349

Анонимен

преди 8 години

Естествено че няма и ни може да има, но да предположим че нато го няма и турците нямат съюзници а руснаците нямат врагове пак на руснаците им е спукана работата, на руснаците целия свят им е вдигал мерника японците и китайците от изток, украинците, поляците, цяла Европа от запад, турците от юг а и чичо Сам само това чака да активира военната си машина, имаше военен доклад наскоро че при 3та световна война до 10 дни няма да има кой да подпише капитулацията на русия, намерете го и го прочетете; -)

348

peas....

преди 8 години

Aбе хора кой-кой ще сма4ка има ли зна4ение........дано не се стига до това..

347

Анонимен

преди 8 години

До ВангелияНяма да е световна а ще е целия свят срещу руските и сирийските терористи а познай кой ще спечели?

346

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА нато ще смачка русия за втори път :-)

345

Вангелис

преди 8 години

Израел няма да допусне Русия (която се си с арабите срещу Израел 1973),Хизбуллах и Иран да си спретнат белотче с Асад ....Ше впрегне мега турбо добрите си агенти и ще насъска реднеците и ефетата да свършат мъжката работа ....

344

адонис

преди 8 години

абе някой да каже на Ердоган за 1000 та ядрени глави на рашанките плийзз че къв то им е крив мерника след 4 тата водка ще на изпържат и нас...

343

Вангелия

преди 8 години

Третата световна война ще започне от Сирия.

342

азимов

преди 8 години

До Анонимен 520 Тогава гастербайтерите ни можеха да припарят само по либия и алжир за някой друг долар та да купят пръстене на абютиренката

341

онз

преди 8 години

До Анонимен531гърция, русия пропускаш. германия при драва (кофти опит на рашняците да ползват нашите за пушечно месо, довел до голема чуденка как да си припишат победата после) и прочие и прочие. на кой не сме решили, не сме турили ножа.

340

Анонимен

преди 8 години

До БГ. ФРАНСЕТи се притеснявай някой да не атакува задния ти двор, остави Турция и Русия.

339

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 523Ами другарю, затова на запад бягат от обществената собственост защото е неефективна и се краде от нея. Колкото и да ме убеждаваш че социализма е много хубаво нещо, практиката те опровергава най-категорично. Държава с "мощна индустрия" със сметки надвишаващи 5 пъти външния дълг обявява фалит. Дори и да приема твойта теза, само ме убеждаваш че социализма е зло което унищожава всичко около себе си.

338

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 523"Пак ти повтарям, 1990 година България можеше да се хранио САМО от задеграничните дружества."Ами тогава защо комуниста Андрей Карлович Луканов обяви дефолт? Въпроса изобщо не е да се храниш. Въпроса е да живееш нормално като европеец, това да се храниш е основна грижа на КНДР, но не може да бъде основна грижа на една държава в Европа.

337

АлексСпб

преди 8 години

До Иосиф Виссарионовичрабствам вместо рабством...То не само падежите, ако сбъркаш - може да се отчете като правописна грешка... По сконеро стилистика. ако това ти е майчиния език - ти можеш до го ползваш " с елегантна небрежност" както казват швабите...Аз така не мога на български - личи се :)

336

Николай

преди 8 години

Имах предвид турско - настроените ***.

335

АлексСпб

преди 8 години

До Русо ФилБългарин е...ама две-три грешки само....Респект!!!

334

До Русо Фил:"Я русский человек грузинской национальности" И.В.Сталин ;) :P

333

Николай

преди 8 години

До Иосиф ВиссарионовичКаквито и *** да пишат тука, ние сме с вас. България - Русия, вечна дружба.

332

Анонимен

преди 8 години

"Те руснаците даже германка са имали за царица."Само че тя станала по-православна и по-рускиня от руснаците, разширила територията на Русия, включително с Крим, и т.н. А бе нищо им няма на германците, ама политиците им са друга работа.

331

Анонимен

преди 8 години

До Иосиф ВиссарионовичРуски долбоеб, изобщо не сте ни освободили, забрави тая руска измислица. Вие сте дошли с една единствена цел да ни заробите. Добре че са били Германия, Франция и Англия, та са ни спасили от руско робство на Берлинския конгрес. А руското робство е стократно по лошо от турското. През турско българина е имал право на земя и собственост, право на свободно придвижване по целия свят. Всичко това е изгубено през 1944г. Тия за освобождението си ги разказвай на твоята бабушка.

330

Анонимен

преди 8 години

До Иосиф Виссарионович 481Зря - не зря, очен просим и се надяваме никога повече да не ни "освобождавате".