Никой клиенти не ти е виновен, че не купува от теб. Само ти може да си виновен, че не им педлагаш това, което искат и по начина, по който го искат.

82

Анонимен

преди 8 години

първо ме обиждаш на ***,а сега ме поздравяваш и какъв беше смисълът на всичките тези въпроси, нищо не ми доказа

81

Анонимен

преди 8 години

елементарно, защото не винаги мога да си позволя по-качествени

80

116 до 128

преди 8 години

Не се засягам от нищо. И нямам намерение да споря с никого. Както и да е.

79

Анонимен

преди 8 години

150, на всички.

78

Анонимен

преди 8 години

147, когато има картели и държавни протекции може и да ми дават. И точно тук идва ролята на такива като Марешки като коректив

77

Анонимен

преди 8 години

146, нямам навика да се връзвам на такива, ама в случая ме издразни тоя, че казва на черното бяло. Колко сме *** едва ли не, че искаме същото качество на по-ниска цена. Дразням ме хора, които се опитват да ме убедят, че нещо очеизвадно не е така.

76

Анонимен

преди 8 години

Ей, абе хайде бе, какво пак се заръфахте един друг?То по това ще ви познае човек че сте българи, щото ако бяхте други всички щяхте да се радвате и да сте на едно мнение - какво по-хубаво от това че зареждате с евтино гориво?Разбира се, че на понижението на световните борсови цени на петрола може да скърбят единствено такива, които са петролни магнати или работят в нефтодобивни и нефтопреработвателни предприятия.Или пък руснаци, защото икономиката на Русия (не на България) страда от това.

75

Анонимен

преди 8 години

143, аз да не би да не плащам? Плащам си, но аз избирам на кого да си дам парите и никой няма право да ми дава наклон на онази работа на кого да си ги дам. Ако иска да купя от него, нека си направи конкурентен продукт и с радост ще купувам от него.

74

Анонимен

преди 8 години

Казвам ти веднага - купувам това, което е с най-добро съотношение между цена и качество. Купувам я от различни места в зависимост дали ще пазарувам малко количество и голямо количество продукти. Ако искам много неща, отивам в Кауфланд, ако са малки - в някое квартално магазинче.В случая Марешкипредлага същото качесво като всяка врига, но на много по-ниска цена.

73

Анонимен

преди 8 години

Ами като ще наемеш този за 500, какво се пънеш да ни убеждаваш нас. И аз изрично казах, ако двамата вършим една и съща работа. Такаче не ми излизай с този номер, че не си знам цената. Аз може да я знам много добре и въобще да не знам, че ти си си намерил баламурник за 500 и въобще и да не разбера защо съм изгинен, няма нищо общо с мен.Знам на къде биеш, ама клиента винаги е прав. Трябва ти да се съобразяваш с клиента, а не той с теб. Ако му е кеф, ще купува евтино, ак му е кеф качествено.

72

до 136

преди 8 години

Пич, разбирам, че малката ти бензиностанция ще глътне вода, ама ми дреме за твоята марка, нали се сещаш? Аз искам колата ми да върви добре и за най-малко пари. Ако не можеш да ми го предложиш - гориш. Въобще не ми дреме, че няма да има какво да ядеш или как ти се казва марката. Аз си имам нужди и искам да си задоволя възможно най-евтино и качествено. А пък ти прави марки, колкото ти душа сака. Не си научил най-важните принципи намаркетинга. Всички се убивате да се хвалите от кога сте на пазара и

71

варненец

преди 8 години

Всички които хейтвате Марешки сте завистливи шопи и дребни душици. Да в София средната заплата е 1200 лв затова ще плащате дизел на 1.80 а за нас ще е 1.48 ЯСНО ?!

70

Предложение

преди 8 години

Другарки и другаре,предлагам да се организираме и да изпратим молба до Марешки с искане да направи една банка.И да раздава кредити на около 1% лихва, може по-малко.Да регулира пазара в този сектор.

69

Анонимен

преди 8 години

до 133ми предпочитам да ценя труда на този, който ми предлага по-достъпна стока. Ти като не можеш да ми предложиш, изхвърлчаш от пазара. Аз ако ти бачкам за 1000 лв, обаче си намериш някой, който ще върши същата работа за 500 дали ще цениш моя труд или неговия? А? Да предположа ли чий труд ще оцениш?

68

АТАКИСТ

преди 8 години

ББ прави всичко възможно на софианци да им е добре а останалите кучета ни яли.. Имате си метра , арени армееци и т.н еми ние Варненци си имаме дизел на 1.48 сори :)

67

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 112Няма какво да пробваме. Лоялните клиенти идват по две причини: цена и качество. Има и така наречената "еластичност на цените". При нископлатежни клиенти цената е водеща.

66

Анонимен

преди 8 години

Марешки - премиер !Лъжливата и крадлива Мутра - в затвора и конфискация на милиардите му !

65

Анонимен

преди 8 години

Тука има някакъв ***, който ни убеждава колко е глупаво да си купуваме по-содтъпни стоки, вместо да даваме повече за същото. Ами пич, кажи ми един аргумент защо да купувам по-скъпо, след като мога да купя същото по-евтино.

64

116 до 119

преди 8 години

Не разбрах дали това е иронично подхвърляне или откровено мнение. А за себе си мога да кажа, че не съм ничий ПР, а който както иска да си го тълкува.