80

Анонимен

преди 8 години

Всъщност на изборите ще се окаже, че ГЕРБ имат повече проценти - колкото ГЕРБ си решат да си сложат. Все пак Алеко Константинов е описал как Бай *** прави избори. Сега е по-съвременно - започва се с социологическите проучвания и се убеждават хората за кого има смисъл и за кого няма смисъл да се гласува. После обаче се кара по байганьовски и даже като ги хванат, както стана през 2013 година, *** натиска прокуратурата и пак печели изборите по байганьовски.

79

опетков

преди 8 години

До Анонимен: Много си "умен" Отговора е: Подкрепящите ГЕРБ работят, а не драскат по форумите. Друг отговор: Избират по-малкото зло. Трети отговор: Няма по-достоен кандидат. Другите се *** на 100%, тези само на 90%. Били "антисоциални". Покажи какви бяха "социалните". Прокараха 10% данък в полза на олигарсите, социално ни го набутаха с Белене, КТБ, Цанков камък и много други. Пълен стоп за парите от ЕС. Пеевски шеф на ДАНС. И още много.

78

Анонимен

преди 8 години

Всичките тези партии изброени по-горе ще влязат в парламента с тези си проценти. Само АБВ ще е на кантар, но и те ще влязат, защото обикновено гласуват значително по-малко хора, отколкото сочат социологическите проучвания. 2% за АБВ при гласували по-малко от половината и ето ти как АБВ прескача бариерата от 4% и влиза в парламента.

77

опетков

преди 8 години

До Анонимен:То и сегашното е такова. Може би искаш нонстоп да им ближе *** на руснаците. Едно нерусофилско правителство незабавно би направило сериозна ревизия *** Лукойл и би си взело вересиите от там.

76

ист

преди 8 години

11.9 за БСП, останалите 88.1 % против БСП.за Атака и АБВ не са измислени толкова малки проценти.7 % за ДПС ги разделите на три, и ги прибавете къв Атака и АБВ.

75

Анонимен

преди 8 години

Ако може някой да ми обясни ,как така повечето от хората са недоволни от това управление , защото всички усещат колко са антисоциални , в същото време хората гласуват за тях!Има огромно противоречие и гербаджии са наясно , че си манипулират резултатите!Затова и бб е толкова спокоен , ако има избори , защото те си ги нагласяват!Наглеци!

74

Анонимен

преди 8 години

Долни, мръсни гадове. Нали :^) ?

73

Анонимен

преди 8 години

В момента управляват ГЕРБ с 24.1%, заедно с ДПС с 7%, подкрепяни от разни партии-пуделчетата, които тук имат общо 11%, т.е. управляващите имат общо 42.1%, като тук влизат и 7-те процента на ДПС, които официално не са управляващи, но де факто са основни съиграчи на ГЕРБ.

72

Анонимен

преди 8 години

Оценени са пътищата в общо 144 държави, като България има оценка 2.5. Със същата са още Мадагаскар, Коста Рика, Парагвай, Киргизстан и Босна и Херцеговина. Непосредствено преди нас с оценка 2.6 са Буркина Фасо, Колумбия, Венецуела и Непал.Как да не гласувам за тях ? Кога друг път европеиска държава ще е на едно ниво с горепосочените.............

71

Анонимен

преди 8 години

24.1% за ГЕРБ, а останалите 75.9% са против ГЕРБ, т.е. противниците на ГЕРБ им водят с повее от три обиколки.

70

Девил

преди 8 години

Разбира се, че ГЕРБ ще водят - просто за момента по-добри от тях няма!

69

Умен гербер

преди 8 години

Не е вярно! 99.99999999 биха гласували за Вожда и Учителя. Нашето Слънце е другарят Бочко Борисов. Обичаме го повече от децата си и не ни пука, че те ще трябва да изплащат милиардите нови заеми, които Вожда и Учителя взе. Не ни пука и за България, която Вожда Слънце иска да направи гето-разпределител за чернокожи "бежанци". Не ни пука, че Германия и Запада ще взимат само "бежанците" със семейства и професия, а на нас ще оставят терористите и изпечените престъпници.

68

Анонимен

преди 8 години

Доклада от Европа ясно каза -крадете много ! стига ! Румъния напълни затворите и за няколко месеца навакса години !

67

Eхо

преди 8 години

Марийке, като пишете по тези въпроси, бъдете коректни!Става дума не за 24% и 11%, а за 12% за Герб, 6% за БСП, 3% за ДПС и т.н. от общия брой на българските избиратели!Реално с толкова избиратели ни управляват ***!

66

Анонимен

преди 8 години

Затова отделят Румъния от България

65

г

преди 8 години

Герб ,БСП,Атака,ДСБ .Това са партията БКП.Който още не го е разбрал и гласува по навик за тях и иска промяна ще има да взема.Когато махнем диктатора Доган ,с неговия човек,Боко ,Пеевски ,Волен ще може да имаме нормално състезание на нормални хора извън БКП .Всеки БКП и ДС за съд и лустрация.

64

Анонимен

преди 8 години

Ама ние видяхме герб как си направи резултати-безочливо ,с химикалка,ама от мутри какво да очакваш!

63

Да

преди 8 години

И какво са т нар българи навънка -кръгли нули ........Вместо да бачкат тук за 400 лева са отишли да бачкат за 800 евро

62

Анонимен

преди 8 години

До неАнглия иска да излезе от ЕС.

61

не

преди 8 години

Не трябва да се гласува .В БГ няма нормална политическа система ,а опит на БКП да ни направи партии ,плурализъм ,пазарно общество ,конституция в либерален свят и тн .Това е просто фасадна демокрация която е дрехата на една отчаяно елементарна власт на червени мафиоти .