20

Патриот

преди 8 години

*** пропаганда за бавноразвиващи!!

19

Анонимен

преди 8 години

До Русия е в 19 векзначи ,има огромна разлика м/у ,,дървените ,,къщи на руснаците в провинцията ,където зимата е -30 ,-40 градуса и са направени от огромни дървени трупи ,а за техните печки в/у които спят може само да си мечтаеш и талашитите на хамериканците

18

Анонимен

преди 8 години

Явно не сте ходили по селата в провинцията, за да видите каква мизеря е. Ще се чудите в България ли сте или в някоя африканска страна. Бедност, мизерия и апатия. На фона на това тези снимки са рай.

17

Анонимен

преди 8 години

До Maxквас наливна имаше лятото в Несебър в старият град ,директно след моста в дясно .предполагам ,че и тази година ще има.

16

Анонимен

преди 8 години

В България какво може да се снима!

15

Max

преди 8 години

До Русия е в 19 векхващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета пред цистерни с надпис "квас".За цистерна с надпис "КВАС", мечтая. АКо някога се появи ще стоя и 24 часа на опашка да получа чаша страхотна хлебна амброзия. Това е най великото нещо измислено някога!!!За прясна риба директно от дупка в леда - да не говоря. Природа майка. Отделно ако някой някога е чувал за строганина. Уникално е.Така че вие си взимайте айфоните, *** и интегрираните а на нас квас и риба!!! ламери

14

РОССИЯ

преди 8 години

До Русия е в 19 век.в русия на всякъде е топло.има парно и гореща вода *** и виж в родопите как живеят дори и траспорт нямат.плащам 5 хил.руб квартирна плата.това че рече битови услуги -парно,гореща и студена вода .асансиор.смет,чистачка осветление на стълбитеи др.без тел и ток.получаваме 120 хил.руб с жената.а сега ти ми кажи във кой век живее българия -пез парно без гореща вода липса на средства за плащане на ьит.услуги

13

Анонимен

преди 8 години

И тея тръгнали да оправят света...

12

Стоянчо

преди 8 години

Преди 15 дена бях по служба в Нижни Трафик. По улиците не видях лада 7, за дръглив опел и да не говорим. Всичко беше след 2000 и нагоре. Парковете добре осветени и със забавления за децата. Който е грамотен нека сам се увери - в нета има много инфо. Русия въпреки проф.пропаганда върви напред, а нас даже от Румъния ще ни отделят.

11

Анонимен

преди 8 години

българия- 6 свят- свят без очи и мозък като кон нищо не вижда само напред от стопанина си чичо сем.чичо сем иначе няма да дава трева и вода

10

РОССИЯ

преди 8 години

дори и кучетата им са грамотни отиват на изложба стига сте дъвчали краставицата путин

9

SS

преди 8 години

Работя за голяма US корпорация и бях за 10 дена в Иркутск командировка, мога с ръка на сърцето да кажа, че повечето знаеха много добър английски, бяха много възпитани и здръжани, образовани, но наистина бедни. Не го харесвам Путин, но поне руснаците са много по-единни, дори и при опозиционерите.

8

АК-47

преди 8 години

Отворко, я ми кажи как живеят българите извън София и големите градове? А също така в какви къщи живеят американците в повечето щати - в дървени къщи, които ги отнася всеки по-силен ураган. Може да са с хубав външен вид, но са като картонени кутийки. Какво им е на снимките, имат висока художествена стойност, а що се отнася до същността, ако авторът реши да снима в България по малките градове и по селата, картинката ще е по-страшна.

7

Анонимен

преди 8 години

Петия свят

6

Анонимен

преди 8 години

Не ставайте смешни, в света има две държави където няма мизерия - Ватикана и Северна Корея!

5

USA

преди 8 години

Във Велика Америка живеем на кредит - къща на кредит, кола на кредит, студентски кредит, храна на кредит, живот на кредит. Не, в Америка няма мръсотия, няма алкохолици, няма наркомани, няма бездомници.

4

sss

преди 8 години

Винаги съм бил реалист. Виждал съм подобни снимки и за САЩ, Великобритания и много други развити страни. Всички държави имат винаги по две страни, от които едната никога не е приятна за окото. Пък и защо трябва да ни радва чуждото нещастие, независимо за кое кътче от нашата хубава планета става на въпрос. Лека вечер!

3

Анонимен

преди 8 години

статията е абсолютна пропаганда!

2

Анонимен

преди 8 години

Снимка 17 е от Украйна

1

Анонимен

преди 8 години

Субективен обектив?! Това да не е хюдж кока на Минко - ужким го има, ама го нема.