23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24Лъжеш. Нама маркирани с жълто точки които да контролират в докумените, и дори да има ти не можеш да ги видиш. Глобили са те, отказали са да вземат рушвет и сега си изкарваш злобата. Още много има да патиш.

22

Даниел

преди 8 години

Добре де, като подозират кои са групите, толкова ли е трудно да ги сгащят или да ги "респектират" едно хубавичко ? Или просто играят в схема с тях и си делкат печалбата, а собствениците на коли да го д***хат.

21

Анонимен

преди 8 години

При комунизма при управлениети на правешкия диктатор Тодор Живков ставаха много повече кражби, но полицията и комунистите криеха от народа.

20

Анонимен

преди 8 години

Хора за каква полиция говорите? Вчера ме спират две млади рушветчийстващи киячета бил съм говорил по телефона, та докато се разправям с корумпетата, гледам в документите им, нещата които трябва да контролират са маркирани с ярко жълт маркер.И те бяха, колани,говорене по телефона, каране на халогени, фаровете през деня и още две простотии които не видях. Смятай колко са загубени, щом излизат на улицата с подчертани пет шест неща и нищо друго не ги интересува, освен да дремят стресирани до пенсия

19

Анонимен

преди 8 години

Когато няма държава така става. Престъпниците стават нагли, хората емигрират, пенсионерите страдат, млади хора си отиват без време... По зле сме от африканските страни...

18

Анонимен

преди 8 години

Като не могат да арестуват паяка докато краде колата, тогава да си подават оставките. И да не пушат цигарки после и да не блокират столицата. Аман от търтеи. Нищо не можел да направи. МИ ТОВА МУ Е РАБОТАТА!

17

Анонимен

преди 8 години

Няма държава и ето ги резултатите. Пожарникаря да реже лентички с дебелото Лиле и да се тупа в гърдите. И по зле ще става с мутри комунисти и ДС в управлението.

16

Анонимен

преди 8 години

Терминал 2!!

15

tıp&#30

преди 8 години

От ясно по ясно, бандата крадци работи съвместно с привилегированите, автоджамбазите на Горубляне и т.н. координатори. МВР нямат сметка да ги хванат и както на запад колите да се паркират дори без да се заключват, понеже едно изворче ще пресъхне.

14

az

преди 8 години

някой успява ли да намери сайта на "Антиджамбаз"?

13

Анонимен

преди 8 години

Нищо общо с Европа няма този народ. Българите не харесват в ЕС и е добре ЕС да отстрани България.

12

men

преди 8 години

Къде е държавата като толко ясно и подробно е описано как се случва ... значи е ясно а се правим на разсеяни ....защо си плащаме данъци тука за да храним крадливите и полицаите ли

11

Анонимен

преди 8 години

Еййй, българите освен нови методи за кражби нищо друго не могат да измислят.

10

МВР да се закрие

преди 8 години

Накратко: МВР не работи и трябва да се закрие.

9

Мнение-продъж

преди 8 години

Единия не търси престъпниците, другия не събира доказателства като хората, третия ги оправдава - това е порочния кръг, от който страдаме ние данъкоплатците. Всеки по една или друга причина не си върши работата ИЛИ НЯКОЙ МУ ПРЕЧИ да си я свърши. Това трябва да престане.

8

Мнение

преди 8 години

На мен са ми крали кола веднъж и не ми я върнаха, зная какво е чувството. Моето мнение е, че за всяко неразкрито престъпление държавата да дължи неустойка към данъкоплатеца. Парите да се вземат от работещите служители, които не са си свършили работата - полиция, прокуратура, съд. Едно се убедих - всичко се знае в тази държава и всяко едно престъпление (освен тези неочакваните от битов характер) може да се разкрие в рамките на няколко часа до дни.

7

Жан Габен

преди 8 години

Хората да си вадят разрешително за оръжие, да си купят оръжие и държавата да оправи закона за носене и използване на оръжие. Да видите тогава как кьорав автоджамбаз няма да стъпи на улицата ви. Като му пуснат едно олово и другия път ще се замисли дали да отиде на същата улица да краде, пък било то и с паяк.

6

Мнение

преди 8 години

Хората спряха да правят КАСКО и кражбите започнаха... Може би е случайност...

5

Анонимен

преди 8 години

В България няма съд и прокуратура и това улеснява крадци, убийци и всякакви подобни.

4

Анонимен

преди 8 години

ТЕЗИ МИЛИЦИОНЕРИ, КОИТО НАРОДА ХРАНТУТИ- НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РЕШИ ВЪПРОСА С ТЕЗИ ТЪРТЕИ!Незаконни "паяци" в центъра на София???????Как е възможно??????На Витоша трактори и Фадроми орат земята, милицията не знае на когО са ??????????????????? КЪДЕ ЖИВЕЕЕМ????????????