30

Анонимен

преди 8 години

Тези грижовни европеици освен резолюции да пишат друго могатли .

29

Анонимен

преди 8 години

Франсоа Оланд: Турската интервенция в Сирия рискува руско-турска война19 Февруари 2016 Намесата на Анкара в сирийския военен конфликт може да създаде рискове от война между Турция и Русия. Това предупреди в петък френският президент Франсоа Оланд, предава AFP.Турция се включва в Сирия Има, има риск от война. Точно затова Съветът за сигурност на ООН се събира, коментира Оланд.

28

Анонимен

преди 8 години

Русия няма интерес от спиране на турските бомбардировки, защото това дава перфектен претекст да се продължи с доунищожаването и на последния тюркомански из.род в сев. сирия. Същевременно всички видяхме страхливостта на турците, които гледат отстрани как убиват техните хора.

27

Нерез

преди 8 години

Една водородна бомба насред Риад и света ще се промени завинаги към по-добро.

26

Анонимен

преди 8 години

хаха, Обяама призова турците да спрат да обстрелват кюрдите в северна сирия, обаче шопът продължава да защитава любимите му османисти. Явно човекът не е проамерикански, дори не е протурски, а направо сее превърнал в подметка на османизма:))

25

Migli

преди 8 години

Tochno obratnoto e. Eu i usa proizvoditeli ot orajeinata, farmacevtichnata, medicinskata, automobilnata i stroitelnata industria razigravat teatri i dvijat pazarite s edna shepa maskirani aktiori teroristi...eu i usa monarhii i miliarderite vinagi se radvat na silnite prodajbi i ogromnite realizirani exportni stoki, koito pompiat tehnite bankovi smetki i rasta na cennite im knija po svetovnite borsi, blagodarenie na gratis prirodni resursi i gratis ili zle platen choveshki trud ot sveta...

24

Анонимен

преди 8 години

това предложение на саудитския министър трябва да се разглежда като директна заплаха за война срещу Русия. Саудитците да си затварят плю.валниците, защото да не се окажат хутите, въоръжени с най-модерни ракети с обсег на действие Рияд. Те и сега, с ракети от 70-те години размазват всичко в южната част на Саудитска Арабия, пък представям се ако получат един по-съвременен подарък:)))

23

Умен

преди 8 години

В Саудитска Арабия издават смъртна присъда чрез обезглавяване за игра на шах. Убиват жени с камъни ако им се види глезена или погледнат мъж. Мисля, че е меко казано несериозно да се обръща внимание на изказванията и претенциите на нейни представители.

22

Анонимен

преди 8 години

СА е държава с робовладелчески традиции, феодална структура и паразитен ползвател на съвременни технологии. И разхищават ресурси за пълни глупости, за да си избият камиларските комплекси.

21

Анонимен

преди 8 години

Точно пък СА,където още убиват жени с камъни,режат ръце и общо взето си живеят в 7ми век ,но с ай-фони,да ми говори за хуманност,а нашенските туркомани да и пригласят...сиктир,много ми идва

20

анонимен

преди 8 години

европа трябва да назове причините и гл виновници за тези войни в арабския свят и чак тогавада се търсят пътища за прекратяване на този позор в 21 век

19

Минко 47г. ерген

преди 8 години

До ШопТи беше там и видя, нали. Камикадзето преди да се гръмне ти изпрати смс и прощален имейл. Лидерът на ПКК ти се отчита лично на всеки шест часа. Продължавай да ни (дез)информираш.

18

Одисей Шопов-Страндж

преди 8 години

Искам да видя как европейските меки "лидери" ще накарат този чието име не смеят да произнесат да спре да бомбардира.За Волдемор става дума. Шшшт, тихо.

17

Анонимен

преди 8 години

Интерсно,според всичките Асад до никаква истанция не пише дори и БРИКС и други разни около наоколо по много въпроси от въпросите и всички други наместо него и съратници решават къде с писане и неписане до съответни същи инстанции свои си въпроси искания по техния сирийски проблем и свои си въпроси даже и доставки,значи гледат как той диша и въобще вдишва-издишва,че и другите дето забегнаха заради тази патаклама на всичко и вечно знаещи връзкари костюмари-Ар/е/мани и от чии мани,мани,мани..а.а.а

16

Ако знаят много

преди 8 години

Тия саудиците им наложете ембарго на нефта... И край с тях!!! Ще го пият вместо вода...

15

Шоп

преди 8 години

ТУРСКИЯ АСКЕР НЕ МОЖЕ ДОРИ ДА СТИГНЕ ДО ОГНЕВИЯ РУБЕЖ.

14

Шоп

преди 8 години

Кюрдите не воюват в Турция. Какво правят в Сирия си е тяхна работа.

13

Шоп

преди 8 години

Онзи ден 28 турски пилоти се вдигнаха във въздуха. Без самолети обаче. Отлетяха директно при Алах. Егати факирите

12

Дадо

преди 8 години

Какво значи "не терористични опозиционни групи"- въоръжени до зъби, включително и снабдени с ракети "земя- въздух", може би по-правилно ще бъде да ги наречем миротворци. Хайде да спрем с демагагията, това са бандити на служба на американските интереси, избиващи мирното население на Сирия.

11

Анонимен

преди 8 години

ДО ППТУЗЗГЗа Ердоган говориш, нали.