42

Анонимен

преди 8 години

Аз се ъм Руски неплатен ***. Обичам Русия и цялата православна общност и смъртно ненавиждам извратените антибългарски двуполови евроатлантици.

41

4 танка АБРАМС

преди 8 години

щели да пазят ПРЕЗИДЕНТСТВОТО от "възторжени посетители". Плевелски пък замина на тайно обучение за латино партизанин когато кацне тук Руски самолет и падне власта на КОЛОНИЯТА

40

УСА ИДИОТ

преди 8 години

работно заглавие на новия филм на ТАРАНТИНО

39

Агент Дон Грейзър

преди 8 години

Нашето куче Василеску сме го отвързали да лае по форумите. До 2 часа ще му хвърлим поне 1 кокал. Споко. Лае , но не хапе

38

Анонимен

преди 8 години

Колкото повече думкат сволачите в Сирия, толковаповече бежанци в Европа и България. Гадовете знаят как да клатят Европа.

37

A,шо стана?

преди 8 години

"Уолстрийт джърнъл": НАТО ще разположи сухопътни сили и в България.

36

kokospa

преди 8 години

Русия няма да спре ударите защото само така легитимира присъствие! За два месеца удари в/у развалините от Алепу и нищо!?Едни бради по сандали държат града- та се налага Ту -160 едва ли не да идва!!Аятоласите ще вземат своето-Шиитска територия в която да са по-близо до Израел.Братята какво ще правят в този вески конфликт???

35

преди 8 години

До ВасилевРуските терористи да върнат незконно престъпно придибития Нефтохим.....--------------------------------------И как да ти го върнат, като Лукойл е собственост на ING Group с централа в Холандия ?Може да си глупав, но за сметка на това държиш всички да го разберат!!!

34

55

преди 8 години

има и за руски ***

33

Анонимен

преди 8 години

за уралските металурзи няма пари за заплати ама за бомби има

32

Боби

преди 8 години

До Shopp 32Ти от елементарна стратегия не разбираш май?в Сирия има АСАД, Кюрди , Хисбула, Иранци и заедно Рашките СА ОТ ЕДНА СТРАНА"Свободните" финансирани от САЩ и сие от другаРазни отряди неопределени от третаТюрки спонсорирасни от Турция от четвъртаИД от петаАСАД се стреми колкото се може по-малко противникови формирования да има в тила си преди да се заеме сухопътно сериозно в пустинята с ИДТова не се харесва на САЩ и сие защото губят влияние.

31

Анонимен

преди 8 години

До Shopp, 32В опита си за некакви логически умозаключения и изводи напомняш менталните напъни на *** тикваров.

30

до 41 василев

преди 8 години

Василев , ако закрият всичко това то ще останат само нация от нежни двуполови евроатлантически индивиди. Може би това ти е мечтата?.

29

Анонимен

преди 8 години

"НАТО ще подкрепи ли радикално-ислямската турска военна агресия срещу кюрдите,християните и свободните светски сирийци в Сирия?НАТО ще подкрепи ли задаващия се нов кървав турски геноцид над други етноси и народи в суверенни държави 100 години след арменския геноцид започнал още през 19 в. от османската империя,когато около 1.6 милионна арменци предимно жени и деца са изклани?P.S.Според НПО-грантовите експерти в МОН:Арменския геноцид всъщност е толерантност и мирно съжителстване."

28

Анонимен

преди 8 години

Не бе, бежанците намаляха ли, това питам?

27

Анонимен

преди 8 години

Наследниците на народ столетия клан и насилван от Башибозука,сега подкрепя новия Башибозук (ИДИЛ) и излива отрова срещу освободителите си!?!?!?Надежда всяка оставете...

26

Анонимен

преди 8 години

Хамсалаци, на Путин не му трябват долари за да прави бомби. Военната индустрия не е пазарна икономика.

25

Анонимен

преди 8 години

Браво Путин, бой до последния умерен и неумерен терорист. Сирия ще бъде свободна. Появява се нова държава Кюрдистан. Тя ще се разполага в част от териториите на Ирак, Сирия и Турция.

24

Анонимен

преди 8 години

Е намаляха ли бежанците откакто *** се прави на велика сила?Или се увеличават?

23

Анонимен

преди 8 години

джуджо ще пуца по сирийската пустиня докато му свършат парите. после - ще отпечата нови. Като свърши хартията - ще отвори някой склад от съветцко време. Бай Брежнев ги бе препълнил с бомби, ракети и пр. благини.