4

Анонимен

преди 8 години

До СтарчетоБългария ще бъде също така и важен логистичен център и на НАТО за войната с Русия. Затова се строят магистрали и пътища да може техниката на НАТО да се придвижва бързо като почне войната.

3

Старчето

преди 8 години

Е, най-накрая разбрахте ли защо им трябвахте на ония от ЕС? Имат си нужда от буферна зона, където да натикват нежеланите, като в гето. Ха познайте вие кои сте? Може да сте най-умните, най-изпълнителните, най-отговарящите на всякакви изисквания, все тая. На тях не им пука, защото България е определена за буферна зона. Планът Ран-Ът включва отстъпването на държавата на Турция и тоталното ислямизиране на региона. Още преди 10 год. ви го казвахме, на ви сега конспирация пред вратата на дома ви.

2

Анонимен

преди 8 години

Защо има милиони мигранти от Африка? Как минават хиляди километри? В Украйна също се води война, гладуват и студуват. Но вече 1,6 милиона украинци са избягали в Русия а не в ЕС - да не би в Русия да е по-добре? Айде бе! И само трябва да пресекат полската граница и са в ЕС, украинците са европейци, с европейска култура, кфалифицирани, Украйна е асоцииран член на ЕС. Не ги ли пускат, да не би границите да са затворени за Украйма? Хмм, странно, а за арабите не са затворени!

1

Анонимен

преди 8 години

То бананите са вече по-евтини от ябълките. План Б, освен фурмите да станат по-евтини или на същите цени като бананите. И опаковачната хартия за тях да се казва с ново яко име, като: Шекспир, Гьоте, Шилер, Юго.... Квалифицирани пришълци в хвърлянето на бумеранг на обясняват на германски и швейцарски химици и физици Мьобиусови трасформации на молекулни орбитали. Има толкова възможности, а европейските ръководители се чудят още откъде да вземат комисионна за поредното умно предложение.