49

Анонимен

преди 8 години

Армиата на границата с прашки, пушкала няма,а те не могат и да стрелят.

48

1

преди 8 години

Колкото и странно да звучи понякога в България се вземат решения които са полезни за поъниците и. Знам, че се това се случва рядко но когато се случи си заслужава да се отбележи.

47

хахаха

преди 8 години

До ОСТАВКА!да, бе,разбрахме за тълпата ядрени физици по Нова година в Кьолн

46

Анонимен

преди 8 години

Минират цялата граница с Турция и проблем няма да има никакъв!През КПП трябва да има следната процедура:1. Тези с документи на в конски вагони и при баба Меркел. Тя да прави с тях каквото си иска.2. Тези без документи - обратно в Турция

45

граничар

преди 8 години

До ОСТАВКА!Поправка: През комунизма пиле не можеше да прехръкне от вътре на вънка. От вънка на вътре и плъх не желаеше да премине.

44

ОСТАВКА!

преди 8 години

През комунизма пиле не можеше да прелети над границата. Сега групи по 20-30 "бежанци" минават като на ваканция и никой не ги връща. Защо? Тиквата е предал България и иска да ни направи гето, в което да разпределят робите от Африка. В Германия и Франция отиват образованите и здравите, тук остават терорягите и бандитите.

43

Анонимен

преди 8 години

ВРЕМЕ БЕШЕ ЧЕ СУЛТАНА НИ Е ПРИГОТВИЛ СУХОПЪТНА ИНВАЗИЯ И АКО НЕ СЕ СТРЕЛЯ ЩЕ БЪДЕ БЕЙРУТ НЕ САМО ОКОЛО ХАЛИТЕ.

42

Анонимен

преди 8 години

Хора, "бедните деца от Израел" пак ни прекараха. Създадоха конфликтите в близкия изток, предизвикаха мигрантси поток, за да запълнят дупките от работна ръка на импотентните им нации. Когато обаче кофата се препълни ни дават фитилите с войска да поправявяме, това, което те развалиха. Сещате се каква ще е реакцията на скотоумните религьозни фанатици, когато излезем с армия срещу тях. А те, ще се журят шнапс на "топло" и доволно ще си почесват макарите.

41

Анонимен

преди 8 години

Направо да стрелят, какво ще харчим държавни пари.

40

хахаха

преди 8 години

то къде тоя късмет да решат да тръгнат през Черно море..ама няма..нашето моренце има една...как да кажа..особенност..а, бе ще си оправдае името:)))

39

Проз народ

преди 8 години

До 41 Пич Сърбия ще ги пуска... Като свободни птици.... сърбите ще напрявят всичко само да са в Ес

38

до 42

преди 8 години

Супер идея, колега.

37

Анонимен

преди 8 години

Армията трябва да се ангажира с логистични функции. Товари мюслитата на камиони на границата ни и ги исипва в наливно състояние пред дома на баба им Меркел.

36

Анонимен

преди 8 години

И като иде там армеета кво?. Същото шъ си бъде.

35

хахаха

преди 8 години

2 млн. емигранти с автобуси и влакове през цяла България до Сърбия ???ти ненормален ли си..и Сърбия като си затвори границата..???у вас ли да ги пращаме..дървен философ

34

реалист

преди 8 години

Човек ако се зачете в коментарите ще си помисли или че цялата държава са ислямисти или изкукали или евротолерасти. На границата с автомат и никакво арестуване щом са мъжа длъжни са да се бият за държавата си не да бягат от там. според мен е редно даже да се възстанови 20 км заона с картечни гнезда танкове и мини както си беше едно време и пиле да не може да прехвръкне като гледам накъде е тръгнала Турция с Ердоган начело скоро може това да ни е от полза но едва ли някой ще го направи

33

без съмнение

преди 8 години

Решено: Армията на границата начело с рекетьорчето Динко от Джамбол, с пушкала на браздата

32

Даниел

преди 8 години

Браво....

31

ах Морето

преди 8 години

Ще идват черните през морето ни вече!

30

иван

преди 8 години

100 000 поне по границитени с турция гърция и македония. Дане ви се стори цифрата голяма ,не е преди по тошово време нормалната войска е била над 200 000 а сега няма и 1 стадион хора смешна работа, и да върнат казармата задължителна година служба безплатно както е било за да се подпомогне държавата с работа от стдата безработни кърлежи