112

Анонимен

преди 8 години

До БобиС какви въглища работят руските ракети ?

111

П.Петров

преди 8 години

Ердоган се дразни от това, че кюрдите в Сирия и Ирак имат повече права, отколкото в "демократична" Турция.Ако обърнете внимание на картата на бойните действия, обстрелът на Турция срещу позиции кюрдите беше с цел да спре настъплението им към Даеш. Евентуален кюрдски "коридор" би свързал позициите на кюрдите и би отрязал снабдителните линии на Даеш с Турция, затова Ердоган се пени!

110

Анонимен

преди 8 години

Ушанките за пореден път показват животинската си жестокост, но вървят плътно по цледата на СССР.

109

Боби

преди 8 години

До Анонимен 155Никой не казва че Турците не произвеждат добри ракети. Но понеже не си запознат пак говориш глупости за руските ракети.Руснаците имат грубо 3 вида ракетиМетис-М 2000м 2 поколение БЕЗУМНО ЕВТИНА и ползваща се 90% срещу бункери и точкови целиКорнет-М(10000м) с лазерно насочване не се влияе от смущения лети с около звукова скорост Монтира се на Джип или преносен вариантСвръхзвукови тежки ракети Щурм, Атака и прМонтират се на хеликоптери и бронемашини тежат заради скоростта си

108

Боби

преди 8 години

До Анонимен 162 продДори наши журналисти казаха в ефира че са виждали около Алепо като се приближи фронта едните местни отиват с багажа си по посока АСАД другите по посока Турция. След това се изсипват джихадистите или силите на АСАД и укрепват блоковете и къщите за водене на бой. Като минат военните на АСАД има хора и гюбеци. Само се питам ако победят джихадистите в даден район какво има?О забравих показни екзекуции поне на неверници ...

107

Боби

преди 8 години

До Анонимен 162Умнико Вчера гледах интервюто на отговарящия за Сирия представител на "Лекари Без Граници"Цитирам: "Наскоро имаше множество идентични случаи на нападения над хуманитарни представителства и болници по света. Пет от тях са на нашата организация..."Няма обвинения срещу Руснаците или АСАД войските. Но да не забравяме в Афганистан няма нито АСАД нито Руски Войски и там два пъти гърмяха болници на "Лекари без граница"

106

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ предложили временна парламентарна комисия която ще разследва дали Турция и Русия се бъркат във вътрешната ни политика???? Хайде, моля, да включите още една държава - основен спонсор на демократичните промени у нас, щото не е добре да забравяш КОЙ ти плаща да предаваш и продаваш страната си! Дебелоочието все пак трябва да има някакви граници!

105

Kasmat

преди 8 години

Сега за Ердоган, ще има:-Шамари големи, юмруци големи, ритници големи.П.С: Не е зле Ердоган да приеме христианството, че така болката в задните му части ще е по-малка.

104

Анонимен

преди 8 години

На тоя май му се изпути мустака.

103

До 155

преди 8 години

Не. Този минава за един от умните.Другите са още по-прости,но пак са по умни от теб!

102

Анонимен

преди 8 години

Продукцията за защита на турската фирма ASELSAN е толкова технологична, че я монтират на камион с 4 оси. Еквивалентния модел при руснаците се монтира на леки изтребители, въртолети и малки бронирани машини. Турците един танк не можаха да си направят сами. Добре, че им го направиха южнокорейците, та да има с каксо да се хвалят. Ама цената и качествата му се оказаха такива, че турските генерали се замислиха дали да не си купуват китайски танкове - по щели да държат и по евтини щели да излязат.

101

До 146

преди 8 години

Имаш ли мома за женене?Имам познат партски наследник, студент е тука, ерген,леко *** с маслинени очи.Лика прилика ще са си.Верно ще го мислят за ром,но какво пък и без това в европа трудно ни различават от ромите.

100

Ердогъз:

преди 8 години

Кой ми цапа в гащите

99

Боби

преди 8 години

До Анонимен 140Да погледнем Копие на БМ-21 Град, Копие на Китайското Копие на СМЕЧ, Две противотанкови ракети едната и с ИЧ камера(браво но колко е скъпа няма да ти казвам) и една крилата ракета, Тепърва ще се разработва ПВО комплекс, Други фирми произвеждат бронетранспортьори като леките 4*4 се ползваха от грузинците в крайна сметка с неуспех. Едро калибрените картечници ги пробиваха в предната полусфера. Започнаха производство на Бойни хеликоптери Ура без брониране УУУ с боен товар 1000кг ???

98

Анонимен

преди 8 години

Бай дъ уей,кюрдите са светски ориентирани,народ с много култура в миналото си(наследници на партската империя),за разлика от отоманците,които само са съсипвали различните култури.

97

Анонимен

преди 8 години

Amerika takav kapan naprabi na Rusiq che Putin ostana bez vhod

96

Анонимен

преди 8 години

Хайде кажете от кого се финансира ИД?На кого в момента продава нефта? Или пък се издържа от фурми и маслини ?

95

Анонимен

преди 8 години

Fasistka RUSIA izbiva sunitite i shte plati skupa cena za tova varvarstvo

94

Анонимен

преди 8 години

Тралалайковците си лаят и не осъзнават как пожарът идва към собствената им кочинка и вместо да помогнат на комшията да го угаси се мъчат да го разпалват.Какво ще правим после с милионите кюрди които ще дойдат в България?Ще им дадем дъщерите си ли за да няма напрежение или ще поискаме политическо убежище в Кърджалийската република подпомогната от Путин, защото той подпомага национално освободителните движения?

93

Анонимен

преди 8 години

До БобиVij v google ,ROKETSAN I ASELSAN kvo proizvejda turcia i togava si otvarqy chovkata